NLO nad Srbijom

A,sta mislite o ocima koje se pojavljuju na nebu? Oblaci..ili...? Evo jedan snimak,sigurna sam da ste ga vidjeli vec...
Bila sam prisutna i zaista sam vidjela oci na nebu...mada,covjek nekad ne vjeruje ni svojim ocima..i dan danas ne znam sta je to bilo.......u centru grada Prijedora....odjednom su svi poceli da zure u nebo....i vidjeli smo ovo sto se vidi i na snimku....svi su odmah zgrabili telefone i snimili....ovo je snimak sa neta....
Ima raznih prica u vezi ovoga....ali,jedino ocevici mogu reci da su zaista i vidjeli....a vidjela sam i ja te oci....mada,kazem opet....mozda samo oblaci...ali...ne znam bas.... bilo je stotinjak ljudi...ma i vise....kolektivna fatamorgana? :lol:

Iako baš ovo nije tema, ovo sam dosta puta video, nisam uživo, ali jesam snimak, i to mnogo njih, razlićitih...

Kao npr. ovaj:

Šta misliš o ovom snimku???

Iako baš ovo nije tema, ovo sam dosta puta video, nisam uživo, ali jesam snimak, i to mnogo njih, razlićitih...

Šta misliš o ovom snimku???

To je sve isti snimak,samo sto neko prica da je snimljeno u Srbiji...ali ja tvrdim da je to snimak iz Prijedora,snimljeno u centru grada,na Sv.Iliju....(inace na taj dan je otvorena džamija,i bilo je malo negodovanja od strane gradjana sto se dzamija mora otvarati bas na Pravoslavni praznik,tjSvetac) To je sve isti snimak...Prijedor 2.8.2008.g.

To je sve isti snimak,samo sto neko prica da je snimljeno u Srbiji...ali ja tvrdim da je to snimak iz Prijedora,snimljeno u centru grada,na Sv.Iliju....(inace na taj dan je otvorena džamija,i bilo je malo negodovanja od strane gradjana sto se dzamija mora otvarati bas na Pravoslavni praznik,tjSvetac) To je sve isti snimak...Prijedor 2.8.2008.g.

Ali, ljudi na snimku pričaju ruski!?

@Milica Cobanka:

A da li zaista mora da znaci da ako su mediji, naucnici i ti "uceni" ljudi rekli da su to letece svece, da bas moraju da budu letece svece?

Pa boga mu poljubim, koliko puta su naucnici(primer NASA, Cia itd..) zataskavali neke stvari tako sto su davali "objasnjenja". Mislim meteoroloski baloni i ostale gluposti...

To sto neka uticajna firma ili neki naucnik kaze da je to to, to ne mora da bude apsolutna istina.

@Milica Cobanka:

A da li zaista mora da znaci da ako su mediji, naucnici i ti "uceni" ljudi rekli da su to letece svece, da bas moraju da budu letece svece?

Pa boga mu poljubim, koliko puta su naucnici(primer NASA, Cia itd..) zataskavali neke stvari tako sto su davali "objasnjenja". Mislim meteoroloski baloni i ostale gluposti...

To sto neka uticajna firma ili neki naucnik kaze da je to to, to ne mora da bude apsolutna istina.
Oldskul :super: :hahaha:

Ima vec tema o tome.... jos prosle godine smo pisali o tome

Ali pošto se sada teme ˝reinkarniraju˝, neće biti problem otvoriti je opet, jer te zahteva mnogo veću i sažetiju diskusiju... ;)

@Milica Cobanka:

Upravo to. Potpis. :)

@Milica Cobanka:

A da li zaista mora da znaci da ako su mediji, naucnici i ti "uceni" ljudi rekli da su to letece svece, da bas moraju da budu letece svece?Pa boga mu poljubim, koliko puta su naucnici(primer NASA, Cia itd..) zataskavali neke stvari tako sto su davali "objasnjenja". Mislim meteoroloski baloni i ostale gluposti...

nit su rekli naucnici, nit "uceni" ljudi, vetj mladozenjin brat koji je svece narucio :mrgreen:

ps imas problem sa mojim nikom? :cool:

@Demister: :D :D

@CobanICA: Sorry, promasio sam ti nick :D

Btw, sve se lako moze namestiti, pa i ta slika... Ali ja zaista odbijam da poverujem da je mladozenja(U SRBIJI), gde vecina ljudi kada vidi NLO na nebu pomisli da se u njemu vozi Sasa Popovic sa Grand ekipom, gde retko ko ima para da kupi novi auto, da ce da nadje prvo mesto gde da kupi to, a potom i kintu.

A i da nadje svejedno, bas sam trazio na jutjubu flying candles(pustanje) i evo pogledaj:

Male velicine, malo traje, i nikako nije isto kao ono iz prvog videa. Barem meni...

Back