Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trganje proslo...bice vina biceee

6CA_Trganje.jpg

Hebote i ova drzava setile se u vrh krize da pomaze gradjevinare. A znamo da su oni 99% krimosi koji kroz gradjevinu legalizuju opljackane pare. Osim toga subvencionise samo kupovinu novih stanova koji su losijeg kvaliteta nego oni gradjeni jos za titova zivota. Pucaju cevi kao petarde za NG u tim novim zgradama, a stoka lopovska se bogati.

Izbrisana je svakkako...

pa dobro zvao sam te da kazes sta milis.. al u srbiji je pravo glasa i izrazavanja prilicno ogranicena stvar.:mrgreen:

Pa i nije. Zasto tako mislis? Ipak, teme o EU su toliko izandjale da me mrzi da uvek iznova kucam iste postove koje sam na nekim takvim temama nekada otkucala.
Nego, :think: koliko vas pise pod nikom Droid? Sigurna sam da su u pitanju bar dve osobe. Jako razlicite.:neutral:

Pa i nije. Zasto tako mislis? Ipak, teme o EU su toliko izandjale da me mrzi da uvek iznova kucam iste postove koje sam na nekim takvim temama nekada otkucala.
Nego, :think: koliko vas pise pod nikom Droid? Sigurna sam da su u pitanju bar dve osobe. Jako razlicite.:neutral:

ponekad hocu da mu dam bonu, ali nemam...i kad se kesa napuni, potrazim neki post...kad ono druga osoba:dontunderstand::dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back