Mislim da na osnovu svega sto smo videli, istrage, ispitivanja, njihovih reakcija, mentalnog stanja i svega ostalog je izvesno da ovi ljudi govore istinu i da se to zaista i desilo.
E da video sam i to, pa znas kako vrlo je moguce jer i ti vanzemaljci su isto bioloska, organska bica i sigurno da i oni imaju potrebu i konzumiraju neku vrstu hrane i nutritivnih namirnica , sad ta "palacinka" verovatno nije bila prava palacinka nego tako interpretirano ili sto samo oblikom podseca na palacinku , sad totalno je bezukusna mozda samo nama (mozda bi i njima nasa hrana bila skroz bljutava ili odvratnog ukusa) a mozda i nije jer mozda oni za razliku od nas ne dozivljavaju jelo kao i vrstu zadovoljstva i nekakav ritual i ni ne traze u tome neko zadovoljstvo pa im ukus nije ni bitan vec samo formalno da unesu odredjeni broj nutritijenata za normalno funkcionisanje, odprilike kao kad covek uzima neke lekove kao terapiju, njemu nije bitno kakvog je ukusa ta pilula i kako izgleda vec mu je bitno samo da je proguta u odredjeno vreme o da ona "radi", tako je mozda slicno i njima sa hranom, takodje mozda hranu ne uzgajaju kao mi organski vec je mozda samo repliciraju ili proizvode iz neke masine ili replikatora (na foru kao replikator sto koriste u Star Treku) ili mozda samo dok putuju na taj nacin prave hranu.