gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeka je moja drugarica u profilu... Doduše bivša, pošto je promenila "mišljnje" o meni..![]()
' Se poznajemo, gospodjo?![]()
A jel se secas da sam te stiklirala samo zato da mi ne visi obavestenje u gornjem desnom uglu danima i to uslovno dok ti ne skapiram politicke stavove na temama?![]()
Sećam se, kao što se sećam da si me "ženski zavodljivo" pitala... Daki srećo, a kako to da mi nismo prijatelji u profilu...
Doduše, bez ovog Daki srećo, ali je bilo zavodljivo...
Citiraj post, lazh..ove prevejani.Imas sve tamo u javnim profilima, mozh slobodno da potrazis.
Majke mi ..Pitala si me "kako to da nismo ili da li smo mi prijatelji u profilu"...
Ja sam po automtizmu poslao poziv za prijateljstvo... Što inače ne radim...
Mislim, zbunila si me...
A što?
Jel si ti to ljubomoran što se družim sa Jekom?
Kad god joj nešto kažem, eto tebe na neki volšeban način...
Jeka je moja drugarica u profilu... Doduše bivša, pošto je promenila "mišljnje" o meni..![]()
ne sme bez saglasnosti svih strana u prepisci.jel sme da se postavi pp javno uopste? Ne znam kakva su pravila foruma
E sad stvarno, ken.jas...a sto bih posle toga drzala to danima dok sam te ispitivala o politickim stavovima. Aj, nemoj da si smesan da se ne zainatim pa da postavim ovde onaj pp u kome ti kazem da sam te uslovno stiklirala dok ti ne upratim postove na temama.
ps. jel sme da se postavi pp javno uopste? Ne znam kakva su pravila foruma.
E sad stvarno, ken.jas...a sto bih posle toga drzala to danima dok sam te ispitivala o politickim stavovima. Aj, nemoj da si smesan da se ne zainatim pa da postavim ovde onaj pp u kome ti kazem da sam te uslovno stiklirala dok ti ne upratim postove na temama.
ps. jel sme da se postavi pp javno uopste? Ne znam kakva su pravila foruma.
Pa tog klona ti prvi put vidim, priznajem, tako da se sve svodi na predpostavke.![]()
Što se mene tiče postavi... Ja sam i reko da je to bilo tako... Ništa nisam slagao...
Šta više, imaš odobrenje da svaki moj PP prema tebi da postaviš javno... Možeš čak i u novine da ga daš...
Ja i onako nikad nisam voleo PP... Kafana je zakon...
jeko...
Da se ja pitam ukinuo bi svaki PP na forumu... Ja sam zato i ukino poruke u proilu, zbog raznih smarača... PP nisam mogao zbog kontakta sa Administracijom...
Dogovoreno, samo jos da skontam kako da otvorim fajl posto je u nekom nepoznatom formatu.
Imas opciju u "Izmeni opcije" da ostavis samo pp administraciji, a ne i korisnicima, ako zelis vec...![]()
Jel treba neka pomoć?
Da mi pošalješ šifru profila? Ko konzab Ivanu?![]()