Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ја лажирам '?stalno lazirash rezulatat![]()
Никад
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја лажирам '?stalno lazirash rezulatat![]()
Ниси, ти си у управи водовода
Aj necemo javno, al hocemo tajno Je li, cija si ti, devojcice
ха-ха...i nisam svi...ja sam posebna
![]()
Konzo, ovo mi nisi prijavilaAj necemo javno, al hocemo tajno Je li, cija si ti, devojcice
![]()
Prije nego sto pisete komentare: Znam i ja da nije Srbin, to je zajebancija zbo jednog frenda koji je i mene tako zajebavo. Ne ljutite se ljudi
Konzo, ovo mi nisi prijavilaAj necemo javno, al hocemo tajno Je li, cija si ti, devojcice
![]()

Moze li neko da mi kaze kako da nazovem pijane budale koji se jure sa policijom i ugrozavaju zivote postenog sveta a da ne dobijem kazneni poen...
Ja ne znam pristojniji izraz za njih osim bitange...
I istu kaznu dobije neko ko je vredjao moju inteligenciju, poredio me sa budalom i psovao...
Gospodo moderatori, svaka vam cast...
Mafijasa kad ubiju, on i dalje ostaje mafijas... Ne znaci sto je mrtav da postaje svetac...
Izem vam objasnjenje... Sramota...
genijalno![]()

A sad probajte da zamislite trideset ovakvih u skolskim klupama. E to je moderno srpsko odeljenje novokomponovanog srpskog skolstva koje tezi ka bolonjskim olaksicama za djake sa tendencijom da bude jos evropskije.![]()
A sad probajte da zamislite trideset ovakvih u skolskim klupama. E to je moderno srpsko odeljenje novokomponovanog srpskog skolstva koje tezi ka bolonjskim olaksicama za djake sa tendencijom da bude jos evropskije.![]()
Види Јеко не бих се сада сложио са тобом .Човек је ретардиран и то није за шалу
али ови телетабиси који глуме комисију и спрдају се са њим су дно дна,ја проблем видим ако се такви појаве у школи