- Poruka
- 56.047
Да мисим да сам ти одговарао ал сад немогу да нађем
Jesi, odgovorio si mi. sve ok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да мисим да сам ти одговарао ал сад немогу да нађем

Dobro jutro.

Ћао Бела, синћ ти одговорих ,нешто се несећам баш најбоље?

Sa svakim novim slusanjem sve vise mi to kukanje postaje groteskno.

Sa svakim novim slusanjem sve vise mi to kukanje postaje groteskno.
![]()
de si jeko evo ovde mozes javno da izrazis svoju ljubav ka eu!
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=11302783#post11302783
Neces me navuci na glupu temu. Znas ti dobro kolicka je moja ljubav prema EU, cista turisticka, nista vise od toga.
Neces me navuci na glupu temu. Znas ti dobro kolicka je moja ljubav prema EU, cista turisticka, nista vise od toga.
![]()

Izbrisana je svakkako...
pa dobro zvao sam te da kazes sta milis.. al u srbiji je pravo glasa i izrazavanja prilicno ogranicena stvar.![]()
koliko vas pise pod nikom Droid? Sigurna sam da su u pitanju bar dve osobe. Jako razlicite.
Pa i nije. Zasto tako mislis? Ipak, teme o EU su toliko izandjale da me mrzi da uvek iznova kucam iste postove koje sam na nekim takvim temama nekada otkucala.
Nego,koliko vas pise pod nikom Droid? Sigurna sam da su u pitanju bar dve osobe. Jako razlicite.
![]()

ponekad hocu da mu dam bonu, ali nemam...i kad se kesa napuni, potrazim neki post...kad ono druga osoba![]()

Pa i nije. Zasto tako mislis? Ipak, teme o EU su toliko izandjale da me mrzi da uvek iznova kucam iste postove koje sam na nekim takvim temama nekada otkucala.
Nego,koliko vas pise pod nikom Droid? Sigurna sam da su u pitanju bar dve osobe. Jako razlicite.
![]()
Ja sa dva drugara.. a ima par likova sa neta koji imaju pristup isto Ja sa dva drugara.. a ima par likova sa neta koji imaju pristup isto
Ima i jedna zenska
![]()