Novak Đoković _II

Искрено, мене више не занима да ли ће Новак нешто освојити или неће.
Једино он зна шта га још увек тера да живи као аскета и да тренира као младић.
Апсолутно све је освојио што је могао, оборио скоро све могуће рекорде...
Не верујем да је гладан долара, није такав тип човека...
Можда он сада нешто доказује себи самом, немам појма...
у сваком случају, њему прави тренер и не треба, већ нека врста саветника...
А нико није бољи као бивши врхунски играч, који се са њим познаје од 13. године...
Сад поново могу да буду и другари, ако желе...а није битно...
Како год било, желим му сву срећу, и добро здравље...
а никад се више нећу наљутити због његовог пораза, нити славити његову победу.
Доста је он играо за нас, време је сада да мало игра за своју душу...

mačkoni kućo stara , pa gde si ti,,, opet ti se gadi od Novaka
ako da neku izjavu kriv
ako ne da uzjavu opet kriv
Daće izjavu u vezi vakcinacije, desetine izjava... Daće izjavu saosećanja sa Afroamerikancima zbog represivnog režima u USA. Možda će se čak oglasiti i protiv zloupotrebe životinja.... Ali sigurno se neće oglasiti u vezi represije režima u svojoj domovini. To je suviše škakljiva i opasna tema za njega. Mnogi ljudi ga više pljuju nego što sam ga ja ikad pljuvao. A bili su mu navijači.

Idemo Noleeeeeeeeee! Tako se to radi!

Botovi na aparatima i neće se dugo oporaviti :hahaha:

1734592745273.png

https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-podrzao-studentske-protsete-protiv-sns-a/

Ови твоји истомишљеници на другим темама нису баш задовољни. Јел остајеш при свом ставу или ћеш се предомислити, и схватити да је у ствари Новакова подршка студентима млака и недовољна? :mrgreen:

Ови твоји истомишљеници на другим темама нису баш задовољни. Јел остајеш при свом ставу или ћеш се предомислити, и схватити да је у ствари Новакова подршка студентима млака и недовољна? :mrgreen:
Mlaka jeste ali bolje išta nego ništa :) Meni je dovoljno da toaletoidi ne smeju da objave bilo šta u vezi Nolove podrške, to govori koliko ih je ukanalio, da se tako izrazim :lol:

Back