KaramDjordje
Ističe se
- Poruka
- 2.504
Pa zasto ih se ne odrekne onda? Jednostavno pitanje![]()
Da li ti radis i primas platu? Ako da, zasto se ne odreknes iste ? Jednostavno pitanje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa zasto ih se ne odrekne onda? Jednostavno pitanje![]()
Ti si toliki ignorant da ni ne znas koje su zemlje BRICS-a?
A ne znas ni kako je tata Srdja agitovao protiv zlog zapada i podrzavao slobodarski svet na celu sa Rusijom
Pazi kad ja znam vise o vasem idolu nego vi...sramota.
Da. Nije ovde rec o plati. To on zaradjuje od turnira. Ja govorim o zaradi od sponzora, golubeDa li ti radis i primas platu? Ako da, zasto se ne odreknes iste ? Jednostavno pitanje.
Odlicno se osecam, samo nemam dovoljno vremena da dolazim i poducavam vas.Mackoni .... jos dises jos nemas aritmije i glavobolje
kako se sad osecas ? kao najveci kriticar ili kao najveci poznavalac No1e
Ponovo neuspesno skretanje sa teme, tj. onoga sto sam napisao u postuCekaj bre ovo pise neko ko je hteo da poredi timski i individualni sport kad su u pitanju GOATS?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gde da igra, Sapic se penzionisao pre 10 godina jos. Sad ne bi bio konkurentan nikako...Jos jedna ljubomorna nebitna slina,zato ne treba ni da igra za srbiju
Кад већ поменуше и Мареја у том интервјуу, занимљиво је да су обојица морали на „ремонт” након што су крајњим напором на трен пипнули врх, Рафа узевши 22. ГС, а Мареј засјевши на врх листе. И након краткотрајног боравка на врху, фијууууууу...Nadal hoce kaki, nece kaki.
Sad je odustao od penzije 2024-te.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=09&dd=20&nav_id=2402012
Dokaz da Djokara ima najboljeg doktora, tj. hemijuКад већ поменуше и Мареја у том интервјуу, занимљиво је да су обојица морали на „ремонт” након што су крајњим напором на трен пипнули врх, Рафа узевши 22. ГС, а Мареј засјевши на врх листе. И након краткотрајног боравка на врху, фијууууууу...
A koliko je Novak osvojio za to vreme dok su oni bili "aktivni" a koliko oniDok su njih dvojica bili aktivni, NDJ je bio 3. Po GS titulama je postao prvi tek nakon sto su se obojica povukli. Sta ti tu nije jasno?
Dok vi hranite trola...
i po hiljaditi put obasnjavate poznate cinjenice...
on se cereka i brise zlatnog shestopera o zavjesu...
Samo nastavite ako vam je zabavno.
Meni nije.
Djokovic od 2011-2021 ukupno 19 Grend Slema
Federer od 2011-2021 ukupno 4 Grend Slema
Nadal od 2011-2021 ukupno 11 Grend Slema
Namerno sam uzeo 2011 jer je Novak tada prvi put bio prvi reket sveta i osvojio je drugi GS, jeste on kaskao za Fekijem i Nadalom ali ih je polako sustizao i prestigao.Eh sad mu vec rusis sneska![]()
Ma meni je na ignore, nego krstarica pokaze njegove postove ako su poslednji. Jbg ne funkcionise forum bas savrseno.Dok vi hranite trola...
Meni nije.
Дакле, савјет најбољег доктора је био да се не цијепи ни по коју цијену, а?Dokaz da Djokara ima najboljeg doktora, tj. hemiju![]()
Судећи по потпису, њему је шестопер брончани...Dok vi hranite trola...
Meni nije.
mackoni kao pravi teniski profesionalac bi moro poznavati ovu informaciju..ako ne, onda mu fino jedan ban za provokacije i spamovanje..tako pise u pravilniku..Djokovic od 2011-2021 ukupno 19 Grend Slema
Federer od 2011-2021 ukupno 4 Grend Slema
Nadal od 2011-2021 ukupno 11 Grend Slema