NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,

Treba mi pomoc... Kako sa nokie E71 da prebacim poruke koje su na telefonu na karticu ? Nije bitno da li prebacujem na SIM karticu ili memorijsku. Probao sam i preko kabla ali poruke mi se ne pojavljuju na kompu.

Hvala...

Ma kakvo punjenje tri oputa po 12 sati? Ma jok najbolje da je punis 200 godina dok se ne balzamuje.

To se prvi put isprazni baterija do kraja i onda napuni do kraja i tada je formirana.

Inace sto se tice nokie c3 je kanta od telefona, a 6120 iako je stariji je odlican.

Kad se spajam na internet preko c3 (nema hsdpa) i stranicu otvara sto godina, ali zato 6120 ima hsdpa i net radi domudno. Na c3 skype prekida, dok na 6120 radi domudno.

C3 je kanta.

Imam telefon nokiu e65 i ne mogu da ga ukljucim, tj. ukljucim telefon i samo pise NOKIA i na tom stane. Kad povezem telefon sa kompom, PC ne moze da ga vidi. Da li neko zna kako da resim ovaj problem i da li postoji neki program pomocu kog bih mogla da povezem ovaj telefon sa PC. Sa NOKIA PC SUITE i OVI SUITA ne moze... HELPPPP

Ovako...posto nisam sirok s novcem...hocu da kupim neki nokiin telefon do 1000din pa me zanima da li ima da se nadje polovna nokia 9500 i koliko kosta...moze cak i 3300...naravno telefon da bude polovan...uzgred zivim u Nisu...pa ako znate molim vas javite mi....

Hocu da azuriram softver na svom telefonu Nokia 6500 slide a i bio bi red posto to nikad nisam radio a ima blizu 600h rada i nikakvih problema nisam imao a cuo sam da bi to bilo dobro pa je moje pitanje-zna li neko gde ima tih softverskih verzija.Ja sve sto nadjem nema mog modela telefona. Unapred zahvalan-ja!:)

Pozdrav ljudi,evo kad smo vec ovde,pa reko da ne otvaram novu temu,imam jedno pitanje,zasto ne mogu da obrisem igrice sa Nokie E71 igrice su u jar formatu,a takodje ne mogu ni jednu da instaliram... Hvala!

Za clana koji kupuje N91: Imam Nokiu N91, telefon je NOV kupio sam ga pre mesec dana na Limundu placen 100e (priznanica). Telefon bukvalno blista ima 2 sata razgovora ukupno za ovih mesec dana. Bez ikakvih ostecenja, sa svom pratecom dokumentacijom i opremom koja fabricki ide uz njega. Ko je zainteresovan neka se javi 0642654403. Cena po dogovoru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back