Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ničeg pogrešnog nema, Marija, uvek će mi biti drago kad te ovde vidim, kanim se malo raspisati ako me neko opet ne ometeMarija;bt268711:Bicu iskrena, inace moje pisanje ne bi imalo smisla.
Svidja mi se ovakva vrsta bloga. Nesto slicno imam i ja ali ne javno, nalazi se u mojoj svesci za zvrljanje (neko bi to nazvao dnevnikom), i krijem ga od svih. Zasto? Zato da niko ne vidi moje misli, promene raspolozenja, osecanja, da ne vidi mene. Izloziti sebe tudjim pogledima, oceni i kritici (najredje je razumevanje) jeste hrabro. Mnogima ovakav blog izgleda kao nesto nevezano, nabacano; onaj ko pazljivo gleda i slusa moze videti puno toga, citavu pricu: sva tvoja (ne)raspolozenja, tugu, srecu, ceznju, nadu, ogorcenost, i sto je jako vazno: videti da ti poznajes i priznajes sebe u svakom izdanju.
Neke su me procitane reci raznezile, neke poput plave kapi licno dotakle, nekima sam se nasmejala od srca.
Skoro sam jednoj osobi sa foruma napisala da osecam sam te donekle upoznala kroz tvoje pisanje (poezije i proze).
Kao prilog ostavicu pesmu, za koju mislim da je prigodna, a i odgovara mom raspolozenju.
Rupu na licu zovete osmeh
plaši me šta sve taj bezdan krije,
da l' otrov seje zubima kobre
il' slatki nektar iz njega lije
Sumnjam u vaše namere dobre.
Milost ne viri iz punog džepa
dodir što teši odveć je hladan,
onaj što pred vas položi muku
hoće li ipak ostati gladan
Sumnjam u vašu pruženu ruku.
Da li vam želje slobodno jezde
ili ih čvrsta uguši volja,
možda je vreme velikih suša
krotilo bičem nemirna polja
Sumnjam da znate gde vam je duša.
Nisam od bezgrešnih, niti od jakih
strah od samoće ne mogu skriti,
tražim, a srce potajno zebe
hoću li vama ja dobra biti
Najviše ipak sumnjam u sebe.
M.
I mozda jos i ovo, potpuno suprotna emocija, ali slusam je vec danima i sigurna sam da ce se i tebi dopasti.
Uz tvoju dozvolu svraticu ovde jos koji put.

Niko nije savršen, naročito ako su mu zodijački znaci Škorpija i Devica, leleee
 Niko nije savršen, naročito ako su mu zodijački znaci Škorpija i Devica, leleee