Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi ti nastavnice...pa ti još razmišljaš o onom od sinoć, ebt :hahaha: nisi spavala celu noć :sad2:

Pa ja sam se bas fino ispavala, a onda lepo svratim danas na temu i informisem narod o tvojim neuspelim pokusajima provokacije na temi koja nije za to predvidjena.:neutral:
ps. Do kog si razreda osnovne dogurao kad ti je rec nastavnica jedini termin za predavacha?
Takav lapsus se obicno desava samo djacima prve godine i to usamo na pocetku prvog polugodista dok se ne otresu utiska osnovne skole...tebe nesto dugo drzi taj utisak :think:

Jeka je bombonica ovako po izgledu... Ali karakter je za*ban do koske...

Doduše u zadnje vreme se malo i opustila...

Za par godina, biće to odlična evropejka...;)

Ne pratis mi postove...dobro, ne ljutim se, vazno je da pratis odabrane medije. :roll: Moji postovi su maltene kopi pejst od pre i nikad ne menjam svoje stavove.

No, dobro, vazno je da si se ti opustio pa si sve cesce pod banom.;)

Aham, pocela sam da biram prijatelje na listi i zatvorila profil. Napredujem polako, da, da. :D

Samo da te podsetim, nasumicno odabran post. Obrati paznju na datum.:rtfm:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7570561&postcount=5

Ma u to vreme ti si čula da je to fensi, pa si htela da imaš taj imidž... Ali sad se polako približavaš tome svojim izjavama i stavovima...

Dakle, menjaš se mala Jeko... Verujem, na bolje...

Samo se ludaci ne menjaju...

Ma u to vreme ti si čula da je to fensi, pa si htela da imaš taj imidž... Ali sad se polako približavaš tome svojim izjavama i stavovima...

Dakle, menjaš se mala Jeko... Verujem, na bolje...

Samo se ludaci ne menjaju...Hmmm, ti bi ovo uspeo naucno da dokazes jel?

Dacho, aj objasni rec fensi u politickom smislu posto je ja ne upotrebljavam ni u opstem smislu osim sa dozom sprdnje na racun onih koji je koriste.

ps. malo si se zaneo, pokusavas da razgovaras sa osobom koja ima svoje izgradjene politicke stavove jos iz vremena kad si ti chachkao majonezare pred ogledalom u diskoteci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back