Софија
Legenda
- Poruka
- 54.750
Па цео концепт на коме почива западни свет је да су они виша раса.Да се сутра појави неки нови Хитлер, видели бисте колико се стиде логора...све би они то из почетка, јер виша раса.
Што не копају литијум у Немачкој него би у Србији?
Па јер су они виша раса и то они неће трпети.
Однос према Словенима јесте подцењујући и зато, колико год немам симпатије ни према једној империји, увек ми се смеје брк кад помислим како их Руси сваки пут изнова науче памети.
Посебан проблем су људи с нашег поднебља који ово уместо да схвате, вуку комплекс ниже вредности, па се кроз аутошовинизам доказују.
Владика Николај је, чини ми се с пуним правом рекао:"Да нема Енглеза, Немци би били најгори народ".
Оно што перфидни Енглез замисли, Немац спроведе у дело.
Колико само крви због њихове глади за туђим.
Не може се генерализовати, слажем се, нису сви Немци или Енглези овакви или онакви, али су им елите такве и ту је крај дискусије. Нешто се не сећам да су Немци хрлили да смакну Хитлера док је јуришао на Јевреје и Словене.
Наравно, људи не знају ни скорију историју, а камо ли даљу па наседају на пропаганду.
Иначе, моје мишљење је да ово није тренутак да се иде игде. Лоше је време. Трагичне ствари се дешавају. Тумба се на светском нивоу.
И зато сам изабрала да останем уз своје.
Па Боже мој, ако се испостави да сам омашила у процени, супер, боље за све.