- Poruka
- 34.432
pa kad ignorišu to znači da NEĆEJa opozitno odma kazem ajmo se vidjeti izignoriraju pitanje a isto I odje na forum
Kada nema odgovora to je takođe odgovor.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad ignorišu to znači da NEĆEJa opozitno odma kazem ajmo se vidjeti izignoriraju pitanje a isto I odje na forum
Ma bio sinoc I preksinoc na svirke promenilo nebrojeno lokala I opet nista samo neki turci gejevi Ili svingeri Nas starovaliPravilo je inače ako hoćeš rokera da upoznaš ne ideš na Lepu Brenu
Ako te zanima kul lik neće se naći tamo gde mu nije mesto
Voliš tu muziku? ideš tamo, tamo ima onih koji ti odgovaraju
itd
Realno je zakon. I zato su sve te aplikacije sve praznije koliko čujem, ništa posebno se ne zbiva više.
I u realu isto kao da ogluvi na to pitanje pre neki dan samo slrene pogled prebaci se na drugu temupa kad ignorišu to znači da NEĆE
Kada nema odgovora to je takođe odgovor.
pa to je isto odgovor ne.I u realu isto kao da ogluvi na to pitanje pre neki dan samo slrene pogled prebaci se na drugu temu
Malo I'm fali udatima da presecu tacno I'm vidim Niti koje ih drze I ne mogu se iskobeljatibukvalno.
Ma, meni se čini da ima tu dosta oženjenih kojima je to način zabave a da ne prevare zaista partnerku, i onda se tako dopisuju, lažu, hotuju, to im dođe kao beg od stvarnosti ili samo kao zabava.. zato se ozbiljna osoba sa namerom odmah može prepoznati po načinu na koji piše.
Samo pažljivo razmisliti o čemu su razgovori i šta se njima hoće.
Ma ne treba ih ni pitati nista to im samo bilda egopa to je isto odgovor ne.
Ma bila je nevina Jos ti I to trebalo da jojbskidas mrakJednom sam tako bio fin prema nosatoj i ružnoj ribi jbg bombardovanje a meni se prca. KRIZA NENORMALNA! Naravno neda neće ni da čuje. Dosadan sam i bezveze. Ono neka škola trgovačka npr, jedva govori...
Inače ceo život furam samo manekenke i fakultetski obrazovane devojke. Ne privatni falkuteti da se razumemo.
Mislim da muškarac kojeg istinski zanima ženka, nema profil na Instagramu.Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)
Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.
Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.
Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?
Ima na grindru ;pMislim da muškarac kojeg istinski zanima ženka, nema profil na Instagramu.
Googlao sam, to je app za pederske manijake.Ima na grindru ;p
Pa kako mozes biti homofob ako volis mene?Zbog čega me ne želiš okruniti za homofoba
Emi?Pa kako mozes biti homofob ako volis mene?
Guilty as charged
Nedostajala siGuilty as charged
A dobro, ajd'...Pa kako mozes biti homofob ako volis mene?
Kad sam nezainteresovan kazem razmislicuTip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)
Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.
Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.
Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?
Tako i žene sa onim njihovim "treba mi par dana da razmislim o svemu"Kad sam nezainteresovan kazem razmislicu
Imas sajtove gde ti naprave profil i tako nesto , neka kratka biografija , interesovanja.. pa ti onda nalaze neke slicne koji bi ti odgovarali i onda ti jave ... i tako ... zavisi sta trazis .. negde sam cuo da postoje takvi servisi , agencije. Ne znam dal li to rade besplatno cisto da pomognu ili ti naplate nesto. Probaj... sta ja znam.. za seks ima u oglasima , on trazi nju i slicno.. ne znam ni to dal je besplatno ili naplacuju...E, ono nekad mi se čini da na forumu nema smisla otvarati bilo koje teme ovog tipa.. jer su ljudi ili udati/oženjeni ili stariji ili niko ne dejtuje.. jednostavno odziv na teme o dejtovanju su nula, znači to niko ni ne radi. A ko i da radi? Mladih single osoba je ono na prste jedne ruke
Eventualno malko hotovanja online, haha heh, neke eventualno satisfakcije od flertovanja, želja da se nađe koja kombinacija, itd.. ljudi sa foruma jendostavno ne dejtuju.
Ali mi bi simpatičan ovaj momak . Potrebno je nekad stvari nazvati svojim imenom. Ima previše onih koji se muvaju okolo ali nemaju nikakvu ozbiljnu nameru, čak ni za sex, za bilo šta objektivno, samo da im bude zanimljivo, da brže i zanimljivije prođe vreme i sl. To je jedan od razloga što se ljudima smučilo online upoznavanje
Kad sam nezainteresovan kazem razmislicu
Razlika između ova dva odgovora je u tome što kad muškarac koji kaže "razmisliću" odjebava, a kad žena to kaže, to je "pristojan odgovor za DA", taj običaj se vuče generacijama.Tako i žene sa onim njihovim "treba mi par dana da razmislim o svemu"
Pa ja ih poznajem. Ukoliko čovek sedi kod kuće neće ni da upozna. Stvar je pristupa, otvorenosti i rada na tome.Poznajem bas malo ljudi koji upoznaju druge ljude u toj reali otisli smo u persun
Možda i ima ali zbog drugih stvari, fotografija i toMislim da muškarac kojeg istinski zanima ženka, nema profil na Instagramu.