G@ndalf
Početnik
- Poruka
- 31
Evo i ovaj, ja mislim da je snimljeno istog dana!
E ovo je zanimljivo............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ovaj, ja mislim da je snimljeno istog dana!
Naravno cak je bila i citava emisija o tome na Diskaveriju ili National Geographiju. Moze lako da se nadje, a koliko se secam mislim da je snimak stariji i nasli su ga kada su otvorili arhive KGBa a mislim da je bilo u okolini Sverdlovske oblasti u Rusiji.Vrlo zanimljivo. Jel postoji jos neki podatak? Mesto, godina...
Snimak iz arhive KGB kada se srusio NLO u Rusiji:
Ma to su dosli Reptiloidi da me upozore da ih ne ismejavam i brukam vise po forumu.
Jednog sam toliko nabio nogom u repato dupe, da se zakucao u vrata i shiftovao se u ofinger.
Onda sam dohvatio drugog, onog najveceg, i sljustrio mu toliku samarcinu, da mu se pola metarski jezik otkinuo i pao na pod.
Oni ostali su vristeci pobegli.
Uslikao bih vam i pokazao dokaz (jezik) ali se isti shapeshiftovao stolnu lampu, kao da ga ne vidim...a ne zna da sam kupio sve zacine i namirnice da napravim sebi jedan dobar rucak...Reptilijanski jezik u sosu od pecuraka, sa pire krompirom. Predjelo salata ala' Drako, antree' supa od ofingera, a dezert sladoled.
Milice, da postavim za dvoje?
nope, najavila se duska![]()
i ti nekome govoris da se lozi na yutube a pogledaj sebe svi podaci ti odatle dolaze![]()
E, bash idem sutra u NS u zasedu...!
Pa da reko sam tebi zato sto naucne podatke trazis na tube. A ovaj video sam vec gledao na Diskaveriju prosle godine, imas citavu emisiju o tome. Al bolje idi nahrani tog psa a mene isprozivaj ono kao sto uvek radis....
Onda cu morati jos jednom reposu jezicinu iscupati, pa da postavim za cetvoro. Alexanna da se pridruzi, i pravimo zurku...![]()
opet si nepristojan i neprijatan.i ti nekome govoris da se lozi na yutube a pogledaj sebe svi podaci ti odatle dolaze![]()
Evo,pojavila se neka vest ovde:Stvarno, sta bi ovo moglo biti ? Da li se negde pojavila vest o ovome u stampi ? Ili se nece ni pojaviti i tek sledi proces "zataskavanja"?
.