oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.992
Autentični snimak ili fotografija koji bi pokazivali, nauci nepoznatu, napravu vanzemaljskog porekla ne postoji.
A
Ma nemoj? Kako li si samo tako siguran u to? Jedino objasnjenje takve sigurnosti jeste da ona potice iz afekta ili da te je strah od svega nepoznatog , od svake promene, od svega sto je tvojoj materijalistickoj nauci u sadasnjem trenutku nepoznato.
Takve demonstracije prepariranih pripadnika statickog drustva koji se uzasavaju svega novog i nepoznatog...sacuvaj za sebe. Ovde su uglavnom ljudi otvorenog uma.
Sto se tice NLO letetlica.
1) Sasvim je moguce da su vanzemljaskog porekla.
2) Da su projekcije sopstva kako je govorio Karl Gustav Jung u svom delu posvecenom toj temi "Letenji tanjiri".. Arhetip kolektivno nesvesnog. Sto znaci da su oni odrazi celovitosti transcendentne susutine izvan pojave. Mandala, krug, leteci tanjir. Hipostazirni simboli arhetipa sopstva.
3) Da je to sledeca generacija vojnih letetlica sa cijim se razvojem pocelo jos u drugom svetskom ratu a cije ce se postojanje obelodaniti izgleda tek u trecem . Do tada su vojna tajna.... i one i znanje koje stoji iza njih.
Ako nisi znao, interent je postojao jos sezdesetih ali je bio vojna tajna. Daljinski upravljac takodje..racunar, mikrotalsna itd.itd svako naucno "dobro" prvo je bio vojni prototip a kada zastari postaje opste "dobro". Danasnja tehnologija je u najvecem produkt drugog svetskog rata, sta covek u naucnom smislu zna saznancemo tek pose treceg ako prezivimo.
Sto se tice snimaka ovaj je najautenticniji za koji znam:
ja bih sad izneo jednu teoriju,al je dugacka,a mrzi me da pisem...