Novak Đoković _II

1735151735129.png

Deo srpskih medija bojkotuje Novaka Đokovića!

Novak Đoković, najbolji srpski sportista u istoriji i najbolji teniser ikada, započeo je sezonu na turniru u Brizbejnu, ali pojedini srpski mediji izgleda o tome nisu obavešteni.

Naravno da su obavešteni, međutim, upadljivo je da Noleta, na kome su proteklih godina ti isti „skupljali“ klikove 365 dana u godini, jednostavno nema. Nema izveštaja, nema Novaka u naslovima, nema fotke, bilo kakvog traga…

Turnir u Australiji, na kome 36-godišnji Đoković juri 100. trofej u karijeri, počeo je, istina, za te iste portale. Uredno može da se nađe izveštaj sa meča Dušana Lajovića, pa čak i Gaela Monfisa, narednog Novakovog protivnika…

„Monfis preživeo, čeka najbolje,“ naslov je na jednom sajtu.

Znamo ko je najbolji. Teško je napisati ime i prezime? Teško, izgleda.

Deo srpskih medija bojkotuje Novaka Đokovića!

Novak Đoković, najbolji srpski sportista u istoriji i najbolji teniser ikada, započeo je sezonu na turniru u Brizbejnu, ali pojedini srpski mediji izgleda o tome nisu obavešteni.

Naravno da su obavešteni, međutim, upadljivo je da Noleta, na kome su proteklih godina ti isti „skupljali“ klikove 365 dana u godini, jednostavno nema. Nema izveštaja, nema Novaka u naslovima, nema fotke, bilo kakvog traga…

Turnir u Australiji, na kome 36-godišnji Đoković juri 100. trofej u karijeri, počeo je, istina, za te iste portale. Uredno može da se nađe izveštaj sa meča Dušana Lajovića, pa čak i Gaela Monfisa, narednog Novakovog protivnika…

„Monfis preživeo, čeka najbolje,“ naslov je na jednom sajtu.

Znamo ko je najbolji. Teško je napisati ime i prezime? Teško, izgleda.
Izgleda da se bas zamerio sns medijima... Jezivi su. Koliko su mu se dodvoravali toliko ga sad ignorisu.
Ali nema veze, on im je pokazao da sme da se izjasni i zna ko je i sta je tako da ti sitni pacovi ne bi smeli da uticu na njega.
Suvise su mali...

Dabar Novak protiv Monfisa Brizbejn.Cvrsta niska razmena udaraca.Tako mora da se igra.Vidi se da je dosao odmoran svez.Dobro kretanje.Videt cemo u Melburnu kako ce protiv ovih dopingovanih to izgledati.
Ovo danas mi deluje dobro cvrsto,kretanje korektno.Mada je i Monfis starohan.

Citam komentare likova po portalima
ima i mrzitelja ali i dokonih
macku nisu sutnuli s praga a kamoli loptu
nista teze od kasike nisu digli a kamoli trenitali ceo zivot
i sad drze Novaku lekcije online
Valjda covek koji je imao operaciju kolena pre 6 meseci
a u maju puni 38 godina
zna sta treba da radi i kako i koliko da trenira...
ovo je njegova vrlo verovatbo pretposlednja sezona
mozda i poslednja ako vidi da ne moze ravnopravno sa klincima vise
koliko god ostane na terenu uzivajmo dok mozzemo
nece se skoro pojaviti niko ni slican njemu na ovim nasim prostorima

Kako vreme odmice Nole je sve opasniji.
Kako vreme odmice sigurno mu je sve lakse da pronadje novi izazov.
A izazovi ga pokrecu vise nego ista.
Kao npr "mogu li ja opet da budem No:1 na listi?"
Dok je bio na vrhu nije imao u arsenalu oruzije zvano izazov.

Nesigurnost u ishod je probudila starog fana i entuzijazam u meni.
Nisam dugo bio ovoliko srecan zbog pocetka sezone :sanke:

Bitno je da je jos uvek u igri i nadi za veliki plasman.Najbitnije je ako on sam oseca da moze jos.
Pratio sam celu proslu godinu i realno mislim da nisu cista posla oko Sinera,Alkaraza i Zvereva.
Siner deluje kao orginal robot a ova dvojica kao poluroboti.
Nece bit lako ali verujmo u njegov duh da ce se probuditi.Nije zaboravio igrat vec samo treba unutrasnje budjenje,motivacija,psiholoski momenti da moze .

Bitno je da je jos uvek u igri i nadi za veliki plasman.Najbitnije je ako on sam oseca da moze jos.
Pratio sam celu proslu godinu i realno mislim da nisu cista posla oko Sinera,Alkaraza i Zvereva.
Siner deluje kao orginal robot a ova dvojica kao poluroboti.
Nece bit lako ali verujmo u njegov duh da ce se probuditi.Nije zaboravio igrat vec samo treba unutrasnje budjenje,motivacija,psiholoski momenti da moze .
Pa ako je tokom prošle godine završio sezonu bez ijedne titule na ATP turu ne znam šta može realno da se očekuje za 2025?

Back