Novak Đoković _II

Moram da kazem da je No1e dosao fizicki spreman.

Odlican potez sto je smenio talijana i vratio Gricha.

Jos je sa ovim dugim mecevima vratio i osecaj.

Tako da ima razloga za nadu u osvajanje turnira.

Mislim da u sledecem mecu nece ici na dug mec, nego da dobije koga god na cisto znanje, vestinu i talenat.

Moram da kazem da je No1e dosao fizicki spreman.

Odlican potez sto je smenio talijana i vratio Gricha.

Jos je sa ovim dugim mecevima vratio i osecaj.

Tako da ima razloga za nadu u osvajanje turnira.

Mislim da u sledecem mecu nece ici na dug mec, nego da dobije koga god na cisto znanje, vestinu i talenat.
Није он ишао на дуги меч ни сада, па није кретен, за длаку је извукао други сет, али тако се намјестило...

Dobro se namestilo.

Vidi kako su ga sluzili udarci u petom setu.

Trebalo mu je vremena da se vrati u formu.

To je sad dobio.
Имам неку чудну слутњу да се заиста јесте помало заситио тениса, предуго све то траје, умор је и тјелесни и психички... али кад му онако клизне меч из руку као ова прошла два, као да се у њему пробуди оно гладно дијете које је гризло, гризло и гризло да се попне на врх, што је потпуно невјероватно у тим годинама.

GPK1N60XwAEVopf

Имам неку чудну слутњу да се заиста јесте помало заситио тениса, предуго све то траје, умор је и тјелесни и психички... али кад му онако клизне меч из руку као ова прошла два, као да се у њему пробуди оно гладно дијете које је гризло, гризло и гризло да се попне на врх, што је потпуно невјероватно у тим годинама.
Nole je jednom rekao posle dobijenog meca sa Beretinijem da Beretini nije imao sta da izgubi na pocetku meca, ali je imao sa vodstvom od 2:0 i tu ga je bilo lako mentalno brejknuti.
Moguce je da isto tako Noleta motivise nezgodan polozaj i kada ga ljudi otpisu.

Nole je jednom rekao posle dobijenog meca sa Beretinijem da Beretini nije imao sta da izgubi na pocetku meca, ali je imao sa vodstvom od 2:0 i tu ga je bilo lako mentalno brejknuti.
Moguce je da isto tako Noleta motivise nezgodan polozaj i kada ga ljudi otpisu.
То је отприлике на трагу оног што раније написах, као да се у њему пробуди онај клинац гладан побједа и успјеха који гризе и кида на сваку лопту...

Jeste covek u 37 oj jeste svega ima tu,ali kada se desio onaj avion po zemlji kao u wimbldonu to je znak da ide do kraja.Jednostavno u njemu na velikim turnirama tece sampionska krv.
Nesto se desi.Setimo se zadnjeg meca sa Federerom i njegovog skoro izgubljenog meca gde samo pitanje bilo hoce li Roger asom zavrsiti.
Viskovic rece "kraj je kada Nole kaze".
Sve deluje da ce izgubiti godinama je tako ali preokreti su njegov zivot,drame velike od tenisa.
Nadajmo se da ide do kraja i da ce otic na 25 brojku i ostaviti Stefi Graf ispod sebe.Nema kraja veliki sampion se probudio nakon pola godine sna.

svaka čast na igri Nole , najbolji si svih vremena ali ponašaš se ko zadnji seljak majmune jedan..
na 2:0 peti set i 30:00 izgubiš poen, okrećeš se svom boksu i dereš se: Ubio bih vas sveeeee!! Ubio bih vas sveee!!! Pčka li vam materina svimaaa!!! Pa jbm ti mater je l se tako ponaša normalan čovek? Normalna osoba?? ok kontam da nisi normalan al opet.. i kome se dereš idiote i koga psuješ?? Majku tvoje dece, prijatelje koji su ceo život s tobom..Jelena, Miljan jbt sve ok likovi, mirni.. ti im jbeš mater zbog jednog poena debiličino ko da ti je 15 godina..danas naravno SNS naprednjački mediji pišu kako si psovao publiku.. pa nisam slep .. vidi se odlično koga si psovao .. onda kad pobediš sve ok osmesi ko da se ništa nije desilo.. . ja ne znam kako ti fini ljudi iz boksa ne napuste teren.. da sam ja na njihovom mestu napušio bih te momentalno...oterao te u pi zdu materinu i preporučio psihijatra Đorđevića iz Subotice da te malo pogleda.. kome ćeš bre ti da psuješ majku i da mu govoriš da bi ga ubio zbog jednog jbnog poena na 30:00 i 2:0??!!? zbog jbnog tenisa pa nek i je i meč lopta na Wimbldonu!?!?nisam ničija krpa da neko leči svoje frustracije na meni pa makar to bio i Novak.. kretenu glupi jesi me iznervirao i razočarao..

Poslednja izmena:
Ala ste se gosn.Pope sto bi mladi rekli "primili" kao da se Vama licno Novak obracao :eek:
Zato je Novak tamo gde jeste a mi tu gde jesmo.
On uvek zeli vise, i jos i jos i jos ...
Tu se razlikujemo mi gledaoci i on kao fenomenalan teniser.
neprijatno mi je dok gledam.. evo npr stavi se na mesto tih ljudi tamo.. došla si da daš podršku, da ga bodriš kad ne ide.. da navijaš.. a on se na tebe dere, jbe ti mater i govori da bi te ubio?!?!?
pazi i ja obožavam Noleta, pratim ga od prvog turnira, volim ga.. nerviram se, strepim.. kad izgubi neki važan meč nije mi dobro ceo dan al daj da budemo realni.. onako kako se on ponaša na terenu prema publici a pre svega prema boksu i trenerima je blago rečeno primitivno...kao da je majmun neki od 15 godina srednjoškolac a ne zreo i porodičan čovek..

ovo je moja prva kritika za Noleta u ovih 20 godina otkad igra tenis.. . nisam ga do sad nikada napadao ni kad je pi zdu materinu terao Vajdu, Ivaniševića, publiku.. ok stresno je na terenu ..mogu da razumem.. al jbg ovo je prevršilo svaku meru..posebno ono: Ubio bih vas sve!!! razočaran sam

Poslednja izmena:
Борг је један. Фаца ко воштана фигура и кад добија и кад губи, и кад се радује и кад пизди... Новак није такав по природи. Експлозиван, темпераментан, такав је рођен. Кад му се накупи, мора се истрести негдје. Ако испичкара судије или публику, ето белаја. На своје се може истрести. Није лијепа слика, то се слажем, али коме то толико смета, не буде му у тиму и ћао. Сем тога, он од тима тражи рјешење кад му не иде и очекује да га добије одмах, кад се то не деси онда тако пизди док не проигра.
Па и аутомеханичар се најебе милосних мајки којекоме онако у каналу кад му се заломи шраф и пукне таман гдје је најнезгодније.

Борг је један. Фаца ко воштана фигура и кад добија и кад губи, и кад се радује и кад пизди... Новак није такав по природи. Експлозиван, темпераментан, такав је рођен. Кад му се накупи, мора се истрести негдје. Ако испичкара судије или публику, ето белаја. На своје се може истрести. Није лијепа слика, то се слажем, али коме то толико смета, не буде му у тиму и ћао. Сем тога, он од тима тражи рјешење кад му не иде и очекује да га добије одмах, кад се то не деси онда тако пизди док не проигра.
Па и аутомеханичар се најебе милосних мајки којекоме онако у каналу кад му се заломи шраф и пукне таман гдје је најнезгодније.
fora je što mu je baš tad išlo.. 2:0 i 30:00 peti set.. izgubio poen 30:15 i odjednom je puko i ko divljak počeo da psuje boks i govori im kako će da ih pobije.-. i šta se desi? izgubi taj gem

Back