goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ne ti znaš...Да ли знаш шта су сунчеве пеге?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ti znaš...Да ли знаш шта су сунчеве пеге?

Sunčeve pege![]()
ne lupaj brate...
Ti mi kažešne lupaj brate...

I tako ti ja jedan dan šetam ulicom, snimam ono što vidim ispred sebe, kao i obično, i vidim najednom da svi gledaju nešto na nebu.. Pogledam gore, i imam šta i da vidim
Fine tačkice.. Uopšte nije nešto što neko može uraditi kući na računaru
A na 1:51 se vidi da jedna prelazi malo preko zgrade..
Though that wouldn't be hard to fake... nothing stopping anyone from going into London with a group of friends
brate..dok ne slete... i dok nam se ne posmrzavaju gowanca kad ih vidimo nis ne verujem...

Где то пише, осим у једном коментару на YouTube страници посматрача? Можеш ли да поставиш слику тог фрејма где "тачкица" прелази преко зграде?
brate..dok ne slete... i dok nam se ne posmrzavaju gowanca kad ih vidimo nis ne verujem...

Skini klip, idi frejm po frej, uradi skrinšotove zgrade pre i posle trenutka kada zalazi iza zgrade.. Vidi se, znam da će argument biti "malo" ili "jedva", ali nema nikakvog razloga da se tad javi neka tačkica preko zgrade, sem ako nije editovano.. Nije oblačak prešo sigurno

Ladno me je iznenadio i uplašio 

u ybt ima i trag iza sebe a fotonski mu pogon![]()

Покажи ми, ако си ти већ скинуо клип. Само линкуј слику.
Мене мало брине сама композиција видеа. Некако, изгледа да је планиран.

Наравно. Видиш како се шепуре.Мене мало брине сама композиција видеа. Некако, изгледа да је планиран.