Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majke mi ..Pitala si me "kako to da nismo ili da li smo mi prijatelji u profilu"...

Ja sam po automtizmu poslao poziv za prijateljstvo... Što inače ne radim...

Mislim, zbunila si me...

E sad stvarno, ken.jas...a sto bih posle toga drzala to danima dok sam te ispitivala o politickim stavovima. Aj, nemoj da si smesan da se ne zainatim pa da postavim ovde onaj pp u kome ti kazem da sam te uslovno stiklirala dok ti ne upratim postove na temama.

ps. jel sme da se postavi pp javno uopste? Ne znam kakva su pravila foruma.

:hahaha1:

A što?

Jel si ti to ljubomoran što se družim sa Jekom?

Kad god joj nešto kažem, eto tebe na neki volšeban način...

Jeka je moja drugarica u profilu... Doduše bivša, pošto je promenila "mišljnje" o meni..:mrgreen:

..jeste..jako sam ljubomoran na tebe..neverovatno koliko je to snazan osecaj..prosto nemam rechi da ti to opishem..
moodswingf.gif

Poslednja izmena:
E sad stvarno, ken.jas...a sto bih posle toga drzala to danima dok sam te ispitivala o politickim stavovima. Aj, nemoj da si smesan da se ne zainatim pa da postavim ovde onaj pp u kome ti kazem da sam te uslovno stiklirala dok ti ne upratim postove na temama.

Pa nisi me ti to pitala na pp, nego ovde u kafani... Ako te ne mrzi da tražiš...

Što se mene tiče postavi... Ja sam i reko da je to bilo tako... Ništa nisam slagao...;)

Šta više, imaš odobrenje da svaki moj PP prema tebi da postaviš javno... Možeš čak i u novine da ga daš... :kiss:

Ja i onako nikad nisam voleo PP... Kafana je zakon...

Što se mene tiče postavi... Ja sam i reko da je to bilo tako... Ništa nisam slagao...;)

Šta više, imaš odobrenje da svaki moj PP prema tebi da postaviš javno... Možeš čak i u novine da ga daš... :kiss:

Ja i onako nikad nisam voleo PP... Kafana je zakon...

Ne volim ga ni ja, zato mi je zatvorena ta opcija, ali si ti tada prvi poceo. Dogovoreno, samo jos da skontam kako da otvorim fajl posto je u nekom nepoznatom formatu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back