NLO-i - Posetioci iz svemira

На википедији је дато неко сулудо објашњење како су сестре виделе човека покривеног блатом а како се у болници порађала жена патуљак...баш провидно објашњење, ал нису се сетили ничег другог.

Naravno da su suluda objasnjenja i smesna koja vredjaju inteligenciju , a pritom su i menjana sto puta , inace nema nikakve sumnje da je slucaj iz Varzinje autentican i da se tamo zaista desila prava stvar tako da kazemo.

Inace predlazem da Sizifa banuju sa ovog dela foruma , jer samo troluje o nekim stvarima o kojima nema pojma i koja ga ocigledno ni ne interesuju , pa samo troluje bezveze.
To bi isto bilo kao da ja sad odem na deo foruma o zenskoj modi i da tamo smaram ljude i trolujem kako je moda glupost , a nit imam pojma o tome nit mi je to ikad interesovalo.

Tako da one ljudi koji nemaju pojma o ovim stvarima i koji se ni ne zanimaju za ovakve stvari bi zamolio da se suzdrze glupih komentara i da ne troluju bezveze i ne smaraju.

Poslednja izmena:
Не слажем се да Сизифа треба бановати, он само износи своје ( скептичне, али легитимне ) ставове. Сизиф је тата-мата за технику, али нажалост за езотерију нема толико талента. :cool: Но, то му не одузима право да даје своје мишљење. Нисам приметио да икога вређа.

Мени је ипак конструктивна и занимљива дебата кад се расправља са скептицима.:D

Ефо Сизифе, објасни ми једну ствар. Ако се у тој болници порађала жена патуљак зашто су је онда изоловали и окружили војним и полицијским снагама? Није ваљда су патуљци таква опасност по безбедност државе. И од чега је умро млади полицајац?

Pa rasprava sa totalnim skepticima je totalno besmislena i nema nekog smisla , jer su to ljudi uglavnom zatvorenog uma i uskuh pogleda i oni prosto ne zele da veruju u nesto sto se ne uklapa u njihovu viziju i percepciju "realnosti".
Rasprava sa skepticima je kao na pdf politika rasprava sa nekim politicki ili nacionalistcki ostrascenim ljudima ili rasprava vernika i ateiste , ono nema previse smisla i ne vodi nigde, ono kao da se raspravljas sa zidom.

Iako se dosta gubi, Ljubas u suštini nije loš tip. Iskreni hrišćanin, ljubitelj prirode i zdravog života. Ali iako je protiv satanista, naseo je na holivudsku propagandu protiv vanzemaljaca i nekako uspeo da ih poveže sa demonima i đavolom.

Прва фотографија НЛО-а, from the summit of Mount Washington in New Hampshire, USA in 1870.
firstufo.jpg

Читао сам да је аутентична, да је настала пре времена компјутерске обраде.

Шта мислите?

Iako se dosta gubi, Ljubas u suštini nije loš tip. Iskreni hrišćanin, ljubitelj prirode i zdravog života. Ali iako je protiv satanista, naseo je na holivudsku propagandu protiv vanzemaljaca i nekako uspeo da ih poveže sa demonima i đavolom.

Nije samo Holivudska.
Uopšte je propaganda botova tzv. "duboke države" uzela širokog maha.
Sve do kvazi-naučnika, poput Hokinga, koji je u tome prednjačio.

Da ne govorim o filmovima koji su radili na metaforičnom planu, poput Elijena.

Прва фотографија НЛО-а, from the summit of Mount Washington in New Hampshire, USA in 1870.
Читао сам да је аутентична, да је настала пре времена компјутерске обраде.Шта мислите?

Fotomontaže ovog tipa stare su praktično koliko i fotografija. Nemoj da te zavara to što nije bilo Photoshopa - ovo se radilo pre više od sto godina. Vidi kako je Staljin lepo i kvalitetno uklanjao svoje političke protivnike.

a87a01f3239d9fbd8cfd28799f4d93dc25ca260fa17f3dfd8bede700e450ac3a.jpg

Bah...
Koliko sam video, to "raskrinkavanje" se svodi na raspravu o tome - da li je tehnički mogao da vidi ono što je naveo u svom intervjuu.
Meni je to ireleventno.
Ono što je bitno:
Bob Lazar navodi da se za pogon tzv "letećih tanjira" koriste superteški elementi - što je zaista i istina.
Ne bi mogao to da izmisli - jer se moderna istraživanja letelica baziraju na ultralakim a jakim materijalima (kao što su legure titanijuma), te bi onda morao da govori o nekim nepoznatim materijalima lakim kao pero, a jačim od legiranog čelika.
Priča o superteškim elementima je za laika logična kao i opisivanje pileta sa sisama.
Drugi ključni element su jaka elektromagnetna polja (on, doduše govori o antigravitacionom, ili samo gravitacionom pogonu) - što takodje ne može izmisliti neki laik.
Treće, opis kretanja takvim letelicama u potpunosti odgovara onom što bi se zaista opazilo.

Doduše, postoji mogućnost da je neki anonimni stručnjak, koji je zaista radio tamo, pričao Lazaru o dešavanjima u toj bazi i da je Lazar samo prepričavalac toga, u prvom licu - da bi pravi izvor bio zaštićen.
Svejedno - to potpada pod moj broj dva.

Nemam šta da dodam.

Нисам сигуран да јесте. Можда му је неко нешто причао о Области 51, а онда он измислио да је био тамо. Универзитети на којима је наводно студирао физику демантовали су да је икада закорачио ногом. Такође, неко из његове средње је тврдио да је био лош ђак тако да не би ни могао да их упише. Све у свему, сумњив типа мада могуће да је знао неке ствари.

- - - - - - - - - -

Ово делује занимљиво.

@Truman. Ja bih sve te tvrdnje bacio u vodu,jer po meni je to zataškavanje,i zakoračio je u obelodavanje u najranijem stupnju saznanja o ičemu takvom,u kojem je dovoljno da budeš na nivou na kojem možeš da izbrišeš nečiju prošlost i ostali poveruju kao validno. Čovek jeste naučnik i u to nesumnjam. Njegove reči me ne dovode u sumnju da folira radi slave,koju nije tražio i zarade koju nema od toga.

Најбоље лажове није могуће провалити. С обзиром на то да знамо да Област 51 постоји ја бих ипак рекао да је њему неко достављао те информације, а он хтео да уђе у легенду. Такође, већ сам горе споменуо да су га провалили да није могао да види са улаза тако дубоко итд. Чисто сумњам да озбиљни универзитети дају да им уништиш документацију. Где су колеге са којима је студира? Која му је просечна оцена у средњој школи? Не можеш да упишеш МИТ са лошим оценама.

Најбоље лажове није могуће провалити. С обзиром на то да знамо да Област 51 постоји ја бих ипак рекао да је њему неко достављао те информације, а он хтео да уђе у легенду. Такође, већ сам горе споменуо да су га провалили да није могао да види са улаза тако дубоко итд. Чисто сумњам да озбиљни универзитети дају да им уништиш документацију. Где су колеге са којима је студира? Која му је просечна оцена у средњој школи? Не можеш да упишеш МИТ са лошим оценама.

Bez njega nije se čulo za tu oblast masovno,napisana je knjiga ranije,ali ko je uzimao za ozbiljno zaista,pre njega. Sve to što si rekao je lako obrisati,vrlo vrlo...kakav univerzitet naspram jače sile,utaje,guranja para,pretnje...veći su pali za manje... Sumnjaš,da je nemoguće,ja verujem suprotno. Ima privatnu laboratoriju,sa pomagačem,koji svedoči da mu je obijena prošle godine. Postoje snimci obijanja,pretrage,uklanjanje kompjutera,papira...sumnjaju da napravio stabilni elemnt 115,to je razlog obijanja....

- - - - - - - - - -

Jedna osoba je rekla (zaboravio sam ime,možda se vratim na ovaj post i napišem ime) Oni su majstori laži,imali su vreme da usavrše,sve do sad ,zadnjih 50 godina mnogi misle da vanzemaljci ne postoje,a oni lebde iznad redovno i vidjaju se...

- - - - - - - - - -

John Lear mu je ime.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanton_T._Friedman
Овај човек је критиковао Лазара, а он је озбиљан научник. И даље тврдим да је Боб измислио о свом образовању.

Znam za to,i sve što je rekao,to nije dovoljno meni. On izbacuje činjenice,a one su izbrisane,tako da ovde se sve svodi,kako procenjuješ šta Bob priča.

- - - - - - - - - -

Ovo nije sudnica,i na sudnici Bob bi pao,nažalost.

- - - - - - - - - -

Na sudnici detektori laži se ne uzimaju kao dokaz,bez obzira što policija i dalje ih koristi kako bi se usmeravala ka istini,a Bob je prošao 3 detektora laži,pozitivno.

- - - - - - - - - -

U slučaju da laže onda je Bob odličan lažov koga ne zanima slava bukvalno,i samo mu to uništilo život dodatno.

Моја теза је да Лазар није луд већ лажов који је од неког добио неке информације па од тога склопио причу. Област 51 постоји и ту се раде неке мрачне радње. :)
А Фридман је врло озбиљан уфолог који верује постојање ванземаљаца колико знам.

МИТ је мерило тога колико си био добар ђак. Лоши ђаци не уписују универзитете као што су МИТ, Харвард исл. У Америци имаш безброј универзитета, и селекција је опака. Ако Лазар лаже да је завршио МИТ и Калифорнијски институт за технологију то значи да има проблем са елементарном етиком, па зашто онда не би измислио и све остало. Неке ствари не смеш да слажеш, а ако лажеш значи да си тежак далабу.

Back