Njena proslost...

pa tako nesto. meni ne treba isto sto i njoj. mislim ona ocekuje mnogo toga, a meni je to zezanje samo. ne zelim ni taj teret da se zaljubi u mene. mislim zahebano. ybt sto nisam crnogorac da je ozenim odmah...

Možeš da učiniš nesrećnom jer je ostavljena ili nesrećnom jer je nisi ispoštovao kao ženu. E baš bi voleo da se ženske ovde izjasne šta je od ovo dvoje gore.

inace, kad vec gubim vreme sa vama umesto da radim, a imam toga toliko da ne smem ni da pocnem jer zoru docekacu na kompu:

imam potpuno suprotan problem. svidja mi se klinka izgleda nevina je. ah. 18 godinica, ali visoka 175 tako krupna, sise-dupe, lepa fina i slatka, iz dobre familije, dobar djak (student generacije plus vec zarvsila prvu godinu faksa). i ybt, bojim se njene nevinosti. da je malo iskusna druzili bi se i to je to, budemo drugari, opustenzi, ali tako ja da joj budem prvi ovako mator konj bas mi glupo upickuma.

Udji u vezu sa njom...to nije opcija?

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

Sta je tebi?Mislis da si idealan,savrsen,nepogresiv?Imala je tri(3)momka za koja ti je jos i rekla i ti je osudjujes?Ma daj bre,cime se ti opterecujes..

gore je kad te ne ispoštuje kao ženu/čoveka/osobu, kako god
ja za to nemam oproštaj kao alternativu

E, tako i ja mislim. Milism, mnogo bolje da te mrzi kao sebičnog muškog skota koji ju je iskoristio i odbacio, to je onako stereotipno. Ali da te mrzi jer si je izignorisao i nije ti bila interesantna, a bila je na tacni, e to kontam da se ne oprašta.

Udji u vezu sa njom...to nije opcija?

pa nije opcija, mnogo je mlada. ali divna devojka, bas super.

meni se cini da ona hoce da se kresne sa bilo kim samo da se ne vrati kuci nevina. tu je na leto dosla, prvi put tako sama bez roditelja a vec punoletna, mislim da razmislja tako. znaci mozda ona hoce samo kres i od mene.

ne znam glup sam kad mi se neko svidja, ne mogu da provalim. ne znam. bezveze bas. ja mozda bih nesto zato sto mi se svidja a ne zato sto mogu. a ona, ako ne budem hteo ja dace se nekom pijanom klincu koji niceg nece ni da seca...

E, tako i ja mislim. Milism, mnogo bolje da te mrzi kao sebičnog muškog skota koji ju je iskoristio i odbacio, to je onako stereotipno. Ali da te mrzi jer si je izignorisao i nije ti bila interesantna, a bila je na tacni, e to kontam da se ne oprašta.

obrnuto
gore je kad ispadneš sebični muški skot koji je iskoristi i odbaci
kad je izignoriše, a ona mu bila na tacni ... pa, to je mnooooooogo bolja varijanta :D

pa nije opcija, mnogo je mlada. ali divna devojka, bas super.

meni se cini da ona hoce da se kresne sa bilo kim samo da se ne vrati kuci nevina. tu je na leto dosla, prvi put tako sama bez roditelja a vec punoletna, mislim da razmislja tako. znaci mozda ona hoce samo kres i od mene.

ne znam glup sam kad mi se neko svidja, ne mogu da provalim. ne znam. bezveze bas. ja mozda bih nesto zato sto mi se svidja a ne zato sto mogu. a ona, ako ne budem hteo ja dace se nekom pijanom klincu koji niceg nece ni da seca...

Pa da..ipak je ona samo devojcica ma koliko fina bila. Koliko daleko ona zivi od tebe?

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.

Hvala

Ako je ona tebi ovako dobra, i sam kazes da je super osoba, dobra i iskrena, batali proslost! Svi mi gresimo! Pa nije ih promenila ne znam koliko. Budi srecan sto si nasao takvu devojku, a ne neku koja ni sama nezna koliko ih je promenila!
Ti kao nisi napravio neke greske u zivotu? Nikada nisi nista uradio brzopleto?
Ako ti je stalo do nje, ostavi sve to po strani i uzivaj u svojoj vezi!

Hvala

Imala je cak 3 muskarca pre tebe??? :eek: Kakva kurvestina! :rtfm:

Uostalom, da je njima bio vechi nego tvoj i da su bili bolji u krevetu
ne bi ona ni bila sad s tobom, zato se opusti.

E to ne mora da znaci...

Ja sam cuo, i to bas za tu njegovu devojku, :zper: da je bila sa crncem, zapravo sa dva crnca samo istovremeno, pa ona to racuna kao jedan :lol: I obojica su imali "palije" od 20 cm, i kaze rasturali su se do iznemoglosti, ali sada hoce da se skrasi, pa su joj neke druge stvari bitnije... ;) :idea:

:aha:

Nisu to greske! Nisam se dobro izrazila!
Sve u svemu, devojka je cvece kada pogledas kakvih sve ima!
Promenila je samo 3 muskarca, pa to nije nista!
Mozda je problem u tome da je on hteo nevinu devojku?

Back