Nova vlast Beograd

Pa nećemo tako Jarry. Daj nešto od Cece, kad se vraćamo, da se vratimo stvarno. Šta ti meni "Oči boje duge".:D Kao vi radikali ne slušate Cecu i još tamo neke, ne mogu da se setim sad.

ma kakva ceca bre to je za dzibere , pravi beogradski likovi iz kraja u dizel fazonu su tada izlazili na splav babylon, slusali se dr iggy, funky j, ella b, knez, leontina, moby dick, tap 011 i tako to . to ti je bg muzika 90tih ;)

frajeri su vozili opel kadet gsi, audi 80 , golf3, skinute bmw 3jke, i buljave mecke a ribe sirile noge u tim istim autima u kosutnjaku, ostruznici i drugim okolnim jebarnicima ;) doduse glavne baje su furale auta sa zatamnjenim staklima pa su sponzorke mogle da se trpaju i podno prozora tatine i mamine spavace sobe bez da isti ista primete :lol: :super:

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh, Djilas je prepustio Vucicu grad, jer ce Dilas postati premijer Srbije!

A ti ne brini, uveliko si u 90tim, zato ti je tako lepo :thumbdown:

vidim mnogo si mi se uznemirio. evo ja castim sobzirom da smo mi pobedili ;)

FGL0024.jpg

Kao sto rekoh, Djilas je prepustio Vucicu grad, jer ce Dilas postati premijer Srbije!

Мислим, шта рећи о њиховом очају. Елем, крећем ја лепо сада кући, идем да удахнем чист патриотски ваздух, где неће владати Квимби.

D S S PODRŽALA VUČIĆA ZA GRADONAČELNIKA

BEOGRAD , 14. maja (Tanjug) - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas Tanjugu da je ta stranka podržala Aleksandra Vučića iz Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda.

"D S S je održala dva kruga konsultacija o konstituisanju vlasti u glavnom gradu i podržala Vučića za gradonačelnika", rekao je Mladenović.

On je juče rekao da je na sastanku delegacija D S S-NS i SRS dogovoreno da Vučić za danas zakaže konsultacije o formiranju gradske vlasti u Beogradu.

Radikali su danas, u stranačkoj centrali, razgovarali sa predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS o formiranju vlasti u Beogradu.

To su ranije danas novinarima potvrdili predstavnici radikala i socijalista, Nemanja Šarović i Aleksandar Antić.

Na lokalnim izborima u Beogradu, održanim u nedelju istovremeno kada i parlamentarni izbori, lista "Za evropski Beograd - Boris Tadić" osvojila je 45 mandata, SRS 40, D S S-NS 12, LDP sedam i koalicija SPS-PUPS-JS šest.

Gradska skupština ima 110 odbornika.

http://www.tanjug.co.yu/

:super: :super:

D S S PODRŽALA VUČIĆA ZA GRADONAČELNIKA

BEOGRAD , 14. maja (Tanjug) - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas Tanjugu da je ta stranka podržala Aleksandra Vučića iz Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda.

"D S S je održala dva kruga konsultacija o konstituisanju vlasti u glavnom gradu i podržala Vučića za gradonačelnika", rekao je Mladenović.

On je juče rekao da je na sastanku delegacija D S S-NS i SRS dogovoreno da Vučić za danas zakaže konsultacije o formiranju gradske vlasti u Beogradu.

Radikali su danas, u stranačkoj centrali, razgovarali sa predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS o formiranju vlasti u Beogradu.

To su ranije danas novinarima potvrdili predstavnici radikala i socijalista, Nemanja Šarović i Aleksandar Antić.

Na lokalnim izborima u Beogradu, održanim u nedelju istovremeno kada i parlamentarni izbori, lista "Za evropski Beograd - Boris Tadić" osvojila je 45 mandata, SRS 40, D S S-NS 12, LDP sedam i koalicija SPS-PUPS-JS šest.

Gradska skupština ima 110 odbornika.

http://www.tanjug.co.yu/

:super: :super:

:super::super::super:

Novinarka beogradske hronike je potvrdila navedenu vest i rekla da su im to potvrdili i iz DSS-a i SPS-a :super:

ZIVELI :)

A sad pamet u glavu, da se spustite na zemlju i da radite vredno i predano i pokazete gradjanima beograda da vlast u Srbiji moze biti i casna i postena a ne samo burazerska i lopovska.

ma kakva ceca bre to je za dzibere , pravi beogradski likovi iz kraja u dizel fazonu su tada izlazili na splav babylon, slusali se dr iggy, funky j, ella b, knez, leontina, moby dick, tap 011 i tako to . to ti je bg muzika 90tih ;)

frajeri su vozili opel kadet gsi, audi 80 , golf3, skinute bmw 3jke, i buljave mecke a ribe sirile noge u tim istim autima u kosutnjaku, ostruznici i drugim okolnim jebarnicima ;) doduse glavne baje su furale auta sa zatamnjenim staklima pa su sponzorke mogle da se trpaju i podno prozora tatine i mamine spavace sobe bez da isti ista primete :lol: :super:

овом задњом реченицом си сигурно евоцирао успомене лепшој четвртини гласачког тела ЛДПа на пубертет,прво сексуално искуство,први "лаки кеш" ,зато их нема више да постују овде.:whistling:
а и сигурно се многи из те странке присећају дана када су били главни фрајери а сада само губитници у губитничкој странци .

Vec je gotovo izvesno da Djilas-Kvimbi vise nece biti gradonacelnik Beograda.
Nova vlast ce biti DSS-SRS-SPS i novi gradonacelnik je Aleksandar Vucic.
Zato vi koji imate nekretnine u Beogradu najbolje je da ih sada prodate jer su cene nekretnina poslednjih godinu dana veoma porasle - to je zbog problema sa izdavanjem gradjevinskih dozvola i mita i korupcije lokalne vlasti u Beogradu - sada zbog nove vlasti na lokalu ce se cene nekretnina korigovati na neki normalan nivo u Beogradu - to je moj dobronameran savet da vi koji imate stanove, kuce, lokale u Beogradu da ih sada prodate sada kada je cena 1m2 jos uvek veoma visoka - jer vise nema Kvimbija u Beogradu i cene nekretnina u bliskoj buducnosti ce se korigovati. ;)

naravno , Toma i Vucic Vrelousti su odlicili da puste u promet nekoliko desetina od svojih 196 zasluzeno

dobijenih stanova tokom Otadzbinkog Rata 1999. jer su se herojski borili protiv NATO

agresorar , recitovanjem.

Mislim da ce da obore cenu kvadrata sa 2500e na 2499e , zivi bili pa videli .

Nema vise Kvimbija - dolazi Teletabis .

A ti ne brini, uveliko si u 90tim, zato ti je tako lepo :thumbdown:

ako DS preda grad radikalima a krene sa SPS-om to bi bila tako katastrofalna greska!!!!!!
kaljaju obraz nizasta,ajde da udju u to sranje pa da idu ka cilju E.U [ubrzano] nek idu sa spsom [koji nece da se mesa] ali ne moze se nigde ako beograd drze radikali tako se neide u E.U. glupi su ovi is DS osvedoceno. vec danas su trebali da objave da nece sa spsom u vladu. [sem ako nemaju jos nameru da ucene sps i vlada i grad ili nista]

bolje onda lepo da ode u opoziciju i ceka da se svi oni skrse u prvu domacu i medjunarodnu prepreku.

Poslednja izmena:
naravno , Toma i Vucic Vrelousti su odlicili da puste u promet nekoliko desetina od svojih 196 zasluzeno

dobijenih stanova tokom Otadzbinkog Rata 1999. jer su se herojski borili protiv NATO

agresorar , recitovanjem.

Mislim da ce da obore cenu kvadrata sa 2500e na 2499e , zivi bili pa videli .

Nema vise Kvimbija - dolazi Teletabis .

196 а било је у почетку 2

ускоро цео НБГ је њихов са Земуном .............туга:dash:

ako DS preda grad radikalima a krene sa SPS-om to bi bila tako katastrofalna greska!!!!!!
kaljaju obraz nizasta,ajde da udju u to sranje ali idu ka cilju E.U pa nek idu sa spsom [koji nece da se mesa] ali ne moze se nigde ako beograd drze radikali tako se neide u E.U.

bolje onda lepo da ode u opoziciju i ceka da se svi oni skrse u prvu domacu i medjunarodnu prepreku.

Nesto jako smrdi. Bgd je previse lako predat. ko zna sta se tu sve kuva, pogotovo ako znamo da su jos ranije pravljeni dogovori. Ne znam bas, voleo bih da mi ovo sve ne smrdi previse, ali mi smrdi. Inace, Tadic mora da predlozi mandatara, sto je apsurd u ovoj situaciji ali je tako. Znaci da on moze da zateze celu stvar do novih izbora, a ni to mi se ne svidja. Ali je bolje nego da pusti da nas nacionalisti vode.

Nesto jako smrdi. Bgd je previse lako predat. ko zna sta se tu sve kuva, pogotovo ako znamo da su jos ranije pravljeni dogovori. Ne znam bas, voleo bih da mi ovo sve ne smrdi previse, ali mi smrdi. Inace, Tadic mora da predlozi mandatara, sto je apsurd u ovoj situaciji ali je tako. Znaci da on moze da zateze celu stvar do novih izbora, a ni to mi se ne svidja. Ali je bolje nego da pusti da nas nacionalisti vode.

tadic uopste ne mora da predlozi mandatara nego mora u konsultaciji sa svim strankama da vidi koje stranke mogu da skupe 126 poslanika i da njima dodeli mandat za sastav vlade.

recimo prosli put sam ja pricao da tadic mora radikalima da da mandat da sastave vladu pa ako ovi ne mogu da mu vrate. onda je tadic izasao i rekao da nema potrebe da im daje mandat jer ne mogu da skupe 126 poslanika i da ce mandat da da onima koji to mogu. Ako je Tadic covek, uradice isto kao sto je prosli put uradio . A ako nije onda ce da se ponasa kao pravo razmazeno deriste.

Sta da vam kazem nego da ste prerano krenuli da slavite. Cak ste i mene ubedili da ste stvarno pobedili, ja sam vam i cestitao, no kako su se glave malo ohladile, i kako su rezultati poceli da pristizu videlo se da uopste nije tako kako vi predstavljate.

tadic uopste ne mora da predlozi mandatara nego mora u konsultaciji sa svim strankama da vidi koje stranke mogu da skupe 126 poslanika i da njima dodeli mandat za sastav vlade.

recimo prosli put sam ja pricao da tadic mora radikalima da da mandat da sastave vladu pa ako ovi ne mogu da mu vrate. onda je tadic izasao i rekao da nema potrebe da im daje mandat jer ne mogu da skupe 126 poslanika i da ce mandat da da onima koji to mogu. Ako je Tadic covek, uradice isto kao sto je prosli put uradio . A ako nije onda ce da se ponasa kao pravo razmazeno deriste.

Sta da vam kazem nego da ste prerano krenuli da slavite. Cak ste i mene ubedili da ste stvarno pobedili, ja sam vam i cestitao, no kako su se glave malo ohladile, i kako su rezultati poceli da pristizu videlo se da uopste nije tako kako vi predstavljate.

J.bt, Markowac, stalno imas tu pricu Mi i Vi. To je tako kontraproduktivno.Ja bih da ti kazem iskreno slavio i radikalsku vladu da vidim boljitak za sebe i Srbiju. Ali ne vidim. Poenta je napraviti stabilnu drzavu, koja funcionise. Da rade banke, bolnice i fabrike. Da nema mafije i tajkuna, da ima da se jede, pije i veseli. I da smo brate najzad malo srecniji i rastereceniji.

A onda mi da ovde raspravljamo sta je bolje, levo ili desno, ovo ili ono. Samo bre pljujese nesto i delis. Ajde ti budi pametan sad, kad svi trguju nasim mandatima, zivotima i buducnoscu i kazi nesto kreativno. Je.emu, zasto smatras da svi mi sa razlicitim pogledima na politiku moramo da smo dijametralno suprotni u zeljama za bolji zivot. isti je q.rac i meni i tebi, ko god da je na vlasti.

Vidis da cela stvar smrdi i da ce svi da se prodaju za jedno koferce i dve tri fotelje. Ivica je trazio mesecnu kintu za odrzavanje stranke, i 4-5 ministarskih mesta!!! Pa ko da vise. To je poenta i svi trguju. DS je pukao jer se Djilas zakacio sa Miskovicem, a znas sta to znaci. To je po meni casno.

I Tadic mora da predlozi mandatara, proveri. Nema tu casti mnogo, sve je trgovina i politika.

ako vec pravi pakt sa djavolom onda nek ide ili sve ili nista ovako prlja sve za sta smo se borili, taj beograd je demonstrirao 3 meseca po zimi za njih.
ili vlada i beograd i brzo u E.U ili nema sta da pricaju sa SPS-om
bolje da odu ko ljudi sa vlasti i da cekaju, radikali i njegovi sateliti ce sigurno propasti na sledecim izborima nece imati ni 20% svi zajedno kada pokazu kako su sposobni.

ako vec pravi pakt sa djavolom onda nek ide ili sve ili nista ovako prlja sve za sta smo se borili, taj beograd je demonstrirao 3 meseca po zimi za njih.
ili vlada i beograd i brzo u E.U ili nema sta da pricaju sa SPS-om
bolje da odu ko ljudi sa vlasti i da cekaju, radikali i njegovi sateliti ce sigurno propasti na sledecim izborima nece imati ni 20% svi zajedno kada pokazu kako su sposobni.

pa recimo da si u pravu, ali si zaboravio da sa njihovim propadanjeim ide i nase, i to celom duzinom mandata. Sta sad, trebamo ponovo 5. oktobar da pravimo.

Prosla revolucija je bila bez krvi, sledeca ne verujem da ce tako proci. Mnogo nas bre dele politicari, a to ne izlazi na dobro - shvatas?

Back