Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.062
a ja te molim da se nahraniš u nekoj zemlji i da ne moraš da plaćaš prodajom Srbije...
Objasni mi kako sam ja to prodao Srbiju?
I, sto me najvise interesuje, gde su mi te pare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja te molim da se nahraniš u nekoj zemlji i da ne moraš da plaćaš prodajom Srbije...
Ово је последња опомена, износиш непроверене чињенице, вређаш учесника у расправи, након овога иде упозорење.a ja te molim da se nahraniš u nekoj zemlji i da ne moraš da plaćaš prodajom Srbije...
Молим и тебе да не дужиш, доста је препуцавања.Objasni mi kako sam ja to prodao Srbiju?
I, sto me najvise interesuje, gde su mi te pare?![]()
koleginice, pročitaj na šta je to odgovor....koji ti dozvoljavaš...mada...izgleda ne vredi...Ово је последња опомена, износиш непроверене чињенице, вређаш учесника у расправи, након овога иде упозорење.
Прочитала сам. Прочитај и ти шта је мењано и брисано пре него наставиш да коментаришеш.koleginice, pročitaj na šta je to odgovor....koji ti dozvoljavaš...mada...izgleda ne vredi...
Zamisli da Nemci i dalje mrze celi svet, jer su ih nakon rata bombardovali do pepela.
Umesto toga, izdigli se ljudi iz situacije i napravili prvu industrijsku Evropsku silu.
Ofc,...uz malu pomoć gastarbajtera, nisu baš ni sve mogli sami.![]()
Jbg, znali su da niko neće plakati za silovanim Nemicama. Idu dalje. Zaslužili su da im se ne spočitava nacizam na svakom koraku.Zamisli da Nemci i dalje mrze celi svet, jer su ih nakon rata bombardovali do pepela.
Umesto toga, izdigli se ljudi iz situacije i napravili prvu industrijsku Evropsku silu.
i uz pomoć fašista iz engleske i amerike i sada su kao i pre kolonija koju žele da naprave od srbije...Zamisli da Nemci i dalje mrze celi svet, jer su ih nakon rata bombardovali do pepela.
Свесне смо, зато је боље писати, не ћутати.A šta sada rade ovi....nevažni mediji? Mislite da je nevažno šta se piše bilo gde na netu? Da ste nevidljivi?
Žene shvatite da se vodi rat u kome i vi učestvujete, bilo gde na netu.
A šta sada rade ovi....nevažni mediji? Mislite da je nevažno šta se piše bilo gde na netu? Da ste nevidljivi?
Žene shvatite da se vodi rat u kome i vi učestvujete, bilo gde na netu.
Nacizam i nije nastao u Nemačkoj ,nego izvorno u Austriji. Ali je kao društvena anomalija, pripisan Germanskim narodima, pa neka bude,... da su Nemci za sve krivi.Jbg, znali su da niko neće plakati za silovanim Nemicama. Idu dalje. Zaslužili su da im se ne spočitava nacizam na svakom koraku.
Није битно где је настао, него ко га је довео до савршенства и таквог спровео.Nacizam i nije nastao u Nemačkoj ,nego izvorno u Austriji. Ali je kao društvena anomalija, pripisan Germanskim narodima, pa neka bude,... da su Nemci za sve krivi.
Kao što znamo, nemci bi da budu germani, kao i ustaše, kao i muslije, kao i čuvena srpska intelegencija....samo moraju da se dokažu da nisu sloveni....Nacizam i nije nastao u Nemačkoj ,nego izvorno u Austriji. Ali je kao društvena anomalija, pripisan Germanskim narodima, pa neka bude,... da su Nemci za sve krivi.
Nacizam je nastao iz rasnih teorija engleskih filozofa 17,18. veka,a premijeru u srednjoj evropi jeste imao u Austriji prilikom borbe austrijskih i ceskih nacionalista pre prvog rata.Nacizam i nije nastao u Nemačkoj ,nego izvorno u Austriji. Ali je kao društvena anomalija, pripisan Germanskim narodima, pa neka bude,... da su Nemci za sve krivi.
A pa da, carstvujušća Vijena uvek izvuče doopeNacizam i nije nastao u Nemačkoj ,nego izvorno u Austriji. Ali je kao društvena anomalija, pripisan Germanskim narodima, pa neka bude,... da su Nemci za sve krivi.
Upravo.Nacizam je nastao iz rasnih teorija engleskih filozofa 17,18. veka,a premijeru u srednjoj evropi jeste imao u Austriji prilikom borbe austrijskih i ceskih nacionalista pre prvog rata.
Navići će se i ona. Na bolje se čovek brzo navikne, čak i kad ne zna za ruhezeitOdoste sa teme.
Tema je "nova domovina".
Malopre je bila u gostima poznanica koja je prosle godine dosla, u svojoj 37-moj godini, i nikako ne moze da se navikne. Sa druge strane, njen muz se odlicno navikao i super mu je.
A koja je razlika izmedju njih dvoje?
Pa u tome sto je njoj ovo prvo odvajanje od rodnog mesta, od grada u kom je rodjena i odrasla, od rodne kuće.
A on je se odavno osamostalio, odvojio od svojih, živi već vise od 20 godina u drugim gradovima u odnosu na rodni grad, itd.
I ranije sam zakljicio da se mnogo lakse na inostranstvo naviknu oni koji su vec i u Srbiji prosli to odvajanje od kuce, i koji su vec promenili nekoliko gradova u kojima su ziveli.