-да ли може да те ошамути са микроталасима? - да
-да ли може да ти обрише сећања микроталасима? - да
-да ли може да ти убаци друга сећања микроталасима? -да
-да ли постоје летећи тањири прављени од стране човека? -да
не знам како још не контате ко, зашто и како ради те глупости?
каки ванземаљци.. неке будале из владе се зезају са техником и рајом.
да! раде и данас, фора је да ротирају магнетно поље и онда још додају електрично поље високих фреквенција и онда има ефекат левитације.. не знам како... али ради
E to je sad vec kako mali Djokica zamislja................
Mislim jos uvek je velika misterija kako zapravo funkcionise mozak i kako zapravo nastaju misli i secanja, nacin na koji funkcionise mozak je zapravo jos uvek jedna od najvecih misterija (kao i to da li je esencija nase licnosti u mozgu ili zapravo negde drugde, recimo na nekom metafizickom planu, neki bi to nazvali dusa, itd), tako da ne postoji nikakav uredjaj koji neko uperi u tebe i samo ti izbrise secanja ili ti zameni secanja (to postoji samo u nekim SF filmovima i to ne ni u nekom ozbiljnijem SF-u vec vise u nekoj SF komediji kao sto je film Men In Black), cak i da postoji tako nesto taj "gedzet" bi mogao da ima neko ko je tehnoloski stotinama ako ne i hiljadama godina ispred nas, tako da nije to bas kako neki laici tvrde i zamisljaju.
Sad da li mikrotalasi mogu malo da osamute nekog, pa verovatno mogu a da li neko moze time da ti brise secanja ili usadjuje laznu memoriju, definitivno ne (jer realno to i da je teoretski moguce mi smo daleko od toga barem nekoliko stotina godina, za pocetak bi ljudi prvo morali da savladaju misteriju funkcionisanja mozga odnosno onog suptijnijeg, "softverskog" dela mozga) , a da li postoje leteci tanjiri pravljeni od strane coveka, NE , cak i da postoje mogli su da budu napravljeni samo u saradnji sa vanzemaljcima i onima koji su im tu tehnologiju i dali, uostalom najverovatnije da je americka vojska dosla u posed nekih vanzemaljskih letelica (da li slucajno posle nekog pada ili na neki drugi nacin tesko je reci) i da oni to gledaju, ispituju i pokusavaju nesto da eksperimentisu, repliciraju (sto tvrdi i Bob Lazar) ali ne ide to bas tako lako, mozda oni mogu da gledaju u to i da cak mozda i odprilike skapiraju nesto na kom principu to radi ali opet nema sanse da i oni sami tako nesto proizvedu jer da se ne ponavljam to je ipak tehnologija ko zna koliko ispred nase ovozemaljske i prosto ne poznaju tehnologiju proizvodnje, nemaju odgovarajuce materijale, delove, masine za proizvodnju, nista, to je odprilike isto kao kada bi coveku iz srednjeg veka dao mobilni telefon ili automobil i on bi mozda odprilike mogao da skapira cemu to sluzi i odprilike kako to radi ali da li bi on sam (mislim sam u prenesenom znacenju) mogao da proizvede takav telefon ili automobil, apsolutno ne iz navedenih razloga (znaci ne poznaje tehnologiju proizvodnje, nema odgovarajuce masine, materijal, delove, nema ono sto bi trebalo da pokrene taj uredjaj, itd).
Tako da te price kako americka vojska ne znam ima vec baze na Marsu, ima vec letelice koje lete brze od svetlosti i u stanju su da prelaze velika kosmicka prostranstva, kako ne znam brisu ljudima secanja, usadjuju im lazna secanja, itd (kao da su sad ne znam nekakvi "bogovi" na Zemlji i svemoguci , mislim nemojmo ih sad ni precenjivati bas toliko) su prosto obicne prazne price i budalastine sa neta koje nemaju nikakvo uporiste u realnosti i koje su prosto smesne.