Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 859
Alkaraz i Siner se ozbiljno dopinguju i imaju zastitu da ne padnu.Po vama se dopinguje i Zverev, Alkaraz, Rud, Medvedev i svi ostali koji su na ATP listi iznad Nola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alkaraz i Siner se ozbiljno dopinguju i imaju zastitu da ne padnu.Po vama se dopinguje i Zverev, Alkaraz, Rud, Medvedev i svi ostali koji su na ATP listi iznad Nola.
Ma svi se dopinguju sem naseg Noloa.Alkaraz i Siner se ozbiljno dopinguju i imaju zastitu da ne padnu.
Smorio je vec sa tim kukanjem oko Australije. Bolje da se mane tih prica, ogadice se ljudima...Mislim da je ispao veci dzek sto je sledece godine osvojio turnir i zaokruzio broj trofeja na 10.
Nakon toga iskoriscava turnir samo da zamaze oci protivnicima svojom "losom" igrom.
A ova izjava je cini mi se priprema terena za ono sto ce doci nakon zavrsetka karijere. Za dokumentarac itd.
Meni deluje za tu dvojicu da su pod ozbiljnim dopingom a za druge tenisere mi ne deluje.Ne zato sto su trenuto najbolji vec se vidi po kretanju,explozivnosti,trcanju,neumaranju i da ne nabrajam dalje.Ali njih podrzavaju j nikada nece biti suspendovani kao Sarapova ili Halep.Ma svi se dopinguju sem naseg Noloa.
.
.Ja mislim da je Nole izgubio to finale US Opena jer ga je po prvi put u zivotu iskreno podrzao ceo stadion. Dirnuli su ga i onesposobili za bilo kakvu borbu, nije navikao da se ponasa u prijateljskoj atmosferi.
To je znak pitanja..
Једноставно се, како се код нас каже, распилавио.
Исто је било и против Дел Потра у Рију. Исто је било и у Токију.
Штагод он у себи желео и и мислио, живот доноси друга правила која не морају до краја да нам буду јасна.
Да га је публика од почетка прихватила мислим да би освојо пар слемова и наставио да имитира остале играче и забавља публику.
Неко ко "од горе види све" рекао је другачије и добили смо светску легенду тенског спорта.
.