NLO slike

Autentični snimak ili fotografija koji bi pokazivali, nauci nepoznatu, napravu vanzemaljskog porekla ne postoji.
A

Ma nemoj? Kako li si samo tako siguran u to? Jedino objasnjenje takve sigurnosti jeste da ona potice iz afekta ili da te je strah od svega nepoznatog , od svake promene, od svega sto je tvojoj materijalistickoj nauci u sadasnjem trenutku nepoznato.
Takve demonstracije prepariranih pripadnika statickog drustva koji se uzasavaju svega novog i nepoznatog...sacuvaj za sebe. Ovde su uglavnom ljudi otvorenog uma.

Sto se tice NLO letetlica.

1) Sasvim je moguce da su vanzemljaskog porekla.

2) Da su projekcije sopstva kako je govorio Karl Gustav Jung u svom delu posvecenom toj temi "Letenji tanjiri".. Arhetip kolektivno nesvesnog. Sto znaci da su oni odrazi celovitosti transcendentne susutine izvan pojave. Mandala, krug, leteci tanjir. Hipostazirni simboli arhetipa sopstva.

3) Da je to sledeca generacija vojnih letetlica sa cijim se razvojem pocelo jos u drugom svetskom ratu a cije ce se postojanje obelodaniti izgleda tek u trecem . Do tada su vojna tajna.... i one i znanje koje stoji iza njih.

Ako nisi znao, interent je postojao jos sezdesetih ali je bio vojna tajna. Daljinski upravljac takodje..racunar, mikrotalsna itd.itd svako naucno "dobro" prvo je bio vojni prototip a kada zastari postaje opste "dobro". Danasnja tehnologija je u najvecem produkt drugog svetskog rata, sta covek u naucnom smislu zna saznancemo tek pose treceg ako prezivimo.

Sto se tice snimaka ovaj je najautenticniji za koji znam:

A sto moraju da budu bas tanjiri, sto se vanzemaljske letelice ne bi prikazale ovako:

Gradonačelnik video NLO

- Činjenica je da se je Rtanj pun mistike, da se ovde dešavaju čudne pojave. Moja terasa gleda na planinu i lično sam video ogromnu svetleću loptu okruženu diskovima kako leti potpuno neujednačeno. Menjala je brzinu, pravac i smer na jedinstven, neopisiv način – kazao nam je prvi čovek opštine Boljevac.

Ma nemoj? Kako li si samo tako siguran u to? Jedino objasnjenje takve sigurnosti jeste da ona potice iz afekta ili da te je strah od svega nepoznatog[/URL]

To su već dva objašnjenja, a ne jedno ili jedino.

Mogu da govorim o predmetnoj temi sa autoritetom jer sam proveo poslednjih deset godina istraživajući fenomen NLO-a, kao i druge popularne misterije.

Ovde su uglavnom ljudi otvorenog uma.[/URL]

Da nisam otvorenog uma, ne bih se bavio temom NLO-a, zar ne? Međutim, nisu svi ljudi otvorenog uma istovremeno i ljudi racionalnog razmišljanja. Kritički način razmišljanja i skepticizam su uvek dobrodošli.

Nikome ne bi trabalo da smeta da čuje i drugačije mišljenje.

Sto se tice NLO letetlica.

1) Sasvim je moguce da su vanzemljaskog porekla.[/URL]

Najpre bismo morali da dokažemo da li uopšte postoje 'NLO letelice', a potom da utvrdimo njihovo poreklo. Stojim iza svoje, ranije iznete, tvrdnje da se još nije pojavio dokazni materijal koji bi potkrepio hipotezu da su NLO-i vanzemaljske letelice.

Vanzemaljci verovatno postoje, ali nas još uvek nisu posetili (razlog su ogromne razdaljine u kosmosu). Navodne fotografije i filmovi se mogu objasniti na racionalan način bez potrebe evociranja ET hipoteze. Okamova oštrica nas uči da je najednostavnije objašnjenje i ono najverovatnije.

Savetujem mom polemičaru da malo više čita i da usvoji naučni metod kao jedini moguć.

Poslednja izmena:
Oni koji su stvarno videli NLO nece na sebe da privlace paznju, zato je tesko naci prave autenticne snimke... Ali postoje kazivanja tih ljudi koji nece publicitet za razliku od onih koji postavljaju snimke na youtube...

Kako ti to znas ako se ti ljudi skoro pa kriju? Pretpostavljas jel? E do mojega...

Recimo da si ti video NLO, da li bi odmah razglasio komsijama i celom svetu, i da svi onda misle da si lud, posto oni nisu nista videli a psihologija grupe je zaebana stvar... A i takva iskustva se cesce desavaju ljudima koji nisu lovci na NLO-e... Npr X iz one Nemcoijeve teme STVAR je video NLO, i to slican onome sto je video gradonacelnik Rtnja... Zasto je X, zato sto nije hteo da otkrije svoj identitet kako kaze Nemcoi...

Pa da, podignut nos i na samo pocetku pokusaj "ad hominem" aegumenta prema meni , a posto on nije uspeo onda selekcija mog posta i ignorisanje svega onog sta skeptiku ne ide u prilog da bi kao potvrdu na samom kraju posta dobili jos jedan ad hominem..

To su već dva objašnjenja, a ne jedno ili jedino.

Ma nemoj. Rekao sam "afekt" pa sam onda objasnio u cemu se sastoji taj tvoj afekt.

Mogu da govorim o predmetnoj temi sa autoritetom jer sam proveo poslednjih deset godina istraživajući fenomen NLO-a, kao i druge popularne misterije.

Titulu "autoritet" moze ti dati samo znanje a ne vreme, starost, cin, polozaj ili nesto slicno. A obzirom na staticnost tvojih pogleda na svet svo to vreme je verovatno bilo samo vrcenje u mestu.

Da nisam otvorenog uma, ne bih se bavio temom NLO-a, zar ne? Međutim, nisu svi ljudi otvorenog uma istovremeno i ljudi racionalnog razmišljanja. Kritički način razmišljanja i skepticizam su uvek dobrodošli.

Skepticizam kada je filozofija u pitanju je opravdan i istinit ali naucni skepticizam koji od prostog naucnog metoda od apsurda ...aksioma Svet je realan i zakljuciavanja na temelju indukcije pravi dogmu, ne da nije opravdan, vec je jedna ruzna i besmislena pojava, prinos opstoj dekadenciji sadasnjeg drustva i ljudskog misljenje uopste.

Najpre bismo morali da dokažemo da li uopšte postoje 'NLO letelice', potom da utvrdimo njihovo poreklo. Stojim iza svoje, ranije iznete, tvrdnje da se još nije pojavio dokazni materijal koji bi potkrepio hipotezu da su NLO-i vanzemaljske letelice.

Pa kako moze da potkrepi kada su vlade sveta odavno dobile naredbu da nikakvu mogucnost postojanja vanzemalajca ne objavljuju masama jer bi to katastofalno uticalo na sadasnji poredak sveta, religiju itd. to se ne sme dozvoliti. Tako da bilo kakvo istrazivanje pod tim uslovima nije moguce. Uzgred, zar je moguce da ne znas za taj dokument.

Vanzemaljci verovatno postoje, ali nas još uvek nisu posetili (razlog su ogromne razdaljine u kosmosu).

Koje ne mozemo prevaliti nasim masinama sto znaci da ih niko ne moze prevaliti...na stranu sto univerzum nije onakav kakav ti mislis da jeste zalepljen realizimom vec je njegova sustina nesto sasvim drugacije... ali zaboravi.

Okamova oštrica nas uči da je najednostavnije objašnjenje i ono najverovatnije.

:)

Savetujem mom polemičaru da malo više čita i da usvoji naučni metod kao jedini moguć.

Naucni metod uzet kao dogma zadrzi za sebe, a sto se tog ad hominema o citanju tice ..takodje.

Poslednja izmena:
Recimo da si ti video NLO, da li bi odmah razglasio komsijama i celom svetu, i da svi onda misle da si lud, posto oni nisu nista videli a psihologija grupe je zaebana stvar...

Ovo je živa istina.Sećam se kada sam bio na trgu u centru grada noću sa društvom.Bilo dosta mase.I odjedanred ugledali jedan veliki svetleći cilindrični disk kako bukvalno prošiša iznad grada.Veoma brzo se kretao.Siguran sam da je brzina bila veća od zvuka,ipak se nije čulo ni najmanji šum.Svi su se upitali šta je to bilo,a da ja ne ispadnem da sam neki ludak sa izjavom da je to NLO,ja reko da je to neki avion.I na tome i ostalo.
Mogu misliti kako bi prošao da sam rekao moje mišljenje.

Ma cekaj bre... Ako neko nece da kaze da je video, onda ne mozes ni da znas dal je video...
Ti nikad nisi bio u mojoj kuci i ako ti ne kazem da imam koznu garnituru u hodniku, ti ne bi znao da je imam... Hajde sada nagadjaj sta imam u radnoj sobi...
Jednostavno to sto ti pricas ne mora da bude tacno... Samo pretpostavljas, jer znas kakav je narod... To sto je narod takav, ne znaci da postoje leteci tanjari...

Ma cekaj bre... Ako neko nece da kaze da je video, onda ne mozes ni da znas dal je video...
Ti nikad nisi bio u mojoj kuci i ako ti ne kazem da imam koznu garnituru u hodniku, ti ne bi znao da je imam... Hajde sada nagadjaj sta imam u radnoj sobi...
Jednostavno to sto ti pricas ne mora da bude tacno... Samo pretpostavljas, jer znas kakav je narod... To sto je narod takav, ne znaci da postoje leteci tanjari...

Pa bas zbog psihologije grupe ne moze se sa sigurnoscu tvrditi da li postoje leteci tanjiri... Npr. covek vidi nlo, i svima to kaze, ali oni ce pokusavati na sve nacine da ga potkopaju, da ga ismevaju, da mu kazu: "Sta si to pio, crni sine?!" Zasto, zato sto ljudi ne zele promenu u svojim zivotima, lepo im je sa saznanjem da izvan Zemlje nema zivota...sto je gle slucaja opet pretpostavka...

vako,u WW2 Nemci su pravili neke letelice koje jako podsecaju na NLO-e koje danas viđamo,prestali su da ih proizvode 1944. jer su bile skupe za proizvodnju,a ceo plan o tome je stopiran,naucnik koji je osmislio te letelice je posle rata primoran da radi za Amere,a upada u oko to da su ljudi masovno poceli da prijavljuju da su videli NLO cetrdesetih i pedesetih godina u Americi,ovo nije moja teorija,vido sam u nekoj emisiji,ali mislim da je u potpunosti tacna..sta vi deco mislite??

vako,u WW2 Nemci su pravili neke letelice koje jako podsecaju na NLO-e koje danas viđamo,prestali su da ih proizvode 1944. jer su bile skupe za proizvodnju,a ceo plan o tome je stopiran,naucnik koji je osmislio te letelice je posle rata primoran da radi za Amere,a upada u oko to da su ljudi masovno poceli da prijavljuju da su videli NLO cetrdesetih i pedesetih godina u Americi,ovo nije moja teorija,vido sam u nekoj emisiji,ali mislim da je u potpunosti tacna..sta vi deco mislite??

Zbog tih cestih vidjanja letecih tanjira na nebu i jeste uvrezeno misljenje da NLO mora izgledati kao leteci tanjir... A ustvari verovatno izgledaju skroz drugacije... A mozda namerno dolaze u tim letelicama koje lice na tanjire da ne bi izazivali sumnju kod ljudi, zato sto ljudi znaju da su Nemci pravili iste takve letelice u ww2...

haunebu.jpg

Projekti Naci letečih tanjira...Još pre nego što je izraz leteći tanjir bio skovan:think:

Back