Novak Đoković _II

Mislim da je ispao veci dzek sto je sledece godine osvojio turnir i zaokruzio broj trofeja na 10.
Nakon toga iskoriscava turnir samo da zamaze oci protivnicima svojom "losom" igrom.
A ova izjava je cini mi se priprema terena za ono sto ce doci nakon zavrsetka karijere. Za dokumentarac itd.
Smorio je vec sa tim kukanjem oko Australije. Bolje da se mane tih prica, ogadice se ljudima...

Ma svi se dopinguju sem naseg Noloa.
Meni deluje za tu dvojicu da su pod ozbiljnim dopingom a za druge tenisere mi ne deluje.Ne zato sto su trenuto najbolji vec se vidi po kretanju,explozivnosti,trcanju,neumaranju i da ne nabrajam dalje.Ali njih podrzavaju j nikada nece biti suspendovani kao Sarapova ili Halep.
Nole jutros solidan i u 3 krug sa onim neugodnim cehom Mahacem igra.Mahac odlican ali se umara i nije dopingovan.
Bit ce mu tesko ali videt cemo.

.
Ово је жива истина и остаће ми вечна тајна тај Новаков ментални баг да просто вапи за одобравањем и подршком публике, а што му у ствари ни за криви не треба..

Кадгод је био у љубави са публиком излазио је уплакан са терена.

Олимпијада у Рију, против "великог пријатеља" Дел Потра, па олимпијада у Токију где је буквално био предмет обожавања свих, од спортиста до последњег навијача, па финале УС опена против Медведева. Никад нисам видео неког да се толико исплакао на терену.

Негде ми је баш легла слика сер Ендија Марија у Нолетовом боксу.

5881007.avif

Одувек ми је био најдражи тенисер после Новака.

Нарочито када је након озбиљних операција оба кука, практично инвалид наставио да игра на највишем нивоу. Та ментална снага, жеља и спремност да се прихвати ризик су непроцењиви. Плус шармантна Ким Сирс која је по речима Марија снажно подржала идеју да раде заједно.

Нисам сигуран колико то може да потраје јер су у питању велике сујете и потпуно различити карактери и на том нивоу тешко их је савладати, али су обојица препуни искуства у спорту и надам се да ће ова сарадња да потраје и буде плодоносна.

.

Ja mislim da je Nole izgubio to finale US Opena jer ga je po prvi put u zivotu iskreno podrzao ceo stadion. Dirnuli su ga i onesposobili za bilo kakvu borbu, nije navikao da se ponasa u prijateljskoj atmosferi.
.
Једноставно се, како се код нас каже, распилавио.

Исто је било и против Дел Потра у Рију. Исто је било и у Токију.

Штагод он у себи желео и и мислио, живот доноси друга правила која не морају до краја да нам буду јасна.

Да га је публика од почетка прихватила мислим да би освојо пар слемова и наставио да имитира остале играче и забавља публику.

Неко ко "од горе види све" рекао је другачије и добили смо светску легенду тенског спорта.

.

.
Једноставно се, како се код нас каже, распилавио.

Исто је било и против Дел Потра у Рију. Исто је било и у Токију.

Штагод он у себи желео и и мислио, живот доноси друга правила која не морају до краја да нам буду јасна.

Да га је публика од почетка прихватила мислим да би освојо пар слемова и наставио да имитира остале играче и забавља публику.

Неко ко "од горе види све" рекао је другачије и добили смо светску легенду тенског спорта.

.
To je znak pitanja.

Lakse je plivati nizvodno nego uzvodno.

Federer i Nadal su osvojili toliko jer su imali podrsku publike, organizatora, sponzora, medija...

Da su bili hejtovani kao No1e ne bi bili ni blizu tih rezultata koje imaju.

Tako je, nesto laganije ga je dobio.Ide Novak i polako zahuktava mašinu.Drzi dobro svoj servis.Stabilan i što je jako bitno ljut na australce.Psuje publiku dobar je to ratnički znak.Da bi dobio ove dopingovane trebat će 20% još bolje da igra.Lehečka neugodni idući protivnik.

Back