- Poruka
- 22.504
Brejk u petom. 2:0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Није он ишао на дуги меч ни сада, па није кретен, за длаку је извукао други сет, али тако се намјестило...Moram da kazem da je No1e dosao fizicki spreman.
Odlican potez sto je smenio talijana i vratio Gricha.
Jos je sa ovim dugim mecevima vratio i osecaj.
Tako da ima razloga za nadu u osvajanje turnira.
Mislim da u sledecem mecu nece ici na dug mec, nego da dobije koga god na cisto znanje, vestinu i talenat.
Dobro se namestilo.Није он ишао на дуги меч ни сада, па није кретен, за длаку је извукао други сет, али тако се намјестило...
Имам неку чудну слутњу да се заиста јесте помало заситио тениса, предуго све то траје, умор је и тјелесни и психички... али кад му онако клизне меч из руку као ова прошла два, као да се у њему пробуди оно гладно дијете које је гризло, гризло и гризло да се попне на врх, што је потпуно невјероватно у тим годинама.Dobro se namestilo.
Vidi kako su ga sluzili udarci u petom setu.
Trebalo mu je vremena da se vrati u formu.
To je sad dobio.
Nole je jednom rekao posle dobijenog meca sa Beretinijem da Beretini nije imao sta da izgubi na pocetku meca, ali je imao sa vodstvom od 2:0 i tu ga je bilo lako mentalno brejknuti.Имам неку чудну слутњу да се заиста јесте помало заситио тениса, предуго све то траје, умор је и тјелесни и психички... али кад му онако клизне меч из руку као ова прошла два, као да се у њему пробуди оно гладно дијете које је гризло, гризло и гризло да се попне на врх, што је потпуно невјероватно у тим годинама.
То је отприлике на трагу оног што раније написах, као да се у њему пробуди онај клинац гладан побједа и успјеха који гризе и кида на сваку лопту...Nole je jednom rekao posle dobijenog meca sa Beretinijem da Beretini nije imao sta da izgubi na pocetku meca, ali je imao sa vodstvom od 2:0 i tu ga je bilo lako mentalno brejknuti.
Moguce je da isto tako Noleta motivise nezgodan polozaj i kada ga ljudi otpisu.
Đoković je neuporedivo veća svetska legenda od svih sportista iz vremena Titove Jugoslavije.Đoković će do pedesete biti najbolji.
neprijatno mi je dok gledam.. evo npr stavi se na mesto tih ljudi tamo.. došla si da daš podršku, da ga bodriš kad ne ide.. da navijaš.. a on se na tebe dere, jbe ti mater i govori da bi te ubio?!?!?Ala ste se gosn.Pope sto bi mladi rekli "primili" kao da se Vama licno Novak obracao
Zato je Novak tamo gde jeste a mi tu gde jesmo.
On uvek zeli vise, i jos i jos i jos ...
Tu se razlikujemo mi gledaoci i on kao fenomenalan teniser.
fora je što mu je baš tad išlo.. 2:0 i 30:00 peti set.. izgubio poen 30:15 i odjednom je puko i ko divljak počeo da psuje boks i govori im kako će da ih pobije.-. i šta se desi? izgubi taj gemБорг је један. Фаца ко воштана фигура и кад добија и кад губи, и кад се радује и кад пизди... Новак није такав по природи. Експлозиван, темпераментан, такав је рођен. Кад му се накупи, мора се истрести негдје. Ако испичкара судије или публику, ето белаја. На своје се може истрести. Није лијепа слика, то се слажем, али коме то толико смета, не буде му у тиму и ћао. Сем тога, он од тима тражи рјешење кад му не иде и очекује да га добије одмах, кад се то не деси онда тако пизди док не проигра.
Па и аутомеханичар се најебе милосних мајки којекоме онако у каналу кад му се заломи шраф и пукне таман гдје је најнезгодније.