No politics on the first date... da/ne?

Znaš kako, dosta mi je svog tehničkog, pucanje letve volana, kolaps plivajućeg zamajca u sred špice na sred bulevara, menjanja guma - sve to rešavam sama. Ne mogu o tome da slušam kada ne moram, dovoljno mi je suočavanja sa tim.
I još da mi on priča o svom spojleru, regleru i antifrizu! Neka hvala.

I drugarica kada krene da mi priča o kolima - sestro, hajmo malo o maskarama, mani me te teme.

Znaš kako, dosta mi je svog tehničkog, pucanje letve volana, kolaps plivajućeg zamajca u sred špice na sred bulevara, menjanja guma - sve to rešavam sama. Ne mogu o tome da slušam kada ne moram, dovoljno mi je suočavanja sa tim.
I još da mi on priča o svom spojleru, regleru i antifrizu! Neka hvala.

I drugarica kada krene da mi priča o kolima - sestro, hajmo malo o maskarama, mani me te teme.
Pričaću ti o medicini , da te dotučem.
Kad si bezobrazna! :lol:

Kod mene i nema nekih pravila vezano za prvi date, idealna situacija mi je da pričamo o stvarima koje nas interesuju ili još bolje koje nas ne interesuju da znamo na čemo smo.
Ako dođemo do teme ko za koga (ne)glasa najčešće mi to nije toliko bitno, mada interesuju me motivi za tako nešto.
Recimo da mi nije neki problem da budem u vezi sa nekim ko ima politička uverenja koja nisu u saglasnosti sa mojim sve dok mi ne nameće to, nije akivista i die hard fan stranke...
Pored toga zanimljive su mi osobe koje imaju žešća ili pak ređa uverenja od onoga šta je u mejnstrimu, priča retko kada bude dosadna.

Ако се не прича о политици онда тек не треба о послу, приче о послу су тежак смор, неко није ни запослен и како тај да се осећа, сморе се људи кад чују какве су зараде, услови рада, то је тек фуј у односу на политику.

Verujem da je o ovoj temi nekada već bilo reči ali svakako, zanima me mišljenje:
Da li sa potencijalnim (romantično/seksualno) partnerima razgovarate o politici, koliko rano, zašto da, zašto ne?
Takođe, da li smatrate da je u redu nekoga otpisati samo na osnovu političkog opredeljenja ili stavova u vezi sa nekim društvenim problemom?

Ko je lud da o politici priča na prvom sastanku.

Naravno da se to ne radi; potpuno je besmisleno. To je previše ozbiljna tema za prvo upoznavanje.

Ćesci je slučaj da ćeš da smoris osobu i da te odmah otpiše tako nečim.

Verujem da je o ovoj temi nekada već bilo reči ali svakako, zanima me mišljenje:
Da li sa potencijalnim (romantično/seksualno) partnerima razgovarate o politici, koliko rano, zašto da, zašto ne?
Takođe, da li smatrate da je u redu nekoga otpisati samo na osnovu političkog opredeljenja ili stavova u vezi sa nekim društvenim problemom?

Do dejta ne bi ni stigli tj na tu ideju da je pitam da izadjemo ako podrzava sns nepomenikovu sektu i ostale satelite bliske njoj jer je ovo na vlasti zlo i sistem njihov, rezim najodvratnijih razmera.Uz to ako slusa karleusu i cecu i te neke odvratne pevačjke sa pinka nikako, ne bi ni dobio ideju da je pitam i izvedem na dejt.

Boze danas kad je neko u sns sve govori provereno kakav je covek, i ti sto podrzavaju provereno su van mog mentalnog sklopa i mojih interesovanja tako neka se oni druze tamo sti danje od mene jer ja ne zelim nista sa tim svetom koji zeli profit iznad svega i samo njihovu guzicu da zadovolje u svom laznom svetu dok sve drugo unistavaju, prirodu, drustvo, umetnost, patriotizam, sport, i sta vec nisu upropastili zarad njihove koristi i ojadili milion ljudi...

I samo ste o motorima razgovarali? I sada vam je to glavna tema?

Dobro Frederiče, ti onda samo o motorima.
Ko kaze samo o motorima?
Jesam li ja negde rekao da bi prica bila iskljicivo o motorima?
Jel na ijednom sastanku tema i prica bude samo o jednoj stvari?

I zasto, pobogu, na ovoj krstarici ljudi toliko vole da izvlace pricu iz konteksta i ubacuju u neki svoj kontekst?

Pa kad hoćeš samo zabavu i sex, što nekoga zabole išta osim zdravstvenih pitanja, da li je osoba zdrava, i da li ima klik klik, tj neke privlačnosti. U tom smislu, ja veze nemam za koga su bili neki tipovi .

Ta pitanja su bitna ako neko traži muža/ženu, stalne partnere itd
Za privremene može postati bitno ako već neko pokaže dozu imbecilnosti i umesto da ćuti počne da priča što ti se ne sviđa. Tako sam se ja ohladila od jednog kad mi pokazao zastavu zvezde i vikao ole ole 🙄 . Da je ćutao, ko zna 😀

Back