A-man
Aktivan član
- Poruka
- 1.532
A-man.
Aman covece... dobar ti je ovaj yutube klip.
Stvarno, sta bi ovo moglo biti ? Da li se negde pojavila vest o ovome u stampi ? Ili se nece ni pojaviti i tek sledi proces "zataskavanja"?
ps. Tesko Salu i ostalim Novosadjanima. Sta cemo sad?. Dosli reptili pravo iznad vasih glava.
uh izvini..zaboravili smo nakaciti nA YOUTUBEEto kao i uvek, kada nemaju argumente onda krenu da se zezaju i spominjuu petarde, wc sholje mocne rendzere i tako dalje...
NLO je svuda oko nas, samo pazljivo posmatrajte nebo, nekad se pojavi pa odjednom nestane....
ko zivi u dvoriste a boji se vanzemaljaca i te druzine duhova neka kupi dva psa evo preporucujem Kangala,Srednjeazijskog Ovcara Alabaja,Kavkaskog Ovcara nebi bilo lose da se kupi Americki Akita jer mu je drugi naziv djavolji pas isto opasan po vanzemaljce mada Dogo Argentino nije los isto kolje vanzemaljce kao lood ne osetis...dok ko zivi u stanu preporucujem Pit Bula od toga beze Drakoi, Mrakoi i ostala kompanija 100% provereno
ja imam civavu jel se to nesto vazi?
ja imam civavu jel se to nesto vazi?
Evo i ovaj, ja mislim da je snimljeno istog dana!
E, bash idem sutra u NS u zasedu...!
Pogledaj video od 5 do 45 sekunde, objekti koji se vide na nebu su verovatno formacija aviona ili helikoptera.
Obrati paznju na signalna svetla koja trepere.