adelaidea
Domaćin
- Poruka
- 3.259
Ne može ti niko ponuditi posao koji ne tražiš.Imam preko 40, radim od kuce za 2k, sutra da mi neko ponudi da budem babasera u zapadnoj evropi prihvatio bi poziciju, zhivimo u najgoroj zemlji na kontinentu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može ti niko ponuditi posao koji ne tražiš.Imam preko 40, radim od kuce za 2k, sutra da mi neko ponudi da budem babasera u zapadnoj evropi prihvatio bi poziciju, zhivimo u najgoroj zemlji na kontinentu.
Stranci su dosta impresionirani nivoom engleskog jezika koji se govori u eks Yu.Drugo je ako me neko na ulici nesto pita. U tom se slucaju sa svojim tarzanskim engleskim potrudim objasniti.
Nadmorska visina kod nas.Elevacija
Nije problem mešanje ljudi, problem je kulturna razlika koja je ogromna.Primjeri da se neko osjeca kao visa rasa su upravo u istocnoj Evropi kao Orban np koji ne zeli da se bijeli Madjari sa crncima mijesaju.
Наука је Мина стециште сујете и престижа. Овај свет покрећу, нажалост, ти пориви, у највећој мери.Скоро сваке године најаве тај чудесни лек, али никада се не деси.
Врло сам скептична по том питању, поред свих блиставих умова и напретка медицине и технологије нису успели?
Пре бих рекла да им се не дозвољава, јер то је област у којој се врте озбиљне паре, а фармакомафија је једна од најјачих у свету.
Наука је Мина стециште сујете и престижа. Овај свет покрећу, нажалост, ти пориви, у највећој мери.
Сад се сви такмиче ко ће пре да нађе ту фамозну вакцију.
Као неко ко се бави онкологијом, јако бих волела да знам на ком принципу ће иста радити кад ни биолошке терапије још увек не раде код највећег броја људи како бисмо желели.
Ево и Руса на ту тему:
Путин: Русија би ускоро могла да направи вакцину против рака
„Близу смо тога да направимо вакцину против рака и имуномодулаторне лекове нове генерације. Надам се да ће се они ускоро ефикасно користити као методе индивидуалне терапије“, изјавио је руски председник Владимир Путин.
Како је додао, у 2023. години регистровано је 530 руских лекова које су развили водећи научници у земљи.
Захваљујући њиховим напорима, по први пут је покренута производња бројне руске опреме која се користи у кардиоваскуларној хирургији, реуматологији, за рехабилитацију и у другим областима.
️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok️
Сигурно си приметила да руских лекова овде нема, може да се нађе нека мазалица или препарат у Руској апотеци, али ако затражише нешто озбиљније не могу да набаве.Наука је Мина стециште сујете и престижа. Овај свет покрећу, нажалост, ти пориви, у највећој мери.
Сад се сви такмиче ко ће пре да нађе ту фамозну вакцију.
Као неко ко се бави онкологијом, јако бих волела да знам на ком принципу ће иста радити кад ни биолошке терапије још увек не раде код највећег броја људи како бисмо желели.
Ево и Руса на ту тему:
Путин: Русија би ускоро могла да направи вакцину против рака
„Близу смо тога да направимо вакцину против рака и имуномодулаторне лекове нове генерације. Надам се да ће се они ускоро ефикасно користити као методе индивидуалне терапије“, изјавио је руски председник Владимир Путин.
Како је додао, у 2023. години регистровано је 530 руских лекова које су развили водећи научници у земљи.
Захваљујући њиховим напорима, по први пут је покренута производња бројне руске опреме која се користи у кардиоваскуларној хирургији, реуматологији, за рехабилитацију и у другим областима.
️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok️
Da, vidimo na primerima iz realnog života.Izvini, ali citiranje Putina i spunjika je bukvalno kao citiranje Slobodana Milosevica i RTS-a u vreme devedesetih
Гебелс је одавно ушао у све медије, да се не лажемо. Питање је само коме ћеш и колико веровати, или ћеш пратити све и склапати коцкице сам.Izvini, ali citiranje Putina i spunjika je bukvalno kao citiranje Slobodana Milosevica i RTS-a u vreme devedesetih
Ne verujem nijednim medijima, informacije dobijam od ljudi iz sveta biznisa, koji upravljaju ogromnim kapitalom.Гебелс је одавно ушао у све медије, да се не лажемо. Питање је само коме ћеш и колико веровати, или ћеш пратити све и склапати коцкице сам.
Мислим да је тамо онај Трудо закуцао последњи ексер у мртвачки сандук.Da, to kaže i moj rođak koji je u Kanadi od '98.
Njegov najveći utisak je segregacija Crnaca i Belaca.
Kaže da je stravično.
Dok, recimo, zet mi je kanadski državljanin, on se vratio ovde jer nije želeo da podiže decu u tom sistemu.
Koliko čitam u komentarima forumaša iz Kanade, da, taj lik sprovodi agendu vrlo temeljno.Мислим да је тамо онај Трудо закуцао последњи ексер у мртвачки сандук.
Problem je sto Orban sve ljude stavlja u istu kapu kao sto je i Hitler radio kao ti sto mene trpas u muslimanski zivalj iako sam veliki protivnik religije i ateista i ama bas nikakve veze nemam sa arapima itd. Ja ne vidim neku veliku razliku izmedju Balkanaca,Arapa ,Turaka,Rusa itd.Svi su ubjedjeni da su neke face, ismijavaju zapad bez kojeg ne bi imali sta da jedu itd Pogledaj samo na forumu koliko Srba zivi i pljuje po zapadu ,dno dna. Sta ja to pisem na politici ???Nije problem mešanje ljudi, problem je kulturna razlika koja je ogromna.
Takođe, Crnci nisu glavnina naroda koji migrira, to odlično znaš.
Figurativno, ja jednog Crnca u Beogradu nisam videla, a videla sam mnogo migranata.
Vidimo u svim tim zemljama koje su primile migrante , a i generalno istočne narode, da nema asimilacije tih istočnih naroda.
Ti si sam na ovoj temi pisao kako je ključ u asimilaciji kad se na istoj ovoj temi javilo par Srba koji su imali zamerke na određene kulturne obrasce. Ako se dobro sećam, a izvinjavam se ako sam te pobrkala sa nekim drugim, čak si ih i kvaliikovao kao idiote.
A sad kad govorimo o asimilaciji tj. neasimilaciji muslimanskog življa kome i sam pripadaš, onda je Orban koji shvata tu notornu činjenicu i ne želi haos u svojoj zemlji, primer za višu rasu.
Što se mene tiče, ti si salko samo po n-ti put dokazao svoje duple kriterijume.
Čitam šta pišeš na pdf Politika pa me ovo ne iznenađuje.
I ti praviš logičku grešku jer si ljut zbog dominantno nacionalističkog govora na ovim prostorima. Žališ se na Orbanovu politiku, a sam takođe donosiš rasističke zaključke. Zato je lajk koji sam ti dala važeći samo u kontekstu osvrta na politiku premijera Mađarske.Problem je sto Orban sve ljude stavlja u istu kapu kao sto je i Hitler radio kao ti sto mene trpas u muslimanski zivalj iako sam veliki protivnik religije i ateista i ama bas nikakve veze nemam sa arapima itd. Ja ne vidim neku veliku razliku izmedju Balkanaca,Arapa ,Turaka,Rusa itd.Svi su ubjedjeni da su neke face, ismijavaju zapad bez kojeg ne bi imali sta da jedu itd Pogledaj samo na forumu koliko Srba zivi i pljuje po zapadu ,dno dna. Sta ja to pisem na politici ???
https://www.telegram.hr/politika-kr...mijesanju-rasa-je-nacizam-dostojan-goebbelsa/
To šta si ti, čitamo na pdf Politika skoro svakodnevno.Problem je sto Orban sve ljude stavlja u istu kapu kao sto je i Hitler radio kao ti sto mene trpas u muslimanski zivalj iako sam veliki protivnik religije i ateista i ama bas nikakve veze nemam sa arapima itd. Ja ne vidim neku veliku razliku izmedju Balkanaca,Arapa ,Turaka,Rusa itd.Svi su ubjedjeni da su neke face, ismijavaju zapad bez kojeg ne bi imali sta da jedu itd Pogledaj samo na forumu koliko Srba zivi i pljuje po zapadu ,dno dna. Sta ja to pisem na politici ???
https://www.telegram.hr/politika-kr...mijesanju-rasa-je-nacizam-dostojan-goebbelsa/
Pa sta sam ja to napisao na politici ,koje stavove,puno si napisala ali nisi nista. Taj Orbanov govor mrznje mozes pogledati gdje god hoces.To šta si ti, čitamo na pdf Politika skoro svakodnevno.
Zbog ljudi koji imaju tvoje stavove, meni nije lagodno u muslimanskim sredimana u BiH, ni najmanje.
Jer ako onakve stavove ti imaš, kao neko ko je u emigraciji već toliko, kakvi li su tek domaći??
Što se Orbanovih govora tiče, apsolutno me ne zanima Guardian kao glasilo.
Dok ne čujem svojim ušima šta je rekao Pera ili Žika, novinama , posebno ne iz suprotnog tabora, ne verujem.
ili što bi rekao Orbanov portparol:
''Nakon žestokih reakcija Orbanov glasnogovornik Zoltan Kovacs branio je Orbanov govor ustvrdivši da su mediji krivo prenijeli njegove riječi te da “hiperventiliraju oko nekoliko strožih rečenica oko imigracije i asimilacije”.''
Kakve rasisticke zakljucke,ako kazem da je najveci procenat kriminalaca u Nizozemskoj kod Marokanaca da li je to rasizam i da ima problema sa naseljenicima? Ja ih ne smatram losijim ljudima. Rasizam su ovi nasi koji prozivaju muslimane a ne vide svoje ponasanje ili Balkanci koji su otili u SAD pa nesto mrze crnce,homoseksualce itd tj trpanje cijele grupe u jednu kapu.I ti praviš logičku grešku jer si ljut zbog dominantno nacionalističkog govora na ovim prostorima. Žališ se na Orbanovu politiku, a sam takođe donosiš rasističke zaključke. Zato je lajk koji sam ti dala važeći samo u kontekstu osvrta na politiku premijera Mađarske.
Mogu ali ne razumem mađarski, kao ni ti.Pa sta sam ja to napisao na politici ,koje stavove,puno si napisala ali nisi nista. Taj Orbanov govor mrznje mozes pogledati gdje god hoces.
Uh, moj otac je smarao sa tim kampovanjima! Jbg, 10+ godina u Nemačkoj je ostavilo posledica, plus preživljavanja u prirodi dok je bio u vojnoj školi. Moralo se naučiti koje su pečurke jestive, koje su biljke jestive, koje su šumske bobice jestive, kako napraviti vatru, kako iskopati toalet, kojim listovi sme pedu da se briše itd.Volim da kampujem i volim prirodu, ali volim i komfor. Da se ne lazemo
Prelepo je biti nedelju dana u kampu, ali je prelep i osecaj kad se posle vratiš u svoju kućicu i uđeš pod pravi tuš, pa se posle izvrneš na svoju mekanu garnituru