Not interested?

Pravilo je inače ako hoćeš rokera da upoznaš ne ideš na Lepu Brenu
Ako te zanima kul lik neće se naći tamo gde mu nije mesto
Voliš tu muziku? ideš tamo, tamo ima onih koji ti odgovaraju
itd
Realno je zakon. I zato su sve te aplikacije sve praznije koliko čujem, ništa posebno se ne zbiva više.
Ma bio sinoc I preksinoc na svirke promenilo nebrojeno lokala I opet nista samo neki turci gejevi Ili svingeri Nas starovali

Jednom sam tako bio fin prema nosatoj i ružnoj ribi jbg bombardovanje a meni se prca. KRIZA NENORMALNA! Naravno neda neće ni da čuje. Dosadan sam i bezveze. Ono neka škola trgovačka npr, jedva govori...

Inače ceo život furam samo manekenke i fakultetski obrazovane devojke. Ne privatni falkuteti da se razumemo to nikako ne dolazi u obzir.

bukvalno.

Ma, meni se čini da ima tu dosta oženjenih kojima je to način zabave a da ne prevare zaista partnerku, i onda se tako dopisuju, lažu, hotuju, to im dođe kao beg od stvarnosti ili samo kao zabava.. zato se ozbiljna osoba sa namerom odmah može prepoznati po načinu na koji piše.
Samo pažljivo razmisliti o čemu su razgovori i šta se njima hoće.
Malo I'm fali udatima da presecu tacno I'm vidim Niti koje ih drze I ne mogu se iskobeljati

Jednom sam tako bio fin prema nosatoj i ružnoj ribi jbg bombardovanje a meni se prca. KRIZA NENORMALNA! Naravno neda neće ni da čuje. Dosadan sam i bezveze. Ono neka škola trgovačka npr, jedva govori...

Inače ceo život furam samo manekenke i fakultetski obrazovane devojke. Ne privatni falkuteti da se razumemo.
Ma bila je nevina Jos ti I to trebalo da jojbskidas mrak

Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)

Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?

Mislim da muškarac kojeg istinski zanima ženka, nema profil na Instagramu.

Tip na Insta porucuje ženama da se ne zavaravaju da je neko zainteresovan zaista za njih osim ukoliko ne radi dve stvari:
1. izvodi te napolje
2. posvećen ti je (commited to you)

Bez ova dva - sve drugo je irelevantno.

Čujete se stalno, tekstujete, zove, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan (zaista).
Lajkuje, simpatiše, nabacuje se, poziva, ali ne radi ove dve stvari - nije zainteresovan.

Šta kažete na ovo?
Kada je muškarac zaista zainteresovan za ženu i kako to pokazuje?

Kad sam nezainteresovan kazem razmislicu

E, ono nekad mi se čini da na forumu nema smisla otvarati bilo koje teme ovog tipa.. jer su ljudi ili udati/oženjeni ili stariji ili niko ne dejtuje.. jednostavno odziv na teme o dejtovanju su nula, znači to niko ni ne radi. A ko i da radi? ;) Mladih single osoba je ono na prste jedne ruke

Eventualno malko hotovanja online, haha heh, neke eventualno satisfakcije od flertovanja, želja da se nađe koja kombinacija, itd.. ljudi sa foruma jendostavno ne dejtuju. :)

Ali mi bi simpatičan ovaj momak . Potrebno je nekad stvari nazvati svojim imenom. Ima previše onih koji se muvaju okolo ali nemaju nikakvu ozbiljnu nameru, čak ni za sex, za bilo šta objektivno, samo da im bude zanimljivo, da brže i zanimljivije prođe vreme i sl. To je jedan od razloga što se ljudima smučilo online upoznavanje
Imas sajtove gde ti naprave profil i tako nesto , neka kratka biografija , interesovanja.. pa ti onda nalaze neke slicne koji bi ti odgovarali i onda ti jave ... i tako ... zavisi sta trazis .. negde sam cuo da postoje takvi servisi , agencije. Ne znam dal li to rade besplatno cisto da pomognu ili ti naplate nesto. Probaj... sta ja znam.. za seks ima u oglasima , on trazi nju i slicno.. ne znam ni to dal je besplatno ili naplacuju... :confused:

Poznajem bas malo ljudi koji upoznaju druge ljude u toj reali 😄 otisli smo u persun
Pa ja ih poznajem. Ukoliko čovek sedi kod kuće neće ni da upozna. Stvar je pristupa, otvorenosti i rada na tome.
Moja drugarica je lepo išla bajsom po adi celo leto i uveče izlazila sama i gledala upoznavala itd sve dok nije našla tipa za ono što želi. Baciš pogled gledaš hoće biti uzvrsćeno. Ne znam, ona reče da joj je prišlo barem njih 20 za mesec dva. Znači. Neki ljudi kada im je do nečega stalo rade na tome sveobuhvatno a neki sede i misle.

Izašla sam skoro jedno veče i odmah upoznala nekoliko ljudi. Pitanje je da li je to nešto dobro, ali ne stoji da se ljudi ne upoznaju..

Back