Nova vlast Beograd

Kao prvo, POLOZAJ igra vaznu ulogu.
Dakle, ako hoces jeftin stan u Bg-u, trazi stan negde u Krnjaci, Batajnici, Surcinu, Becmenu...
Ako hoces stan u centru, ima da platis pare.

Tako da tvoje poredjenje Budimpesta - Beograd nije validno.

ma pusti ih... pa vidis da radikali samo pljuju i od tog pljuvanja ne vide ni ocigledne stvari,toliko o razumu, svaki ekonomista zna da se cene formiraju preko ponude i traznje,
a posto zemljiste [zemlja] je konstantna roba,ne moze da se uveca niti smanji,a potraznja raste kako se beograd siri,to znaci da cena zemljista [kvadrata] moze samo da raste.

Poslednja izmena:
Ево проверио сам у радикалној странци, договор на градском нивоу је постигнут. Ако је тако, постићи ће договор и на републичком нивоу.

Ако се мало присетимо, па се вратимо пар година у назад, можемо свашта ископати. Рецимо, можемо ископати где су на најгори могући начин присталице ДС по форуму пљувале по СПС, а сада тај исти СПС хвале. Па, даље, можемо наићи на закључке који су више него ... не желим да назовем праим именом. Па даље, да се присетимо ликоваља појединаца овде када је убијен Слободан милошевић, и тако даљ. Из свега горе наведеног, ви би требали сада да ћутите и да се покријете ушима, јер ваш Тадија изјављује како су програми ДС и СПС приближно исти.

ja bi vise voleo da su uzeli vladu, a da grad ostane demokratam jer kad ovi dodju u grad tek ti ce drpati na sve strane korupcija ima da cveta,i bice beograd=buvljak
nece radikali su posteni ,ima js da vam ukrase i ulepsaju grad sa monumentalim privremenem objektima od plastike,lima i nesto stakla... takozvanim kioscima ,na svakih 20 metara po jedan kao vojvoda sto je onomad okitio Munze .Mada mi je u celom tekstu najzanimljivija recenica u kojoj se narodni poslanik SRSa iz Vranja koji je tamo prijavljen i prima masne dnevnice za puutne troskove ,Nemanja Sarovic vika predsednikom gradskog odbora SRS u Beogradu ... toliko o kadrovima stranke u glavnom gradu :roll:

Ma nemoj?! Indukcija nije uvek najbolji oblik zaključivanja.

DETE SUNCA vidis li da je dellboy kao najupoznatiji ovde u sva desavanja uzdrzan. to znaci da je stvar svrsena :mrgreen: cim je napravljena kombinacija na nivou beograda napravljena je i republicka vlada jer su te dve stvari povezane . cak je mozda za DS Beograd i bitniji od republicke vlade.

GOTOVI SU :worth: :super: :cmok:

nece radikali su posteni ,ima js da vam ukrase i ulepsaju grad sa monumentalim privremenem objektima od plastike,lima i nesto stakla... takozvanim kioscima ,na svakih 20 metara po jedan kao vojvoda sto je onomad okitio Munze .Mada mi je u celom tekstu najzanimljivija recenica u kojoj se narodni poslanik SRSa iz Vranja koji je tamo prijavljen i prima masne dnevnice za puutne troskove ,Nemanja Sarovic vika predsednikom gradskog odbora SRS u Beogradu ... toliko o kadrovima stranke u glavnom gradu :roll:

ako su kiosci losa stvar za gradjane zasto je blizu 50% zemunaca na ovim izborima glasalo za SRS? :)

Не Марковац. Каже се ГОТОВ ЈЕ!!!. Када направимо скупштинску већину иде изгласавње неповерења Борису Тадићу, па укидање имунитета, па оптужба за издају државе, па ...

Vec je gotovo izvesno da Djilas-Kvimbi vise nece biti gradonacelnik Beograda.
Nova vlast ce biti DSS-SRS-SPS i novi gradonacelnik je Aleksandar Vucic.
Zato vi koji imate nekretnine u Beogradu najbolje je da ih sada prodate jer su cene nekretnina poslednjih godinu dana veoma porasle - to je zbog problema sa izdavanjem gradjevinskih dozvola i mita i korupcije lokalne vlasti u Beogradu - sada zbog nove vlasti na lokalu ce se cene nekretnina korigovati na neki normalan nivo u Beogradu - to je moj dobronameran savet da vi koji imate stanove, kuce, lokale u Beogradu da ih sada prodate sada kada je cena 1m2 jos uvek veoma visoka - jer vise nema Kvimbija u Beogradu i cene nekretnina u bliskoj buducnosti ce se korigovati. ;)

hahaha vecu glupost nisam cuo heheh pa beogradu nedostaju desetine hiljada staova tj veca je potraznja nego ponuda i zbog toga su cene ogromne.ne odredjuje to djilas.Malo procitaj nesto pa komentarisi...

Ако се мало присетимо, па се вратимо пар година у назад, можемо свашта ископати. Рецимо, можемо ископати где су на најгори могући начин присталице ДС по форуму пљувале по СПС, а сада тај исти СПС хвале. Па, даље, можемо наићи на закључке који су више него ... не желим да назовем праим именом. Па даље, да се присетимо ликоваља појединаца овде када је убијен Слободан милошевић, и тако даљ. Из свега горе наведеног, ви би требали сада да ћутите и да се покријете ушима, јер ваш Тадија изјављује како су програми ДС и СПС приближно исти.
Pa iskreno govoreci nisu pristalice DSa pljuvale SPS pre nekoliko godina nego su ga pljuvale do juce i ja licno spadam u tu grupu i dalje sve isto mislim o njima ,ali ne znam zasto se radikali sada toboze zgrazavaju nad tim kad su i oni isto tako pljuvali SPS i Slobu ,isli na robiju za njegove vlasti ,pisali i objavljivali obimne knjige o njihovoj korupciji,lopovluku,diktaturi ,izdaji ,a bilo je bogami i pisanja o psiholoskim poremecajima predsednika SPS i njegove supruge .Sto se tice faze posle 2000. Sloba nije ubijen nego je krepao od pogresnih lekova kloje je sam uzimao u nameri da izvrsi samoubistvo kao sto su uciunili i njegovi otac i majka i veliki deo nakota Milosevica .Takodje ne treba zaboraviti da je Sloba u kombinaciji sa radikalima u sustini unistio partiju posle odlaska u Hag jer je podrzavao Seselja ,a pljuvao i optuzivao sadasnje rukovodstvo SPS i kad je konacno crko Ivica nije smeo ni da prisustvuje sahrani a familija ga je optuzila da je izdajnik .

Back