Овде су се питали и чудили како то ја или неко други сазна о жени где је била и шта је радила.
Даћу вам најскорији пример. Једна млађа особа је почела да ми се јавља интензивније и да се понаша доста пријатније и отвореније. Људи из мог окружења су то приметили и почели су један по један да износе све шта знају о њој. 4-5 људи је рекло готово исте ствари, док је један испричао највише јер је с њом најбоље упознат - зна је од своје средње школе. Скренута ми је пажња на све лоше и шта може да се деси, као и на то колико је људи било до сада по њиховом сазнању (а где је оно што они не знају).
Када седнете да причате са том особом, ништа не одаје на први поглед. Тек негде после трећег или четвртог разговора дају се неке назнаке, које када се повежу са оним што ми је испричано, дају логичан закључак да људи нису лагали.
Дакле, увек постоји неко ко неког зна и шта је радио до сада. Када идете по Тиндерима, рејв журкама на Малти, неким џез вечерима или кафићима у иностранству, наравно да немате појма ко стоји пред вама и шта је све радио у животу. Али када сте на местима где знате део људи, онда можете свашта да сазнате и да то буде проверено.