Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ко ти фали око моје лепо?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље да си узео од 8 гига због DVD-а.
After I receive my next salary.Ко ти фали око моје лепо?
ће се врне мада посло је изасланика
Боље да си узео од 8 гига због DVD-а.
bolje da si uzeo eksterni disk 320 g. oko 65 eura
Evo me ,oci moje...![]()
Па зависи, за шта човеку треба. Можда јесте боље, али ако се професионално не бави шта ће му, флеш је сасвим ок за документе, музику, филм и погодан за ношење.bolje da si uzeo eksterni disk 320 g. oko 65 eura
Па зависи, за шта човеку треба. Можда јесте боље, али ако се професионално не бави шта ће му, флеш је сасвим ок за документе, музику, филм и погодан за ношење.

I tebi MilenceПоздрав Емили

Dodji da vidis..Jel nosis ti cvikere?
Па зависи, за шта човеку треба. Можда јесте боље, али ако се професионално не бави шта ће му, флеш је сасвим ок за документе, музику, филм и погодан за ношење.

imaga na svakom čošku, i kupiš ga kad ti zatrebaNeka hvala sad ce tamo da bude zimaDodji da vidis..
Neka hvala sad ce tamo da bude zima![]()

jesam li ja malo zaostao, pojavio se novi moderator
jel ga neko zna, mislim bolje? neka napise

sto nema farme nocas?
da nisu izbili neredi ili je pao iznenadni nezeljeni sex?
a mozda je zbog dana zalosti? pa kako se onda pustaju filmovi?