Nova vlast Beograd

vidis, da ti lagano objasnim. npr. danas sam pricala sa drugarom iz astronomskog drustva o tome kako treba srediti planetarijum na kalemegdanu ali buduci da su gradske f-je podeljene po stranackoj liniji osoba koja upravlja jp beogradska tvrdjava je dssov kadar i ogranicena je ko terasa, drugim recima iako imamo podrsku predsednice opstine ona blokira buduci da je predsednica iz dsa.

druga stvar, pokrenuta je izgradnja azila za lutalice na par mesta u gradu ali to je inicirao ds, nade su verovatno male da ce od toga ista sada biti a da zivim u gradu gde se psi ubijaju na uicama, sro je ratikalski omiljeni nacim tog problema (imaju su stravicnu aferu oko toga u nsu) na pamet mi ne pada.

naravno da se nerviram, nema se ovde vise zasta boriti. :dash:
Nikad se ne treba prestati boriti!

Ako lutko, samo beži ako imaš gde.;) Srećno. S Vučićem ili bez njega, idi tamo gde će ti biti bolje, ne obaziri se na ovo, kako lepo kažeš, smetlište Evrope. A Srbiju će izgleda unapređivati oni s osnovnom školom, za koje je i Nikolić školovan čovek. Samo ti napred.
to se zove demokratija, 1/6 stanovnistva ove drzave nema osnovnu skolu, najstarije smo stanovnistvo ne zbog "bele kuge" vec zato sto sve sto je mlado a sposobno odlazi.

ja da ostajem i da mi energiju isisavaju poluismeni i oni koji razmisljaju kao da im je zivot prosao pa nemaju sta da izgube, nemam dovoljno vremena na ovoj planeti da ga trosim na njih.

Ako lutko, samo beži ako imaš gde.;) Srećno. S Vučićem ili bez njega, idi tamo gde će ti biti bolje, ne obaziri se na ovo, kako lepo kažeš, smetlište Evrope. A Srbiju će izgleda unapređivati oni s osnovnom školom, za koje je i Nikolić školovan čovek. Samo ti napred.

PatriJote ne dozvolimo da nam vredja novu gradsku vlast , Vreloustog !!! Svaki pravi Srbin i Beogradjanin ,

da l on bio Bosanac ili Crnogorac , ce se obradovati pljeskama na Slaviji , a uskoro i u Knezu !!!

Ko jede bre one kokice , more vesalica bre !!! napred tezge na bulevaru , da ozivi Chimicevo sokache ,

i ko vidi stranca nek ga odvede u nablizi SUP !!! Ne damo NATO omladini da se shiri po nashem gradu !!!

Svaki dan na Tashu zvezde Granda !!! A onaj tekno i taj trens , to cemo satrti u korenu !!!!

ljubi ga dellboy tako pametnog:lol:
samo da znaš, što se posla tiče, verovao ti meni ili ne apsolutno i stoprocentno mi puno više odgovara vlast srs-dss-sps:mrgreen:
To što mi ni ovako nije bilo loše nema veze sa tim što i dalje mislim da to zlo za beograd.

Ali ne brini, bićeš redovno obaveštavan kakve su cene kod radikala za gradjevinske dozvole. Po opštinama i u gradu:mrgreen:

ako ti odgovara vise vlast SRS-DSS-SPS , tebi kao stranackom aktivisti DS-a to je veoma lepa vest. I to znaci da su ovi sto su bili dosad preterali u svojim lopovlucima ....

Sto se tice tih dozvola i to bih voleo da znam sta ce se tu desavati. Znam da je sto se tice demokrata dozvolu bilo veoma tesko dobiti , i morao si papreno da iskesiras i napunis dzepove funkcionera iz DS-a. Znam jer mi je dobar drug podstanar u bg i pokusava da resi stambeno pitanje vec godinama nekom izgradnjom al ne moze nikako da sklopi konstrukciju . Doduse pokusavao je samo u opstinama gde su DS-ovci na vlasti ko mu je kriv :D

...де...де Аурора...размишљај мало својом главом. После 8 година ових, добро је да дође неко нов. Размишљај само о корупцији и о томе колико је покрадено, а колико ће се тек, надам се, открити сад.
Пази...чим ови (и ако) почну да праве ср...и њих треба најурити...
Не волим ни ја што радикали долазе...али ми је све прихватљивије од Ђиласа.

ako ti odgovara vise vlast SRS-DSS-SPS , tebi kao stranackom aktivisti DS-a to je veoma lepa vest. I to znaci da su ovi sto su bili dosad preterali u svojim lopovlucima ....

Sto se tice tih dozvola i to bih voleo da znam sta ce se tu desavati. Znam da je sto se tice demokrata dozvolu bilo veoma tesko dobiti , i morao si papreno da iskesiras i napunis dzepove funkcionera iz DS-a. Znam jer mi je dobar drug podstanar u bg i pokusava da resi stambeno pitanje vec godinama nekom izgradnjom al ne moze nikako da sklopi konstrukciju . Doduse pokusavao je samo u opstinama gde su DS-ovci na vlasti ko mu je kriv :D

ja sam ti sto puta do sada napisao da niti sam član ds-a, niti sam ikada bio, niti sam njihov aktivista, ali tebi je to teško da razumeš:mrgreen:
Neka mi se javi tvoj komšija, biće kod radikala jeftinije cca 20%, ali nemoj da računa na više:rolleyes:

A šta sam ja ovde - priviđenje? Ništa mi nisi odgovorio u vezi obećanja. Jel obećavaš ili ne obećavaš?:D

Ko zna?
Mozda su i svi radikalski birachi zeleli da pale iz zemlje zadnjih 8 godina ali nisu biili u mogutjnosti:)
A onaj ko moze da zivi van ima sigurno dovoljno da mu i ovde bude dobro.

ne moze mi biti dobro ako gledam kako se koci ono dobro sto je tek pokrenuto, nisam sposobna da se zatvorim u svoju kutiju i ignorisem s.anja koja se desavaju ako ne mogu da pomognem.

nije da imam narocito dobro misljenje o dsu ali sa njima se nekako moze oni . . .

to se zove demokratija, 1/6 stanovnistva ove drzave nema osnovnu skolu, najstarije smo stanovnistvo ne zbog "bele kuge" vec zato sto sve sto je mlado a sposobno odlazi.

ja da ostajem i da mi energiju isisavaju poluismeni i oni koji razmisljaju kao da im je zivot prosao pa nemaju sta da izgube, nemam dovoljno vremena na ovoj planeti da ga trosim na njih.

Nishta se nece promeniti.
Ako ti je dosad bilo dobro bice i odsad.
Problem je shto ni do sada nije bilo dobro,ali nema veze samo da nisu Radikali..je l tako?

vidis, da ti lagano objasnim. npr. danas sam pricala sa drugarom iz astronomskog drustva o tome kako treba srediti planetarijum na kalemegdanu ali buduci da su gradske f-je podeljene po stranackoj liniji osoba koja upravlja jp beogradska tvrdjava je dssov kadar i ogranicena je ko terasa, drugim recima iako imamo podrsku predsednice opstine ona blokira buduci da je predsednica iz dsa.

druga stvar, pokrenuta je izgradnja azila za lutalice na par mesta u gradu ali to je inicirao ds, nade su verovatno male da ce od toga ista sada biti a da zivim u gradu gde se psi ubijaju na uicama, sto je omiljeno radikalsko resenje tog problema (imaju su stravicnu aferu oko toga u nsu) na pamet mi ne pada.

naravno da se nerviram, nema se ovde vise zasta boriti. :dash:

(ovo su samo neki od primera, u ovom nesrecnom gradu suvise toga zarisi od politike i bojim se da ce mnogi meni bitni projekti prosto stati.)

види овако имам телескоп кући горе на тавану ако ти то нешто значи а имам и боксеве за псе и тро рота...тако да можемо да почнемо преговоре.:kiss:

а власт да пустимо да ради свој посао зашто их је слободарски Српски народ бирао ако не да раде свој посао поштено и часно.

Back