jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
На википедији је дато неко сулудо објашњење како су сестре виделе човека покривеног блатом а како се у болници порађала жена патуљак...баш провидно објашњење, ал нису се сетили ничег другог.
Naravno da su suluda objasnjenja i smesna koja vredjaju inteligenciju , a pritom su i menjana sto puta , inace nema nikakve sumnje da je slucaj iz Varzinje autentican i da se tamo zaista desila prava stvar tako da kazemo.
Inace predlazem da Sizifa banuju sa ovog dela foruma , jer samo troluje o nekim stvarima o kojima nema pojma i koja ga ocigledno ni ne interesuju , pa samo troluje bezveze.
To bi isto bilo kao da ja sad odem na deo foruma o zenskoj modi i da tamo smaram ljude i trolujem kako je moda glupost , a nit imam pojma o tome nit mi je to ikad interesovalo.
Tako da one ljudi koji nemaju pojma o ovim stvarima i koji se ni ne zanimaju za ovakve stvari bi zamolio da se suzdrze glupih komentara i da ne troluju bezveze i ne smaraju.
Poslednja izmena:
Но, то му не одузима право да даје своје мишљење. Нисам приметио да икога вређа.