Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da se bas zamerio sns medijima... Jezivi su. Koliko su mu se dodvoravali toliko ga sad ignorisu.Deo srpskih medija bojkotuje Novaka Đokovića!
Novak Đoković, najbolji srpski sportista u istoriji i najbolji teniser ikada, započeo je sezonu na turniru u Brizbejnu, ali pojedini srpski mediji izgleda o tome nisu obavešteni.
Naravno da su obavešteni, međutim, upadljivo je da Noleta, na kome su proteklih godina ti isti „skupljali“ klikove 365 dana u godini, jednostavno nema. Nema izveštaja, nema Novaka u naslovima, nema fotke, bilo kakvog traga…
Turnir u Australiji, na kome 36-godišnji Đoković juri 100. trofej u karijeri, počeo je, istina, za te iste portale. Uredno može da se nađe izveštaj sa meča Dušana Lajovića, pa čak i Gaela Monfisa, narednog Novakovog protivnika…
„Monfis preživeo, čeka najbolje,“ naslov je na jednom sajtu.
Znamo ko je najbolji. Teško je napisati ime i prezime? Teško, izgleda.
ti ga pomladio malo...36-godišnji Đoković
Pa ako je tokom prošle godine završio sezonu bez ijedne titule na ATP turu ne znam šta može realno da se očekuje za 2025?Bitno je da je jos uvek u igri i nadi za veliki plasman.Najbitnije je ako on sam oseca da moze jos.
Pratio sam celu proslu godinu i realno mislim da nisu cista posla oko Sinera,Alkaraza i Zvereva.
Siner deluje kao orginal robot a ova dvojica kao poluroboti.
Nece bit lako ali verujmo u njegov duh da ce se probuditi.Nije zaboravio igrat vec samo treba unutrasnje budjenje,motivacija,psiholoski momenti da moze .