Nova domovina

Iskreno se nadam da neće. Nemci nisu glupi, ali jesu iznevereni.
Али је већина подложна пропаганди.
Бустовање Немаца на Русе у медијима траје већ дуго.
Од пре короне, значајно пре.
Ко хоће, јасно види где то води.
А ту јаку индустрију су последње три деценије базирали на јефтином руском гасу.
Брзо ћемо видети ком ће се царству приволети али сва је прилика да ће им Руси опет умарширати у Берлин.
Не знам како да им се пробије на власт неко коме је Немачка интерес.

Neće od Nemaca, nego od "Nemaca" sa migration background.

Šalim se, ali to sam pročitala po gasterskim grupama na fejsu. Moja tetka isto tvrdi 😱
Ма како да не.
Тај мигрант 'одмигрира' одакле је дошао.
А несрећни Немци нису у стању у ред да их доведу у рођеној држави, а успеће да их отерају на неки фронт. :lol:

Ма како да не.
Тај мигрант 'одмигрира' одакле је дошао.
А несрећни Немци нису у стању у ред да их доведу у рођеној држави, а успеће да их отерају на неки фронт. :lol:
Pa kao one što su uzeli nemačko državljanstvo, deutschland, deutschland, üb.... Ups, ovaj deo himne se ne peva

Брзо ћемо видети ком ће се царству приволети али сва је прилика да ће им Руси опет умарширати у Берлин.
To sam i rekla.
Najveća noćna mora anglosaksonskog sveta (USA i UK) jeste upravo spajanje Nemačke i Rusije. Oni bi mogli vrlo lako da na Baltiku ponovo ožive "Prusku" i da zavladaju Evropom.

Mislim da si upravo ti potpala pod uticaj neke druge propagande. :D

Pa da.
Mada dobila sam par puta okej savete, nađe se poneko normalan
Evo pokusacu da ti dam par saveta:Ne biti previse nadmen,a nikako ponizan,na poslu zainteresovan ,na pocetku veoma ,na ulici ljubazan,istovremeno nezaintereseovan,u ljubavne odnose sa njima ne ulaziti,iako smatram da su nemice mnogo cvrsce i spremnije za zivot od nasih zena,u restoranu nauciti par njihovih fraza koje ubacis radi relaksacije...

Evo pokusacu da ti dam par saveta:Ne biti previse nadmen,a nikako ponizan,na poslu zainteresovan ,na pocetku veoma ,na ulici ljubazan,istovremeno nezaintereseovan,u ljubavne odnose sa njima ne ulaziti,iako smatram da su nemice mnogo cvrsce i spremnije za zivot od nasih zena,u restoranu nauciti par njihovih fraza koje ubacis radi relaksacije...
Da,...i kad je očigledno da je naš čovek konobar u restoranu, neka slobodno "raspali" na srpskom.😁

A što su ljubavni odnosi problem? Ne kažem da hoću 😄 samo me zanima

Što?😁
Nisam preterala,...nego "kruna" ima zadatak da takav savez ,nikada i ni pod kojim okolnostima ne dozvoli. Ako treba,...žrtvovaće opet Nemce, samo da budu što dalje od Rusa. Samo što svi u školi čitaju Bizmarka, pa znaju kako stoje stvari i kakva ih sudbina čeka.
Pa ne znam, pročitala sam lom istorijskih knjiga i generalno su Nemci uvek "cvikali" od Rusa, iako su imali povremene ribentrop-molotov saveze.

Ne cvikaju Nemci od Rusa, već ostatak Evrope od njihovog saveza. Nešto kao što su se svi ostali zbili i EU.
Onda lažu istoričari, nemam drugo objašnjenje 😀
Čitala sam, npr, K.Klarka koji je dosta germanofil, dve knjige - Iron Kingdom i Sleepwalkers. Apsolutno se nigde ne ukazuje na dobrobit saveza sa Rusima, osim kad je trebalo deliti Poljsku - više puta.
Daj mi neku tvoju literaturu.

Кад нађу рецепт за ово последње, нека нам га проследе.

Screenshot_20240712-231312~2.png

Back