Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dacho, aj objasni rec fensi u politickom smislu posto je ja ne upotrebljavam ni u opstem smislu osim sa dozom sprdnje na racun onih koji je koriste.

ps. malo si se zaneo, pokusavas da razgovaras sa osobom koja ima svoje izgradjene politicke stavove jos iz vremena kad si ti chachkao majonezare pred ogledalom u diskoteci.

:hahaha1:... Havala bogu i roditeljima, nikad nisam imao bubuljice, pa čak ni u pubertetu...

Ma OK ako ti je tako lakše... Da se kriješ iza fasade "iron lady"...

Ljudi moraju da imaju neki neki štit, kako sakrili svoju ranjivost...

U svakom slučaju, promenila si neke svoje stavove... Ja to znam, ali nema veze..

:hahaha1:... Havala bogu i roditeljima, nikad nisam imao bubuljice, pa čak ni u pubertetu...

Ma OK ako ti je tako lakše... Da se kriješ iza fasade "iron lady"...

Ljudi moraju da imaju neki neki štit, kako sakrili svoju ranjivost...

U svakom slučaju, promenila si neke svoje stavove... Ja to znam, ali nema veze..

"Iron lady"? > :eek: Nisam ni znala da ostavljam takav utisak. :confused:

Koje stavove?

Породица је сама произвела нацију тако да су породица и нација у суштини једно те исто, не искључују се и немогу бити одвојене , а вера је изнад свега .

Породица је сама произвела нацију тако да су породица и нација у суштини једно те исто, не искључују се и немогу бити одвојене , а вера је изнад свега .

picture.php

Ajde Mile, ne kenj.aj, majke ti...

Aha...:lol:

Ja sam poremećen što moje volim više od nacije i religije...

Sa sireg stanovista da. Ugrozavanjem svoje nacije i religije od strane tebe ili bilo koga drugog, dovode se u direktnu opasnost upravo ti tvoji samo sto ti to ne primecujes. Mislis da je dovoljno da ti je dete sito i zena namirena...e pa nije, dok im sistem pravi rupe u glavama, oni su itekako ugrozeni, a ti to ne sprecavas vec se samo pridruzujes i njima i sistemu.

No, Daco, ne lomi glavu oko toga na ovoj temi za razbibrigu...na nekim drugim cemo o tome.

Sa sireg stanovista da. Ugrozavanjem svoje nacije i religije od strane tebe ili bilo koga drugog, dovode se u direktnu opasnost upravo ti tvoji samo sto ti to ne primecujes. Mislis da je dovoljno da ti je dete sito i zena namirena...e pa nije, dok im sistem pravi rupe u glavama, oni su itekako ugrozeni, a ti to ne sprecavas vec se samo pridruzujes i njima i sistemu.

No, Daco, ne lomi glavu oko toga na ovoj temi za razbibrigu...na nekim drugim cemo o tome.

Ne daj bože samo da gledam gladno dete i nesrećnu ženu, pa taman mi se država zvala Uzbekistan, a religija... Ebem li ga... Neka paganska...

Ne daj bože samo da gledam gladno dete i nesrećnu ženu, pa taman mi se država zvala Uzbekistan, a religija... Ebem li ga... Neka paganska...

E pa za razliku od tebe, ja pored svog sitog deteta vidim mnogo gladne srpske dece cak i dece kojima je ugrozena sloboda kretanja, a ne umem da iskuliram tu cinjenicu kao ti i da se od nje emotivno ogradim. Niti mogu da kao ti sebe nazivam pravoslavcem kome je najistaknutija pravoslavna osobina to sto ce se nakrkati i nadivljati i za pravoslavne praznike.
Mozda ces i ti da skapiras moj nacin razmisljanja, tamo negde pod stare dane. Pa ces da se promenis da ne budes "ludak koji se ne menja". ;)

..ne nije na tvoj post o acid jazz sceni..samo sam hteo da kazhem da si novokomponovana seljachina..
d'izvines..nisam ljut sto si me nazvao nechim shto nisam..

:hahaha1:

A što?

Jel si ti to ljubomoran što se družim sa Jekom?

Kad god joj nešto kažem, eto tebe na neki volšeban način...

Jeka je moja drugarica u profilu... Doduše bivša, pošto je promenila "mišljnje" o meni..:mrgreen:

E pa za razliku od tebe, ja pored svog sitog deteta vidim mnogo gladne srpske dece cak i dece kojima je ugrozena sloboda kretanja, a ne umem da iskuliram tu cinjenicu kao ti i da se od nje emotivno ogradim. Niti mogu da kao ti sebe nazivam pravoslavcem kome je najistaknutija pravoslavna osobina to sto ce se nakrkati i nadivljati i za pravoslavne praznike.
Mozda ces i ti da skapiras moj nacin razmisljanja, tamo negde pod stare dane. Pa ces da se promenis da ne budes "ludak koji se ne menja". ;)

Jasno...

Ja prihvatam kritiku i često poslušam pametnije od sebe... Nemam taj problem...

S tim što, naravno, treba da me ubede da su u pravu... :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back