Novak Đoković _II

"Novak nije najbolji teniser, on je i najveći sportista na svetu"​

Nekadašnji finalista US Opena Greg Rusedski smatra da Novak Đoković nije samo najbolji teniser sveta, već i najveći sportista na svetu.
Bivši četvrti igrač sveta je oduševljen konstantnošću srpskog tenisera na samom vrhu sporta kojim se bavi.
novak.jpg

- Novak je za mene najbolji sportista na planeti u ovom trenutku, nevezano o kom sportu se radi. Njegova doslednost, ono što radi na terenu i šta radi u njegovim godinama - rekao je Rusedski i dodao:

- To što radi Novak nije radio niko osim Toma Brejdija sa pobedama u Superbolu. Ironično, baš je Brejdi bio u Đokovićevoj loži i gledao ga kako osvaja US opena - dodao je Rusedski.
Ima i svoje viđenje po pitanju toga šta je Đokovićev cilj do kraja karijere.

- Rekao bih da je Novak GOAT koji želi da osvoji 27, 28 slemova kako bi se distancirao od ‘čopora‘. Sustigao je Margaret Kort, ne samo da želi da bude najbolji teniser, on želi to da bude u svakom pogledu. Za njega je olimpijsko zlato naredne godine u Parizu ogroman izazov - zaključio je Rusedski.

SD
Više nego ispravno mišljenje.
Jednom kada se realno sagleda skor najuspješnijih sportista, Novak je ostvario impresivnu karijeru i oborio mnoge nedostižne rekorde.

Mislis da nece? Samo tuzno bi bilo da bude kandidat SNS-a.

Neno bi se tome radovao ali verujem da bi velik broj fanova bio razocaran jer ne vole vucica.

Nece nikada to u raditi @Mačkoni ... nije toliko glup :D

to bi ti zeleo da bi imao argumente da nam se podsmevas ali
nece da moze gdine Mackasti.

Kako si danas ? Nema uobicajenih simptoma zlobe, zavisti, umora, bola u anusu od silnog razvaljivanja cinjenicama od strane No1oista ?

Nece nikada to u raditi @Mačkoni ... nije toliko glup :D

to bi ti zeleo da bi imao argumente da nam se podsmevas ali
nece da moze gdine Mackasti.

Kako si danas ? Nema uobicajenih simptoma zlobe, zavisti, umora, bola u anusu od silnog razvaljivanja cinjenicama od strane No1oista ?
Imam sasvim dovoljno argumenata da vam se podsmevam godinama, sto i radim.

Sami po sebi ste karikature, cast izuzecima :)

A sto se tice bolova u anusu, mozda ih ti imas iz nekih drugih razloga, cim potezes tu temu :lol: Ali to ti je za drugi podforum :mazipsa:

https://informer.rs/sport/tenis/831754/rodzer-federer-novak-dokovic

- Što sam stariji sve više se pitam kakvu sam sliku imao o Rodžeru Federeru, a kakvu o Novaku Đokoviću. Kako vreme prolazi sve više mislim da je Novak pravi teniser - rekao je francuski novinar, što je vrlo brzo postalo viralno na društvenim mrežama među ljubiteljima tenisa.
Novinar smatra da je Federer uobražena veličina, da precenjuje sebe, svoju vrednost, što je možda isplivalo na površinu kad je otišao u penziju, jer više nije u centru pažnje. Sad je Novak glavni i želi da pomogne kolegema, dok je Rodžer organizovao Lejver kup zbog sopstvenih interesa.

- Novak je osnovao PTPA, pokušava da osigura sve više novca za igrače. S druge strane, plašim se Federerove magalomanske strane. Napravio je takmičenje koje ne nosi njegovo ime, a ipak je njegovo i rezervisano je samo za teniske zvezde, a ne manje poznate igrače.

Potom je Francuz postavio nekoliko logičnih pitanja o Lejver kupu.

- Zašto takmičenje nije na kraju sezone, a ne usred? Mislim da je cela ta priča zaje*ana. Pogledajte turnir u Mecu (turnir kategorije 250). Bili su prisiljeni da ga pomere inače bi propali, turnir bi bio mrtav. Zbog Lejver kupa će vremenom ta nedelja biti prazna. Ako se sve bude razvijalo u tom pravcu, biće zbog toga što tako želi Rodžer Federer. Kada je Federer 2019. godine igrao egzibiciju za Zverevom u Južnoj Americi, bilo je u vreme Dejvis kupa. Sada on se*e po Dejvis kupu radeći ovo.

Pomenuti novinar pre nekoliko dana na Tviteru napisao da bi Đokovića razapeli da on stoji iza Lejver kupa, a ne Rodžer.

"Da je Novak taj koji organizuje Lejver kup bio bi na meti kritika, ali pošto je Federer, nema veze".

https://informer.rs/sport/tenis/831754/rodzer-federer-novak-dokovic

- Što sam stariji sve više se pitam kakvu sam sliku imao o Rodžeru Federeru, a kakvu o Novaku Đokoviću. Kako vreme prolazi sve više mislim da je Novak pravi teniser - rekao je francuski novinar, što je vrlo brzo postalo viralno na društvenim mrežama među ljubiteljima tenisa.
Novinar smatra da je Federer uobražena veličina, da precenjuje sebe, svoju vrednost, što je možda isplivalo na površinu kad je otišao u penziju, jer više nije u centru pažnje. Sad je Novak glavni i želi da pomogne kolegema, dok je Rodžer organizovao Lejver kup zbog sopstvenih interesa.

- Novak je osnovao PTPA, pokušava da osigura sve više novca za igrače. S druge strane, plašim se Federerove magalomanske strane. Napravio je takmičenje koje ne nosi njegovo ime, a ipak je njegovo i rezervisano je samo za teniske zvezde, a ne manje poznate igrače.

Potom je Francuz postavio nekoliko logičnih pitanja o Lejver kupu.

- Zašto takmičenje nije na kraju sezone, a ne usred? Mislim da je cela ta priča zaje*ana. Pogledajte turnir u Mecu (turnir kategorije 250). Bili su prisiljeni da ga pomere inače bi propali, turnir bi bio mrtav. Zbog Lejver kupa će vremenom ta nedelja biti prazna. Ako se sve bude razvijalo u tom pravcu, biće zbog toga što tako želi Rodžer Federer. Kada je Federer 2019. godine igrao egzibiciju za Zverevom u Južnoj Americi, bilo je u vreme Dejvis kupa. Sada on se*e po Dejvis kupu radeći ovo.

Pomenuti novinar pre nekoliko dana na Tviteru napisao da bi Đokovića razapeli da on stoji iza Lejver kupa, a ne Rodžer.

"Da je Novak taj koji organizuje Lejver kup bio bi na meti kritika, ali pošto je Federer, nema veze".
Zna se ko je Kralj :D Moze i Davis kup da odlozi ako ih lepo zamoli :lol:

Back