NLO nad Srbijom

moja baba i jos 2 decaka iz mesta su videli nesto slicno svetlecoj izduzenoj lopti, duzine oko 30-40 cm, imalo je i svetleci rep i sa nim je duzina bila nesto preko 1meata ali je jako sijalo i nije se moglo odediti da li je rep pa i ono materijalno, letelo je bezvcujno iznad asvalta na visini oko 1 m, i postepeno povecalavo svoju visinu(ukupno su ga praratili-videli oko 250 metara), doslo je do dve kuce udaljene oko 5m jeda od druge, skrenulo izmedju njih, tada je bilo na visini oko 4m, kada je zaislo iza kuce vise ga nisu videli, a mislim da se nisu ni potrudili da se priblize da ga mogu videti, bila je noc, pre moza 8-12 godina

nisam siguarn ali cini mi se da je na vestima tih dana bilo neke price o nekom delu nekog americkog satelita

mislim da je isto ili slicno to opisivala jeda zena u blizini Rtnja u jednoj emisiji cini mi se na Avali, zaboravio sam ime emisije

Poslednja izmena:
Moja dobra drugarica je viđala nešto poput.. lebdećih lopti iznad Đavolje varoši. Ali, samo na tom mestu.
Inače, vrlo je racionalna osoba, šta više, daleko je skeptičnija od mene :) .. tako da nisam imala razloga da joj ne verujem.

hm,mozda bi mi ovde neko mogao objasniti nesto - vec dugo-dugo svaku noc kad pogledam u nebo vidim nesto sto sija poput zvezde,medjutim nije zvezda jer ovaj sjaj je mnogo jaci i krece se veoma sporo. Naravno,nisam jedina koja to vidi i svi imaju samo jedan odgovor - sateliti, bas me zanima da li neko zna nesto konkretno o tome?

Takodje i ja.. Jos odavno se pitam sta je to. Prvo sam mislio da je zvezda, ali mi se ubrzo misljenje promenilo. Verovatno je neki satelit.

bio je cak i tekst u nekim dnevnim novinama o tim sky candles.

http://www.skycandle.co.uk/video.html

Gledala sam ovaj snimak ranije i ako bolje obratiš pažnju, izgleda kao da je reflekcija uličnog svetla na kameru. Prati pokrete snimatelja i videćeš da se pomeraju u isto vreme. I ja sam bila zbunjena prvih par trenutaka, ali ništa bolje od replay-a:D

Znači, svaki neindentifikovani objekat na nebu je ˝sky candles˝??

ne, ali mislim da za svaki neindetifikovani objekat na nebu postoji objasnjenje, koje se ponekad u medijima "zaturi" da bi na naslovnim stranama i dalje ostala senzacija. :cool:
da alieni tek tako zele da nam se prikazu ne bi se dvoumili niti bi pak pored tolike tehnologije koja je za nas zemljane nepojmljiva dozvolili sebi da ih tek tako otkrivaju - amateri :cool:

Gledala sam ovaj snimak ranije i ako bolje obratiš pažnju, izgleda kao da je reflekcija uličnog svetla na kameru. Prati pokrete snimatelja i videćeš da se pomeraju u isto vreme. I ja sam bila zbunjena prvih par trenutaka, ali ništa bolje od replay-a:D

Ima reflekcije, ali na nebu su jasni pokretni svetleći objekti...

ne, ali mislim da za svaki neindetifikovani objekat na nebu postoji objasnjenje, koje se ponekad u medijima "zaturi" da bi na naslovnim stranama i dalje ostala senzacija. :cool:
da alieni tek tako zele da nam se prikazu ne bi se dvoumili niti bi pak pored tolike tehnologije koja je za nas zemljane nepojmljiva dozvolili sebi da ih tek tako otkrivaju - amateri :cool:

Za sve mora postojati objašnjenje...

Nisam pomislio odmah na vanzemaljce, ali nešto što ne možemo da razumemo i objasnimo svakako jeste...

Za sve mora postojati objašnjenje...

Nisam pomislio odmah na vanzemaljce, ali nešto što ne možemo da razumemo i objasnimo svakako jeste...

naravno, za sve u zivotu postoji objasnjenje, od onih banalnih stvari pa sve do nlo-a, svako pitanje ima odgovor, svaki problem ima resenje i svaka akcija ima reakciju. mozda ti ili ja neke stvari ne umemo da objasnimo, ali neko to svakako ume :)

Не требаш да гледаш жуто,већ љубичасте тачке....

Не требаш да гледаш жуто,већ љубичасте тачке....

Evo odmah :D ... pogledala. Ne znam šta je, ali veoma je slično onome što sam tvrdila u prethodnom postu da je satelit. Način kretanja međutim nije isti, jer na ovom snimku se svetla zaustavljaju. Razmisliću još malo :)

Poslednja izmena:
A,sta mislite o ocima koje se pojavljuju na nebu? Oblaci..ili...? Evo jedan snimak,sigurna sam da ste ga vidjeli vec...
Bila sam prisutna i zaista sam vidjela oci na nebu...mada,covjek nekad ne vjeruje ni svojim ocima..i dan danas ne znam sta je to bilo.......u centru grada Prijedora....odjednom su svi poceli da zure u nebo....i vidjeli smo ovo sto se vidi i na snimku....svi su odmah zgrabili telefone i snimili....ovo je snimak sa neta....
Ima raznih prica u vezi ovoga....ali,jedino ocevici mogu reci da su zaista i vidjeli....a vidjela sam i ja te oci....mada,kazem opet....mozda samo oblaci...ali...ne znam bas.... bilo je stotinjak ljudi...ma i vise....kolektivna fatamorgana? :lol:

Back