Not interested?

Imas sajtove gde ti naprave profil i tako nesto , neka kratka biografija , interesovanja.. pa ti onda nalaze neke slicne koji bi ti odgovarali i onda ti jave ... i tako ... zavisi sta trazis .. negde sam cuo da postoje takvi servisi , agencije. Ne znam dal li to rade besplatno cisto da pomognu ili ti naplate nesto. Probaj... sta ja znam.. za seks ima u oglasima , on trazi nju i slicno.. ne znam ni to dal je besplatno ili naplacuju... :confused:
Ne znam da li si obratio pažnju o čemu je tema i šta stoji u uvodnom postu, jer si promašio i sa temom i sa sugestijama.

Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)

Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?

Slažem se

Čovek je upravu i smatram ako osoba traži vezu to su kljucni parametri

Ako je reč u seksu dosta je pustiti poruku koja sadrzi dje i kad

Slažem se

Čovek je upravu i smatram ako osoba traži vezu to su kljucni parametri
Da
Ako je reč u seksu dosta je pustiti poruku koja sadrzi dje i kad
Pa vidi, nije ni to tako .
Ako neko traži vezu, naravno.
Međutim, ne znam zašto ljudi potcenjuju veze za sex i zašto ih stavljaju u mnogo niži rang tipa daj šta daš?

Zar nije logično da je teško sebi naći nekog pored kojeg se može uživati i u seksu. Ne znam kako se to zamišlja da je lako naći i kao da tu ne treba poštovanje da se neko dopada stvarno itd... Većina normalnog sveta gleda sa kim će biti, treba da bude normalna u glavu zdrava osoba izd itd.. šta god da se traži bilo kakav kvalitet ne ide uz ono e oćeš to, napiši gde i kad

Pa ja ih poznajem. Ukoliko čovek sedi kod kuće neće ni da upozna. Stvar je pristupa, otvorenosti i rada na tome.
Moja drugarica je lepo išla bajsom po adi celo leto i uveče izlazila sama i gledala upoznavala itd sve dok nije našla tipa za ono što želi. Baciš pogled gledaš hoće biti uzvrsćeno. Ne znam, ona reče da joj je prišlo barem njih 20 za mesec dva. Znači. Neki ljudi kada im je do nečega stalo rade na tome sveobuhvatno a neki sede i misle.

Izašla sam skoro jedno veče i odmah upoznala nekoliko ljudi. Pitanje je da li je to nešto dobro, ali ne stoji da se ljudi ne upoznaju..
Ja tako isto al ne upoznam nikog samo vatam zjale a samo me se sete kad I'm fali kinta pa kao aj s nama

Rekao bih nekako da je na aplikacijama mnogo češće da to devojke rade. Poslednji slučaj jedna me zavlačila šest nedelja, videli se jednom samo.
Ma ni vidjanje nije garancijom nicega cak I vise vidjanja samo odjednom kao da se nikada niste ni videli...rekao bih vidja se simultano sa Jos njih gomilu sto realno I ja radim ..poprimio Sam tu gnusni osobinu od njih...s Kim si takav si

To i ja mislim, ali onda one potegnu kartu šta ako si manijak, kako tako odmah, treba da se upoznamo preko poruka dublje itd.
Pa nisam manijak. Treba da se vidimo na javnom mestu čisto možda ti se uopšte ne svidim ili ti meni. Ovo služi samo da se napravi kontakt.

Ljudi se skrivaju iza neta. Ja ne bih tu čekala nešto. Ko želi da se realno upoznaje sa ljudima ok, ko ne đeli već nešto nije u redu

Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?

Paula, muskarac je zainteresiran da ima seks sa zenom,koja mu se fizicki dopada.On ne zna puno o njoj , i treba malo vremena da otkrije njene druge atribute izuzev dupeta, i sisa. Drugim recima, ona je na pocetku pozeljno seksualni objekt, tek kasnije postaje "zena" za koju je on zainteresiran kao osobu

Pa nisam manijak. Treba da se vidimo na javnom mestu čisto možda ti se uopšte ne svidim ili ti meni. Ovo služi samo da se napravi kontakt.

Ljudi se skrivaju iza neta. Ja ne bih tu čekala nešto. Ko želi da se realno upoznaje sa ljudima ok, ko ne đeli već nešto nije u redu
Nisi, ne kažem za tebe, nego devojke to kažu za muškarca koji hoće ubrzo da se upozna uživo.

Paula, muskarac je zainteresiran da ima seks sa zenom,koja mu se fizicki dopada.On ne zna puno o njoj , i treba malo vremena da otkrije njene druge atribute izuzev dupeta, i sisa. Drugim recima, ona je na pocetku pozeljno seksualni objekt, tek kasnije postaje "zena" za koju je on zainteresiran kao osobu

Dobro, i šta sa tim_ naravno da je to tako.

Onda kada Ona to najmanje očekuje ili želi.

to njemu pomaže da bude zainteresovaniji a njoj da je vremena da razmisli da li je on baš dobar izbor samo zato što se nudi otovreno.
kad bi razgrnula malo možda bi videla i nekog boljeg dasu ali bi morala da se muči da ga savlada lepim manirima i hladnim držanjem
lakše je sedeti udobno u fotelji i praviti se blesav i nezainteresovan

onda tipovi samo dođu.

1. izvodi te napolje

da se osvrnem na ovo izvođenje
izvoditi ženu napolje mi liči na propis o nošenju povoca
ukoliko Ona ima oštre očnjake i ujeda prolaznike na primer to bi bilo razumljivo.
ovako... :lol:

E, ono nekad mi se čini da na forumu nema smisla otvarati bilo koje teme ovog tipa.. jer su ljudi ili udati/oženjeni ili stariji ili niko ne dejtuje.. jednostavno odziv na teme o dejtovanju su nula, znači to niko ni ne radi. A ko i da radi? ;) Mladih single osoba je ono na prste jedne ruke

Eventualno malko hotovanja online, haha heh, neke eventualno satisfakcije od flertovanja, želja da se nađe koja kombinacija, itd.. ljudi sa foruma jendostavno ne dejtuju. :)

Ali mi bi simpatičan ovaj momak . Potrebno je nekad stvari nazvati svojim imenom. Ima previše onih koji se muvaju okolo ali nemaju nikakvu ozbiljnu nameru, čak ni za sex, za bilo šta objektivno, samo da im bude zanimljivo, da brže i zanimljivije prođe vreme i sl. To je jedan od razloga što se ljudima smučilo online upoznavanje
ne znam ni ja više šta vredi na forumu više

znam samo koju god temu da otvoriš
imaš dve opcije ako si žena
da ti viri kuratz iz očiju
ili da si nimfomanka

znači preterana konzumacija sexa ili totalni post. sredina ne postoji.

juče je jedan napisao da smo mi konzervisano područje.
znači da je priliv ,intelektualaca, na forum toliko uzeo maha da je pitanje normalne konverzacije postalo naučna fantastika.
tužno ali istinito.

Da

Pa vidi, nije ni to tako .
Ako neko traži vezu, naravno.
Međutim, ne znam zašto ljudi potcenjuju veze za sex i zašto ih stavljaju u mnogo niži rang tipa daj šta daš?

Zar nije logično da je teško sebi naći nekog pored kojeg se može uživati i u seksu. Ne znam kako se to zamišlja da je lako naći i kao da tu ne treba poštovanje da se neko dopada stvarno itd... Većina normalnog sveta gleda sa kim će biti, treba da bude normalna u glavu zdrava osoba izd itd.. šta god da se traži bilo kakav kvalitet ne ide uz ono e oćeš to, napiši gde i kad
pa teže je naći čoveka za sex nego za udaju ja da ti kažem sestro slaka :lol:

Back