Novak Đoković _II

svaka čast na igri Nole , najbolji si svih vremena ali ponašaš se ko zadnji seljak majmune jedan..
na 2:0 peti set i 30:00 izgubiš poen, okrećeš se svom boksu i dereš se: Ubio bih vas sveeeee!! Ubio bih vas sveee!!! Pčka li vam materina svimaaa!!! Pa jbm ti mater je l se tako ponaša normalan čovek? Normalna osoba?? ok kontam da nisi normalan al opet.. i kome se dereš idiote i koga psuješ?? Majku tvoje dece, prijatelje koji su ceo život s tobom..Jelena, Miljan jbt sve ok likovi, mirni.. ti im jbeš mater zbog jednog poena debiličino ko da ti je 15 godina..danas naravno SNS naprednjački mediji pišu kako si psovao publiku.. pa nisam slep .. vidi se odlično koga si psovao .. onda kad pobediš sve ok osmesi ko da se ništa nije desilo.. . ja ne znam kako ti fini ljudi iz boksa ne napuste teren.. da sam ja na njihovom mestu napušio bih te momentalno...oterao te u pi zdu materinu i preporučio psihijatra Đorđevića iz Subotice da te malo pogleda.. kome ćeš bre ti da psuješ majku i da mu govoriš da bi ga ubio zbog jednog jbnog poena na 30:00 i 2:0??!!? zbog jbnog tenisa pa nek i je i meč lopta na Wimbldonu!?!?nisam ničija krpa da neko leči svoje frustracije na meni pa makar to bio i Novak.. kretenu glupi jesi me iznervirao i razočarao..
Patrijarh Pavle je rekao "Gnevite se al nedajte da vam gnev u srca udje"
Bolje da izbaci to iz sebe, znaju svi u boxu da tu nema zle krvi.

https://sportal.blic.rs/tenis/novak...a-barem-malo-bude-sramota/2024060415155919309

Aktuelni šampion, najbolji teniser svih vremena, morao je da se svađa sa supervizorima da poprave teren da neko ne bi "izginuo" što kaže naš narod. I nisu ga slušali. I evo šta se desilo.

Teorije zavere da Novaka neko ne voli jer je Srbin ili jer je ovakav ili onakav, izgleda više nisu teorije zavere.

Da je Nadal tako nešto rekao, bila bi pauza od 15 minuta i zamenili bi ceo teren, da se ne lažemo.

I na kraju je taj problem koštao Novaka Đokovića svega.

Igranja četvrtfinala, prvog mesta, možda i Vimbldona i Olimpijskih igara.

Neka ide na dušu ovo organizatorima sa jedne strane, a Novak nek se oporavi za ono što mu je najvažnije – Pariz.

Novak Đoković oglasio se posle povlačenja sa Rolan Garosa:

Zaista sam tužan što moram da objavim da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem, dao sam sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost – zbog medijalnog napuknuća meniskusa u desnom kolenu, moj tim i ja smo doneli tešku odluku, posle pažljivog razmišljanja i konsultacija.

Moram da kazem da je No1e dosao fizicki spreman.

Odlican potez sto je smenio talijana i vratio Gricha.

Jos je sa ovim dugim mecevima vratio i osecaj.

Tako da ima razloga za nadu u osvajanje turnira.

Mislim da u sledecem mecu nece ici na dug mec, nego da dobije koga god na cisto znanje, vestinu i talenat.
Odlican ti je komentar, bas si pogodio poentu :ok:

https://sportal.blic.rs/tenis/novak...a-barem-malo-bude-sramota/2024060415155919309

Aktuelni šampion, najbolji teniser svih vremena, morao je da se svađa sa supervizorima da poprave teren da neko ne bi "izginuo" što kaže naš narod. I nisu ga slušali. I evo šta se desilo.

Teorije zavere da Novaka neko ne voli jer je Srbin ili jer je ovakav ili onakav, izgleda više nisu teorije zavere.

Da je Nadal tako nešto rekao, bila bi pauza od 15 minuta i zamenili bi ceo teren, da se ne lažemo.

I na kraju je taj problem koštao Novaka Đokovića svega.

Igranja četvrtfinala, prvog mesta, možda i Vimbldona i Olimpijskih igara.

Neka ide na dušu ovo organizatorima sa jedne strane, a Novak nek se oporavi za ono što mu je najvažnije – Pariz.
Treba biti dostojanstven

GOAT se ne žali na sudije, teren, termine, loptice, protivnike, publiku.
Čak i kada je tako, treba prećutati i progutati.

Stari menadžer onaj italijan zaboravio sam mu ime, je vodio računa o terminima, sudijama i terenima. Ovo može da bude i greška novog menadžera, ali to je njegov tim, treba na njih da se istresa.

Treba biti dostojanstven

Stari menadžer onaj italijan zaboravio sam mu ime, je vodio računa o terminima, sudijama i terenima. Ovo može da bude i greška novog menadžera, ali to je njegov tim, treba na njih da se istresa.
E nak si ti pametnjakovicu rekao sta Novak treba da radi
Da je slusao savete takvih poznavalaca
ne bi osvojio nikad nista.
Sad ste svi hejteri pametni kad se cocvek povredio.
Ako je i tvrdoglav on je tvrdoglav na SVOJU stetu a ne na tvoju ili moju.
Kad ti i takvi shvatite da njegov zivot i rezultati nemaju NIKAKAV utaicaj na nase zivote
mozda vam i bude bolje u zivotu.

Treba biti dostojanstven

Goat nije onaj koji nadajaca sve prepreke i osvoji najvise titula i onaj koji je mentalno jaci od svih rivala i publike koja mu aplaudira na duploj gresci.Moramo biti objektivni Goat je onaj koji je najkuljturniji,koji ima najljepsu kosu i najljepse zube onaj ko ima najljepse bekende i forhende ko igra najljepse.Logicno ,pa tenis se ne igra zbog para,rezultata,istorije i titula,nego to je bijeli sport tu se gledaju maniri, ljepota igrac njegovo drzanje itd

Goat nije onaj koji nadajaca sve prepreke i osvoji najvise titula i onaj koji je mentalno jaci od svih rivala i publike koja mu aplaudira na duploj gresci.Moramo biti objektivni Goat je onaj koji je najkuljturniji,koji ima najljepsu kosu i najljepse zube onaj ko ima najljepse bekende i forhende ko igra najljepse.Logicno ,pa tenis se ne igra zbog para,rezultata,istorije i titula,nego to je bijeli sport tu se gledaju maniri, ljepota igrac njegovo drzanje itd
Одличан цитат Милке Бабовић! :ok:
Само, имао је тај елегантни, културни једноручни мистер мис бекхенд прилично проблема да му Рафин спин не избије рекет из руке, на примјер, па се тад мало мијењао начин игре на уштрб умјетничког дојма и културолошке елеганције...

Одличан цитат Милке Бабовић! :ok:
Само, имао је тај елегантни, културни једноручни мистер мис бекхенд прилично проблема да му Рафин спин не избије рекет из руке, на примјер, па се тад мало мијењао начин игре на уштрб умјетничког дојма и културолошке елеганције...

Federer,mada po meni najveci svih vremena je Grosjean koji je bio kulturan, imao je kosu mnogo dobru,plus imao je neko porijeklo plemicko nisam siguran.E sada sto nijednu titulu nije osvojio to nije vazno.Djokovic npr osvojio je 24 titule al to je subjektivno,a objektivno gledanje je da sve te titule nista i tenisu ne vrijede,on se ponasa uzasno,folirant glumi povrede,jos otac njegov je mnogo ruzniji od oca Federera.Otac Federera je kul tip a ovaj je balkanski seljober

Federer,mada po meni najveci svih vremena je Grosjean koji je bio kulturan, imao je kosu mnogo dobru,plus imao je neko porijeklo plemicko nisam siguran.E sada sto nijednu titulu nije osvojio to nije vazno.Djokovic npr osvojio je 24 titule al to je subjektivno,a objektivno gledanje je da sve te titule nista i tenisu ne vrijede,on se ponasa uzasno,folirant glumi povrede,jos otac njegov je mnogo ruzniji od oca Federera.Otac Federera je kul tip a ovaj je balkanski seljober
Ana Kurnjikova je najbolji teniser svih vremena, izgled, ponašanje, gracioznost, nema konkurenciju.

Šta ima veze što je žensko, to je samo plus jer njen muž je uspešan, lep, kulturan, poznat u celom svetu...

Ех, да су само АТП шефови били мало далековиднији, не би се такви сељобери наосвајали толико титула. Увело би се оцјењивање умјетничког дојма који би био уврштен у резултат меча па би узалуд неко ко се свађа с публиком која предивно звиждуће током његових поена могао имати већи број освојених поена, гемова, сетова... Кад се на то дода умјетнички дојам, онда побјеђује заиста бољи!

Ana Kurnjikova je najbolji teniser svih vremena, izgled, ponašanje, gracioznost, nema konkurenciju.

Šta ima veze što je žensko, to je samo plus jer njen muž je uspešan, lep, kulturan, poznat u celom svetu...
А замисли тек колико боље звучи „бивши дечко Марије Шарафове” него „један од бољих тенисера данас”. Неупоредиво!

Treba biti dostojanstven

Istresa se tokom cele karijere cim mu ne ide. Takav je karakter i zato nikada ne moze da bude GOAT. Treba biti i pristojan i dostojanstven a tu ne ukljucujem kreveljenje ka kraju meca i dodvoravanje publici nego u momentima kad je pod pritiskom i nervozan.

E nak si ti pametnjakovicu rekao sta Novak treba da radi
Da je slusao savete takvih poznavalaca
ne bi osvojio nikad nista.
Sad ste svi hejteri pametni kad se cocvek povredio.
Ako je i tvrdoglav on je tvrdoglav na SVOJU stetu a ne na tvoju ili moju.
Kad ti i takvi shvatite da njegov zivot i rezultati nemaju NIKAKAV utaicaj na nase zivote
mozda vam i bude bolje u zivotu.
Zar nisi napisao da vise neces dolaziti na ovu temu, davezu? :)

Nadam se da si upoznat mlado momce da je Djokoviceva baka previjala rane medjedima u goletima na Prokletijama e toliko je dobra zena bila i volida racuna o ekosistemu bivse SFRJ a najvaznije za GOAT - a je da mu je strina, kao sto je strina Novaka Djokovica licno Wileru objasnila kako se veze goblen.
Da li ste svesni mladicu da informacije o lepoti oceva tenisera nisu relevantne ?

Back