Not interested?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
33.619
Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)

Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?

E, ono nekad mi se čini da na forumu nema smisla otvarati bilo koje teme ovog tipa.. jer su ljudi ili udati/oženjeni ili stariji ili niko ne dejtuje.. jednostavno odziv na teme o dejtovanju su nula, znači to niko ni ne radi. A ko i da radi? ;) Mladih single osoba je ono na prste jedne ruke

Eventualno malko hotovanja online, haha heh, neke eventualno satisfakcije od flertovanja, želja da se nađe koja kombinacija, itd.. ljudi sa foruma jendostavno ne dejtuju. :)

Ali mi bi simpatičan ovaj momak . Potrebno je nekad stvari nazvati svojim imenom. Ima previše onih koji se muvaju okolo ali nemaju nikakvu ozbiljnu nameru, čak ni za sex, za bilo šta objektivno, samo da im bude zanimljivo, da brže i zanimljivije prođe vreme i sl. To je jedan od razloga što se ljudima smučilo online upoznavanje

E, ono nekad mi se čini da na forumu nema smisla otvarati bilo koje teme ovog tipa.. jer su ljudi ili udati/oženjeni ili stariji ili niko ne dejtuje.. jednostavno odziv na teme o dejtovanju su nula, znači to niko ni ne radi. A ko i da radi? ;) Mladih single osoba je ono na prste jedne ruke

Eventualno malko hotovanja online, haha heh, neke eventualno satisfakcije od flertovanja, želja da se nađe koja kombinacija, itd.. ljudi sa foruma jendostavno ne dejtuju. :)

Ali mi bi simpatičan ovaj momak . Potrebno je nekad stvari nazvati svojim imenom. Ima previše onih koji se muvaju okolo ali nemaju nikakvu ozbiljnu nameru, čak ni za sex, za bilo šta objektivno, samo da im bude zanimljivo, da brže i zanimljivije prođe vreme i sl. To je jedan od razloga što se ljudima smučilo online upoznavanje
Tko kaze izisli mi na nos vishe moram odmoriti malo

L

Ma Nije to nego fejkovanje tj.skrivanje realne namere I prikrivanje osobina negativnih

Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?

Otkrio mokru vodu.

MEni je bilo zabavno pre par godina kada sam bila na tim nekim aplikacijama, pa kada presečeš i odmah kažeš kada se upoznajemo, većina pobegne, ali zato imaju vremena po ceo dan bi nešto piskarali, itali te "šta nosiš na sebi", koje poze voliš, i tako gluposti neke zabava radi zabave, besplatni hot, čim nešto konkretno pitaš odmah ej nemoj da si ozbiljna. Toliko je toga da ne znam ko više koristi te aplikacije, šund i treš posvuda

Проблем је што не вреди да им се говори, јер одбијају да поверују.
Ја сам одувек и на форуму писала да се не упуштају у пепеисања јер углавном не воде нигде, а испала вештица :D
А и многи представљају себе другачијим него што заиста јесте у реали па им та дописивања негују его и често се радије остаје на томе.
Мој став је да озбиљна и заинтересована особа одмах жели лично упознавање, а тиме и процену да ли има сврхе наставити. Ако се одуговлачи, нема ништа од тога.

1. izvodi te napolje

Šta kažete na ovo?

Pa zavisi za sta. I pas se izvodi napolje a i posvecuje mu se.
Tako da mozda na tom nivou pa se takve stvari i gledaju.
Paula brate, nemoj da slusas savete zapadnjaka, to su ti pogubljeni ljudi, konzumenti, jos malo pa ce poceti da stampaju liniju majica i dukserica s takvim natpisima.

Толико је могућности за упознавање нових људи у реали, где се много тога боље види него онлајн где доминирају ти докони трошачи времена.
bukvalno.

Ma, meni se čini da ima tu dosta oženjenih kojima je to način zabave a da ne prevare zaista partnerku, i onda se tako dopisuju, lažu, hotuju, to im dođe kao beg od stvarnosti ili samo kao zabava.. zato se ozbiljna osoba sa namerom odmah može prepoznati po načinu na koji piše.
Samo pažljivo razmisliti o čemu su razgovori i šta se njima hoće.

MEni je bilo zabavno pre par godina kada sam bila na tim nekim aplikacijama, pa kada presečeš i odmah kažeš kada se upoznajemo, većina pobegne, ali zato imaju vremena po ceo dan bi nešto piskarali, itali te "šta nosiš na sebi", koje poze voliš, i tako gluposti neke zabava radi zabave, besplatni hot, čim nešto konkretno pitaš odmah ej nemoj da si ozbiljna. Toliko je toga da ne znam ko više koristi te aplikacije, šund i treš posvuda
Ja opozitno odma kazem ajmo se vidjeti izignoriraju pitanje a isto I odje na forum

Back