NLO-i - Posetioci iz svemira

дај шредингеру - шта ти је, јес дрогираш?
ево ти прави јутјуб:

каква нибиру, изађи вани и погледај звезде ...
све исто ко што је и било сем кемтрејлова!
Ti pitas coveka da li se drogira sto pise o nepostojecoj planeti, i odmah potom pises o nepostojecim kemtrejlsovima?
:rotf:

Sumerske tablice treba uzeti sa visokom dozom rezerve (kao i sve ostale tekstove koji nisu zakljucani u tajnoj arhivi iza sedam brava, ti koji su zakljucani su verodostojni ali javnosti nepoznati).
Sumeri pre 5000 godina nisu mogli da znaju sta se desavalo pre 300.000, jer mi nemamo pojma ni sta se danas desava a kamoli da analiziramo daleku proslost.
Dakle, ono sto je u njima verovatno tacno je taj podatak da su klimatske promene na Marsu i Zemlji bile izazvane istovremeno
https://www.sott.net/article/301233...impacts-on-our-Solar-System-a-scientific-case

Poslednja izmena:
сачекај који дан.
ево.. про небо које сам видео после пар дана - па јел могуће да су кренули да запрашују отровима већ у раним јутарњим часовима?
prvonebo.JPG

добро ево одговора мога:
посипају нешто - пошто неће да кажу шта посипају можемо да нагађамо па тако:
50% да посипају срећу радост и новац а
50% да посипају отрове

то значи да пола кем трејлова што видиш на небу су сигурно отрови! - статистички, научно...

Poslednja izmena:
да статистика!
није кондензацијски траг, јер он нестане за 30так секунди и равномеран је! ово што сам сликао јутрос није равномерно! - објасни молимте како то да тако неравномерано сагорева мотор ако је кондензацијски?
objasniovo.JPG

дакле, пошто не знамо статистички ја тврдим да постоји 50% шансе да је то све ок - и 50% шансе да нас неко трује!

био сам ја и млађи и било је млазних авиона до 90тих година - уопште небо није било тако ишарано!

blokira vitamin D z:lol: @openbox imas cudnu tendenciju da cinjenice okreces naopacke da bi dokazao da je 2+2=5...

Inace, najbolji lek protiv tragova aviona jesu upravo NLO-i zato sto oni svojim pogonom deluju kao jonizatori vazduha. Postoje neki kondenzacioni fenomeni, paucina koja pada sa neba kada prolaze kroz oblake.

Neverovatno, kad se ukuca "aliens use (Tesla) scalar waves for communications" cak ni Jandeks nista ne izbacuje.
Koji je razlog? Mozda upravo da se amateri sprece da naprave takve prijemnike i uhvate galakticke prenose kao sto je Tesla uspevao svojim teslaskopom.
Na taj nacin mi ostajemo u informativnoj Platonovoj pecini iz koje je svaki izlet brizljivo onemogucen.

Zanimljiv ali kao i većina drugih bez trunke dokaza. Jesi li gledao onaj gde je neki čovek dobio od vanzemaljaca palačinku i sačuvao primerak? A u laboratoriji nisu mogli da shvate koje elemente sve sadrži.
Gledao sam,zanimljiv. Ali kad nešto nema dokaz,nije automatski štiklirano kao laž ili netačno. Racionalna osoba bi rekla,živa osoba koja nešto potvrdjuje je dokaz,to što bi na sudu odbacili svedoka jer svedok nije dovoljan (kao u Americi kradju izbora) ne znači da je nešto lažno.

Zanimljiv ali kao i većina drugih bez trunke dokaza. Jesi li gledao onaj gde je neki čovek dobio od vanzemaljaca palačinku i sačuvao primerak? A u laboratoriji nisu mogli da shvate koje elemente sve sadrži.

Mislim da na osnovu svega sto smo videli, istrage, ispitivanja, njihovih reakcija, mentalnog stanja i svega ostalog je izvesno da ovi ljudi govore istinu i da se to zaista i desilo.
E da video sam i to, pa znas kako vrlo je moguce jer i ti vanzemaljci su isto bioloska, organska bica i sigurno da i oni imaju potrebu i konzumiraju neku vrstu hrane i nutritivnih namirnica , sad ta "palacinka" verovatno nije bila prava palacinka nego tako interpretirano ili sto samo oblikom podseca na palacinku , sad totalno je bezukusna mozda samo nama (mozda bi i njima nasa hrana bila skroz bljutava ili odvratnog ukusa) a mozda i nije jer mozda oni za razliku od nas ne dozivljavaju jelo kao i vrstu zadovoljstva i nekakav ritual i ni ne traze u tome neko zadovoljstvo pa im ukus nije ni bitan vec samo formalno da unesu odredjeni broj nutritijenata za normalno funkcionisanje, odprilike kao kad covek uzima neke lekove kao terapiju, njemu nije bitno kakvog je ukusa ta pilula i kako izgleda vec mu je bitno samo da je proguta u odredjeno vreme o da ona "radi", tako je mozda slicno i njima sa hranom, takodje mozda hranu ne uzgajaju kao mi organski vec je mozda samo repliciraju ili proizvode iz neke masine ili replikatora (na foru kao replikator sto koriste u Star Treku) ili mozda samo dok putuju na taj nacin prave hranu.

Mislim da na osnovu svega sto smo videli, istrage, ispitivanja, njihovih reakcija, mentalnog stanja i svega ostalog je izvesno da ovi ljudi govore istinu i da se to zaista i desilo.
E da video sam i to, pa znas kako vrlo je moguce jer i ti vanzemaljci su isto bioloska, organska bica i sigurno da i oni imaju potrebu i konzumiraju neku vrstu hrane i nutritivnih namirnica , sad ta "palacinka" verovatno nije bila prava palacinka nego tako interpretirano ili sto samo oblikom podseca na palacinku , sad totalno je bezukusna mozda samo nama (mozda bi i njima nasa hrana bila skroz bljutava ili odvratnog ukusa) a mozda i nije jer mozda oni za razliku od nas ne dozivljavaju jelo kao i vrstu zadovoljstva i nekakav ritual i ni ne traze u tome neko zadovoljstvo pa im ukus nije ni bitan vec samo formalno da unesu odredjeni broj nutritijenata za normalno funkcionisanje, odprilike kao kad covek uzima neke lekove kao terapiju, njemu nije bitno kakvog je ukusa ta pilula i kako izgleda vec mu je bitno samo da je proguta u odredjeno vreme o da ona "radi", tako je mozda slicno i njima sa hranom, takodje mozda hranu ne uzgajaju kao mi organski vec je mozda samo repliciraju ili proizvode iz neke masine ili replikatora (na foru kao replikator sto koriste u Star Treku) ili mozda samo dok putuju na taj nacin prave hranu.
Mislim da je "alien" tražio vodu (pitku vodu,da hteo iz mora,mogao je da ode do mora)od osobe u priči,da bi mogao da je duplira ili tako nešto,jer su bili u manjku,možda im zbog toga "palačinka" bila bez ukusa jer falilo tečnosti,a samo im treba grnče vode na duže staze.

Ne bih da te razocaram ali da odes u Lazu ili Toponicu,i ispitas sve one jadne ljude tamo,svi ce ti potpuno iskreno i bez trunke lazi reci da su Napoleoni, Elvisi, orlovi i ko zna sta sve ne...

Da li ova dva lika su 100% mentalno zdrave osobe.

I zasto trolujes temu , stvarno iskuliraj , mislim ako te ne zanimaju ovakve teme sta onda dolazis ovde da trolujes i da smaras , nadji nesto drugo sto te zanima i u sta si upuceniji malo.
Cekaj,ti se ljutis sto ne verujem u bajke koje pricaju na svakom cosku i na svakom kanalu na YT koji se bavi 'vanzemaljcima'? Sto ne verujem da je zemlja suplja sa jabukama od 5kg i divovima po 4m koji tamo zive?
Drugo nije trolovanje nego realna stvar,jedno je kad covek svesno laze,drugo potpuno kad je u svom umu racionalizovao neku suludu ideju.Takvom se ne moze ni zameriti niti reci da laze. U njegovoj glavi to je tako.
I izmadju ostalog ja sam i na samom pocetku teme rekao da ne verujem da je samo Zemlja naseljena zivim bicima,jednostavno verovatnoca je prevelika da se negde jos pojavio zivot,moguce uopste baziran na totalno drugim osnovama od onog za koji mi znamo. Ali isto tako ne verujem u otmice, suplju zemlju, i sve one lose fotomontaze na internetu koje se pokazuju kao dokazi. Mozda je jedan od hiljadu takvih slucajeva i istinit,ali cisto sumnjam.

Kao prvo nije na svakom cosku i na svakom kanalu , ovo je veoma poznat slucaj u ufologiji i slucaj datira jos 1973. godina znaci mnogo pre youtube i interneta i kakve sad veze ima suplja Zemlja sa ovim ili sa bilo cim ?
Kazes "realna stvar" , mozda "realna stvar" u nekoj tvojoj percepciji i slici koju si stvorio u glavi ali to ne znaci da je ta percepcija u tvojoj glavi realna, a kao drugo ona dva lika iz videa nisu ni lazovi a ni ludi , nit su imali potrebu da se eksponiraju javno.

Inace ima tone dokaza (pa cak i fizickih), istraga, dokumenata, kredibilnih svedoka i cega god oces za razne slucajeve koji su se izvesno i desili, uostalom da je to samo glupost pa ne bi sve obavestajne sluzbe najmocnijih zemalja sveta ima svoje posebne odseke unutar sluzbi koje se bave samo time.

Takodje ovo je deo foruma za stvari koje spadaju u domen misterija i alternativnih nauka, a ukoliko tebe to ne zanima i smatras da je to glupost onda zaista ne treba da dolazis ovde , odprilike to je isto kao da odes na podforum religija i da smaras vernike kako "nema" Boga ili da odes ne znam na forum rok i metal muzike i da ih tamo non stop smaras kako je ta muzika sranje, mislim imas li ti sta pametnije da radis u zivotu ?
Mislim Ok ne zanimaju te ove teme , mislis da je to sve budalastina , rekao si sta si imao i ok onda produzi , nemoj onda samo bezveze da gubis svoje vreme ovde i da nas smaras.
Mislim ni mene sto sta u zivotu ne zanima , recimo ne zanima me visoka moda i yebe mi se da li su ove zime u modi plavi dzemperi ili crveni ali ja ne idem na taj deo foruma da trolujem i da smaram ljude.

Back