BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Dejane, verujes li da postoji ATOM?Video sam i ja Betmena kako leti uonaokolo, majke mi. To je nivo tih vaših nazovi dokaza.
Čini mi da se previše gledao Dosije X pa si malko pomešao fikciju i stvarnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dejane, verujes li da postoji ATOM?Video sam i ja Betmena kako leti uonaokolo, majke mi. To je nivo tih vaših nazovi dokaza.
Idi malo na sajt FBI,pa pročešljaj malo dokumenta o vanzemaljcima.Video sam i ja Betmena kako leti uonaokolo, majke mi. To je nivo tih vaših nazovi dokaza.
Našao sam tamo stranicu UFO and Aliens secret FBI files jel to?Idi malo na sajt FBI,pa pročešljaj malo dokumenta o vanzemaljcima.

не постоји будућност, јер време је обична измишљотина да збуни народ
(можда би могао отворити посебну тему да објасним ово)
постоји садашњост и постоји прошлост као меморисани догађаји у нашем мозгу.
оно што би могло да постоји јесте да уколико сте енергетско биће (можда после смрти физичке) да улетите у нешто где период између два догађаја уопште није дефинисан..
али то за сада није могуће јер је овај наш свет низ повезаних догађаја
Pa valjda bi bilo bas obrnuto. Covecanstvo bi se ujedinilo pred visim ciljem, kada bi skapirali da postoji entelegentan zivot van Zemlje.I Rusi i Amerikanci imaju dokaze da postoje vanzemaljci na nasoj planeti, vec milenijumima.
Samo to nece da saopste javno jer bi moglo izazvati nevidjenu paniku, komesanje naroda, suludu trku u naoruzanju, a mozda i velike ratove.
Zato je bolje precutati ovu istinu, sve dok svet ne bude zreo da je SVARI.
Bilo kako bilo, na istinu necemo jos dugo cekati.
нисам лупио ја сам ову тему истраживао годинама,Kako si lupio i ostao živ. Vreme postoji. Ako postoji juče, danas postoji i sutra. Ono sutra mi ne znamo dok ne dođe. Jedino u čemu mi ljudi grešimo jeste računanje vremena.
Vreme je MERA promena.нисам лупио ја сам ову тему истраживао годинама,
време не постоји - оно што постоји јесте низ догађаја који су узрочно и последично везани.
а ево и да ти докажем непостојање времена - одговори ми шта је време?!
нисам лупио ја сам ову тему истраживао годинама,
време не постоји - оно што постоји јесте низ догађаја који су узрочно и последично везани.
а ево и да ти докажем непостојање времена - одговори ми шта је време?!
постоји период између два догађаја - и јако је дискутабилно чиме мерити.Vreme je MERA promena.
постоји и док се не родимо само ми то не доживљавамоDok se ne rodimo - ne postoji nista, ni kada umremo ne postoji nista
Koja si ti bu***. Ne verujes svedocima. Zasto bi tebi verovali?Video sam i ja Betmena kako leti uonaokolo, majke mi. To je nivo tih vaših nazovi dokaza.
јел има који број да видим ја те патенте?Патентни документи говоре

Mozda ga je vec neko odgledao, pa pod tim utiskom pokrenuo pricu na tu temu. Ostavicu ovde taj video, jer sasvim dopunjuje ovu trenutnu debatu. Naletim i sam periodicno na video-udatke ovog tipa, i moram priznati da su interesantni, posto ih krasi jedna vrlina koja je fantasticno retka, i to POGOTOVU NA OVOM PODFORUMU. Toj vrlini ime je IZBALANSIRANOST.
Ja ovde zaista nemam vremena citati postove koji ovo mesto oblikuju kao produzenu ispostavu Laze Lazarevica, dakle nekakve licne tripove, uobrazenja, pseudologije fantastike i slicno... Rad ovom momka odlikuje se pre svega usmerenoscu na materiju kojom se bavi, dakle na srz problematike, materijalne dokaze i cinjenice, koje se pri tom brizljivo filtriraju u jednom odmerenom maniru objektivne i logicke spekulacije, sa ciljem da se Istina o nekoj temi, ako ne sasvim otkrije ili razobruci, ono barem maksimalno priblizi trezvenoj svesti na razmatranje.
Ooogromna razlika. Krucijalna - kojom bi se svako trebalo baviti, i to specijalno pre nego sto mu padne na pamet da ovde bilo sta izjavi i napise. Ne bih voleo ikoga ovde da potcenjujem, ali jednom u zivotu morate pretpostaviti sta je i oko cega se plete prava, zanimljiva, zdravo-razumska intriga ovakvih tema, jer verujem da jedino njihovim punokrvim obrazlaganjem, dostojnom upucenoscu u stvar njihovih misterija vredi pridavati znacaj, cim umesto maste upotrebite uobrazilju, sve skrece s uma dostojnog kursa. A ima gomila interesantnih stvari i pojava. Zato, ne gusite uobraziljom, vec se usredsredite na zanimljivu materiju i cinjenice. Ovo je ispravan savet, jer cete inace ugusiti ovaj forum u nameri s kojom je stvoren: Da se prezentuju ovakve stvari i da se o njima razumno i pre svega radoznalo i otvoreno-umno diskutuje (ipak u skladu s dovoljno interesantnim po sebi faktima, umesto kategoricki-s predubedjenjem, jer ipak "istina je tamo negde") .E,pa lepo: u ovom video-radu razmatra se tema vezana za ucestala vidjenja trouglastih letilica sa specificnim pratecim detaljima, uz osvrt na poseban dogadjaj kada su primecena i usnimljena u velikom obimu u Belgiji 1990. Spekulise se da je ovaj cudan i poseban tip letilica produkt povratnog inzinjeringa, uz par zanimljivih svedoka na tu temu. Upravo se pominje i dalje objasnjava tip pogona ovih letilica kakav ste vec naveli gore, kao i promena paradigme vezane za kvantne jednacine.
Rad govori vise od imena. Uzivaj.Nisam znao da si ljubitelj YT-a. Tipicno za taj nacin razmisljanja, autor na kraju dolazi do paranodine teorije zavere po kojoj Ameri tu tehniku imaju vec 100 godina unazad, ali nece da je pokazu da se javnost ne bi previse uzbudila, pa ni iskoriste u ratu kako protivnici ne bi pomislili da su mnogo pametni. I kao slag na tortu, obaraju sami sebi rakete sa istom...Ne znam kako ste tacno usmerili ovu temu na povratni inzinjering, ali to koincidira sa poslednjim videom koji je izbacio mladi Rijecanin koji stoji iza Balkan Ufo.![]()
То сам написао јер бих волео да га лично упознам и поставим му нека питања. Видим да човек није будала чим је потврдио да су људи били на Месецу.Pa zar je bitno?Rad govori vise od imena. Uzivaj.
![]()
Znam, nije neki skorojevic u pitanju, sisac vesala, kontam ja to odma`, ali nije ni on licno Nil Armstrong pa da gines da ga propitujes o Mesecu.То сам написао јер бих волео да га лично упознам и поставим му нека питања. Видим да човек није будала чим је потврдио да су људи били на Месецу.
Kaze covek lepo da se tim tehnikalijama bavio ceo zivot, i pre interneta, po bibliotekama itd, to je iskrena zanimacija i lep hobi.
Verujem da svaki nas grad, sirom bivse Juge, ima nekolicinu ovakvih upucenika u stvar, njima se uvek moze obratiti.
A bas retke strucnjake nalazimo u etabliranim velicinama, kakve su recimo Milivoj Jugin.Ooook,ajmo redom.Nisam znao da si ljubitelj YT-a. Tipicno za taj nacin razmisljanja, autor na kraju dolazi do paranodine teorije zavere po kojoj Ameri tu tehniku imaju vec 100 godina unazad, ali nece da je pokazu da se javnost ne bi previse uzbudila, pa ni iskoriste u ratu kako protivnici ne bi pomislili da su mnogo pametni. I kao slag na tortu, obaraju sami sebi rakete sa istom...
a i Aleksandru Makedonskom su sigurno oni pomogli, kroz svojevrsni time-inzenjering![]()
YT ljubitelj?
Jel mislis da ovo vredi kometara?
Muzika, spotovi, trejleri, dokumentarci,vesti,bleja,smeja?? Sta mislis da treba da kazem na ovako nesto? Nesto si mi grdno zamerio, samo ja ne mogu da prepoznam sta? Vou. Idi begaj.
Ili skroz suprotno od toga - profesionalan skeptik? Kljucna poveznica: "automatski".
Spiritualne metode se sluze drugim sredstvima, ali anegdota: kad su Dalaj Lamu pitali sta bi radio ako bi mu neko dokazao da nauka rusi sva njegova religiozna ubedjenja, on je rekao da bi dobro razmislio, osmotrio stvar sa svih strana, i kada bi utvrdio da je to zaista tako, tad bi - promenio svoja uverenja.
O tome se ovde radi. Sve se neprestano menja: i u nauci i kroz cuvenu (spiritualno?) filozofsku devizu Panta Rei. Sta je saldo istrajavanja u vecito kateogirickim tvrdnjama? Da li ja verujem da Ameri, Rusi ili neki drugi imaju tehnologiju povratnog inzinjeringa, pitas se zapravo? Odgovor je da to nikako ne mogu znati, ali dozvoljavam takvu mogucnost na osnovu odredjenih manifestacija i dokaza koji govore tome u prilog, nevezano za dalje implikacije toga, jer se tako zaista zalazi u teoriju zavere. I to tip teorije koji si licno izmozgao u sekundi - da je takva i takva, u tom obliku kako ti se zgodnom cini kao oblik flase za pivo, onako iz prve, na cug.
Drugim recima, ovo ne mora biti - nemoguce.
Cini se da da - eto jedne osobito paranoicne teorije zavere.
Ubedio si sebe da je to tako , samo te to interesuje i samo odatle rostiljas. Ne interesuje te stanoviste tudje intelektualne moci, srecan si sa svojim uverenjima. Ali, o cemu onda ovde razgovaramo?
Da li shvatas razliku izmedju: kategoricne tvrdnje i razmatranja verovatnoce necega?
Nije li to stanoviste svakog razumnog bica?
Posle svega, fakticki omasaj u ironiji. Neduhovito se selimo na podrucja putovanja kroz vreme, nidje dokaza, nidje utvrde, spajamo babe i zabe - tu bivamo duhoviti ovima prvima, a od ovih drugih ocekujemo da nas razumeju.,... mesamo teme, razdoblja, brkamo mastu i uobrazilju (ili kako to engleski pesnik Kolridz nazva: `fancy` i `imagination`), krecemo da shoramo uz vetar,a vetar promeni smer. Eto, tako to deluje. Namerno sam stavio onaj video Balkan Ufo, znao sam da ide uz vetar, ali i da menja paradigmu. I to pre nego sto je bilo kome doslo da shora.