Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види Јеко не бих се сада сложио са тобом .Човек је ретардиран и то није за шалу
али ови телетабиси који глуме комисију и спрдају се са њим су дно дна,ја проблем видим ако се такви појаве у школи

Ova komisija je srela za jedan psihijatrijski konzilijum pa da vide kako bi oni grandovski neslavno prosli na toj komisiji. Tu se slazemo.

Medjutim, retardiran bio ovaj covek ili ne, on je slika situacija sa kojima se srecem medju djacima svoje skole kad dodju u prvi razred. Ima ih i retardiranih sada zato sto je sada, po evropskim standardima, roditeljima dozvoljeno da odbiju da im dete ide u specijalnu skolu ako je retardirano tako da se provlace kao da to nisu i onda tako isfrustrirani moraju da se snalaze kroz zivot jer su u stalnom zaostatku za svojim naprednijim okruzenjem. A ima ih i koji nisu retardirani, a ladno nastupaju kao ovaj jadni "pevac". I sto je najgore, jedina hiperbola u mom prethodnom postu bila je brojka trideset. Procenat takvih sa kojima se susrecem u pedagoskom radu nesto je manji, ali dovoljan da ukaze na neke nepravilnosti koje postoje.

A od sale na tu temu sam jako daleko. Uvek.

Poslednja izmena:
Ova komisija je srela za jedan psihijatrijski konzilijum pa da vide kako bi oni grandovski neslavno prosli na toj komisiji. Tu se slazemo.

Medjutim, retardiran bio ovaj covek ili ne, on je slika situacija sa kojima se srecem medju djacima svoje skole kad dodju u prvi razred. Ima ih i retardiranih sada zato sto je sada, po evropskim standardima, roditeljima dozvoljeno da odbiju da im dete ide u specijalnu skolu ako je retardirano tako da se provlace kao da to nisu i onda tako isfrustrirani moraju da se snalaze kroz zivot jer su u stalnom zaostatku za svojim naprednijim okruzenjem. A ima ih i koji nisu retardirani, a ladno nastupaju kao ovaj jadni "pevac". I sto je najgore, jedina hiperbola u mom prethodnom postu bila je brojka trideset. Procenat takvih sa kojima se susrecem u pedagoskom radu nesto je manji, ali dovoljan da ukaze na neke nepravilnosti koje postoje.

A od sale na tu temu sam jako daleko. Uvek.

Ма знам да се ти не шалиш него они комисија телетабиси

Ја сам против снижавања критеријума у образовању,Јеко кад видим клинце који завршавају приватну економску на НН ,па та деца су више у кафани преко пута а да чујеш њихове приче ,то је бре ужас

Zato sto sam npr. dobila od djaka njegovo ime i prezime cirilicom napisano i na mestu slova dz stoji crtica ko da igramo Veshala. A jedan nije znao tacno kako se preziva. Neki ne znaju u 15. godini da redom kazu dane u nedelji (uglavnom izostavljaju cetvrtak). Vecina ne zna razliku izmedju parnog i neparnog broja. Izvestan broj djaka uopste ne zna razliku izmedju cirilice i latinice i koristi je izmesano, kad mu koje slovo naleti. Neki djaci, kad im kazes da idu na drugi sprat, odu u prizemlje jer do prizemlja vodi dva skupa od po dva tri stepenika. Neki djaci pri prepisivanju tri reci sa table, napisu neke sasvim druge tri reci u sveske (npr. Dopunska u subotu u 8, a oni napisu dodatna sutra u 9)...Eto par razloga za bedak na siroj drustvenoj ravni...ali, ne manjka mi optimizma, idemo dalje, ko oni mali partizanchici u jednom filmu.:D

:hahaha: na mladima svet ostaje...... kakvi carevi

Ajde sad draga Jeko, nismo još stigli u 22.stoleće, čemu takav pesimizam?!

Zato sto sam npr. dobila od djaka njegovo ime i prezime cirilicom napisano i na mestu slova dz stoji crtica ko da igramo Veshala. A jedan nije znao tacno kako se preziva. Neki ne znaju u 15. godini da redom kazu dane u nedelji (uglavnom izostavljaju cetvrtak). Vecina ne zna razliku izmedju parnog i neparnog broja. Izvestan broj djaka uopste ne zna razliku izmedju cirilice i latinice i koristi je izmesano, kad mu koje slovo naleti. Neki djaci, kad im kazes da idu na drugi sprat, odu u prizemlje jer do prizemlja vodi dva skupa od po dva tri stepenika. Neki djaci pri prepisivanju tri reci sa table, napisu neke sasvim druge tri reci u sveske (npr. Dopunska u subotu u 8, a oni napisu dodatna sutra u 9)...Eto par razloga za bedak na siroj drustvenoj ravni...ali, ne manjka mi optimizma, idemo dalje, ko oni partizanchici u jednom filmu.:D

Zato sto sam npr. dobila od djaka njegovo ime i prezime cirilicom napisano i na mestu slova dz stoji crtica ko da igramo Veshala. A jedan nije znao tacno kako se preziva. Neki ne znaju u 15. godini da redom kazu dane u nedelji (uglavnom izostavljaju cetvrtak). Vecina ne zna razliku izmedju parnog i neparnog broja. Izvestan broj djaka uopste ne zna razliku izmedju cirilice i latinice i koristi je izmesano, kad mu koje slovo naleti. Neki djaci, kad im kazes da idu na drugi sprat, odu u prizemlje jer do prizemlja vodi dva skupa od po dva tri stepenika. Neki djaci pri prepisivanju tri reci sa table, napisu neke sasvim druge tri reci u sveske (npr. Dopunska u subotu u 8, a oni napisu dodatna sutra u 9)...Eto par razloga za bedak na siroj drustvenoj ravni...ali, ne manjka mi optimizma, idemo dalje, ko oni partizanchici u jednom filmu.:D

Pravo da ti kažem sada sam i ja zbunjena jer ispada da je većina dece u tvojoj školi u nekoj vrsti transa ili ti radiš u "specijalnoj školi",a da toga nisi ni svesna?!:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ebga, oni ce samo da centriraju auto ili da metnu prste pod neku masinu ili da povezuju cevi u zgradama ili da odrzavaju kotlarnice bezbednim..:dash:

kako su i same familije klonule duhom,tako su i njihova djeca nastavila tradiciju.nisu djeca kriva,njima je trebao neko da ih bodri,usmijeri kroz zivot,sto je u danasnje bezperspektivno vrijeme i vise nego tesko,pogotovo za njihove roditelje

ne kazem,nismo svi za inzenjere,al opet nebi skodilo poznavati osnovne pojmove zivljenja,vrednujuci odgovarajuci nivo inteligencije :)

hitler.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back