NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HITNO!!! Relativno skoro sam apdejtovao softver na telefonu,u pitanju je nokia C3 i sad mi stoje dve neprocitane poruke koje se ne vide kad udjem u INBOX,a kad udjem u INBOX vidi se takvih 6 poruka,kako da resim problem...???

Imam pitanje jedno.

Da li postoji nacin da promenim na Nokia 5800 xpress music navigation edition slova da budu cirilicna dok kucam sms?

Ako postoji nacin,pomagajte.
Hvala :)

Imam pitanje jedno.

Da li postoji nacin da promenim na Nokia 5800 xpress music navigation edition slova da budu cirilicna dok kucam sms?

Ako postoji nacin,pomagajte.
Hvala :)

Ja sam to uspeo samo tako što sam povezao telefon usbom i onda kucao preko ovi suita ,mada ti nebih to preporučio pošto te jedna poruka košta 3 puta više kad kucaš ćirilicom.

До јуче је нормално радило све на њему. И одједном данас цео дан нема мреже. Може ли ми неко рећи шта је у питању?

Jel neko zna da li je izvodljivo(a mora da jeste) da se blokira broj na nokiji?? Odnosno da zabranis da ti stizu poruke sa tog i tog broja?
Znam da na samsongu se ide u poruke pa podesavanja pa blokiraj broj i tu ukucas broj koji zelis da zablokiras. Ali na nokiji......???:dontunderstand:

ee cao imam problem skino sam temu za nokiu n95 sve radi al na displeju se ne vidi cela tema samo na vvrhu ekrana a na displeyu je slika zanimame kako da mi se vidi cela tema na displeju unared hvala :D :D :P

dakleM
..KORISTILA SAM NOKIJU 7373 ..I ODLICAN JE SOFTVER ITD...
jos uvek bi je koristila da se taster nije raspao..:)
Dobila sam nokiju c5
Nisam neki zahtevan korisnik ali mi jedna stvar nedostaje
...stavka na ekranu GO TO
nEMOJTE MI PPRICATI DA UMESTO TOGA MOGU IKONICE NA DESKTOPU KORISTITI ,,JER necu
Necu da svakom bude jasno koje aplikacije koristim :)
Posto je telefon sa operativnim sistemom, nesto razmisljam da bi moglo da se to postigne sa nekom aplikacijom??

imam par pitanja...pa ko je ljubazan zamolio bih ga da mi objasni par stvari. imam instaliran skype mogu da pricam sasvim normalno i sve lepo funkcionise samo me zanima gde da ukljucim video call, niti mogu da pozovem na video call niti mi izlazi opcija da se javim.probao sam u opcijama ali nisam nasao nista, sem da sam stavio neku 3g opciju omoguceno(skype opcije).i jos jedno pitanje gde mogu da ukljucim 3g cam kao zadnju cam. ako mi je potreban neki program za ove dve opcije takodje bih zamolio nekog da mi objasni i napise ime tih programa.unapred hvala

imam par pitanja...pa ko je ljubazan zamolio bih ga da mi objasni par stvari. imam instaliran skype mogu da pricam sasvim normalno i sve lepo funkcionise samo me zanima gde da ukljucim video call, niti mogu da pozovem na video call niti mi izlazi opcija da se javim.probao sam u opcijama ali nisam nasao nista, sem da sam stavio neku 3g opciju omoguceno(skype opcije).i jos jedno pitanje gde mogu da ukljucim 3g cam kao zadnju cam. ako mi je potreban neki program za ove dve opcije takodje bih zamolio nekog da mi objasni i napise ime tih programa.unapred hvala

Probaj ovako,kad udjes u kameru,ides na opcije i u opcijama ti treba pisati "koristi sekundarni fotoaparat", ili nesto slicno tome. ;)

Potrebna mi je mala pomoc oko resavanja problema koji imam... Npr. kad otvorim mape i kad izaberem malo vecu daljinu puta,dok izracunava to sve,izbaci mi da je memorija puna,i da ugasim neke aplikacije... Sto mi je najcudnije,nijedna aplikacija nije pokrenuta,osim te... Radi se o telefonu Nokia N97mini - original je,tj.nije nikakva kopija telefona... Unaprijed se zahvaljujem :lol:

nokia 7230 ludacki mi je pala.od tada se ne cuje zvuk kada bih da razgovaram,vec samo sustanje.kada imam poziv samo svetli,ne cuje se `zvono`.takodje,mogu da pozivam ali sta vredi kad nista ne cujem :lol:
poruke funkcionisu.
zna li neko,sta moze biti i koliko to kosta otprilike?
zna li neko neki posteni servis mobilnih u bg,pozeljno centar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back