NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je neko imao slican problem... Imam Nokia C3 i od pre par dana ne mogu nista da otkucam na netu... Znaci, poruke kuca normalno, url kuca normalno i sl. A kada sam na netu i hocu bilo sta da otkucam, bilo da se radi o logovanju pa su u pitanju id i pass, ili na primer na fesju poruka - nista... On kao nesto kuca ali se slova ne vide... Pokusao sam i tako na "nevidljivo" da otkucam i posaljem, ali nece da prihvati... Ima li neko neku ideju u cemu je stos...

Sada sam primetio da dok sam na google-u, mogu da kuckam normalno, ali i dalje na mogu, na primer, da se ulogujem na fejs, na Krstaricu i sl.

Poslednja izmena:
Potrebna mi je mala pomoc oko resavanja problema koji imam... Npr. kad otvorim mape i kad izaberem malo vecu daljinu puta,dok izracunava to sve,izbaci mi da je memorija puna,i da ugasim neke aplikacije... Sto mi je najcudnije,nijedna aplikacija nije pokrenuta,osim te... Radi se o telefonu Nokia N97mini - original je,tj.nije nikakva kopija telefona... Unaprijed se zahvaljujem :D

Potrebna mi je mala pomoc oko resavanja problema koji imam... Npr. kad otvorim mape i kad izaberem malo vecu daljinu puta,dok izracunava to sve,izbaci mi da je memorija puna,i da ugasim neke aplikacije... Sto mi je najcudnije,nijedna aplikacija nije pokrenuta,osim te... Radi se o telefonu Nokia N97mini - original je,tj.nije nikakva kopija telefona... Unaprijed se zahvaljujem

Imam slicni problem. Radi se o telefonu Nokia E6. Danas sam pokusao da obrisem oko 300 poruka iz inboxa i izaslo mi je isto obavestenje iako nije bilo otvorenih aplikacija. Poruke su ostale na telefonu, ali ne mogu ni da ih otvorim, ni da ih obrisem. Poslate poruke mogu da se obrisu u manjim brojevima (oko 40 odjednom)- vise ni ne pokusavam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back