Njena proslost...

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

:D:D:D Sta sve ovde necu procitati:rotf::rotf:
Ja sve mislim ovo je zajebancija NEMOGUCE da neko stvarno ovako razmislja!!! :dash::dash::D:D

:D:D:D Sta sve ovde necu procitati:rotf::rotf:
Ja sve mislim ovo je zajebancija NEMOGUCE da neko stvarno ovako razmislja!!! :dash::dash::D:D

Sve je moguce sto osmisle Krstini menadzeri. Ovakve teme provereno "pale", a posecenost je srazmerna zaradi od reklama, pa se uz pomoc jedne ovakve teme kompanija spasava nesolventnosti. :mrgreen: Decko se otkrio ovim "wow" i relaksiranim tonom u poslednjoj poruci, a na pocetku se predstavio kao nekakav tesko zatucani "brdjanin".

Dobro, to tako mali Dyokica razmislja. Nikad se ne zna s kakvim motivima ljudi pokrecu forumske teme...

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.

Hvala

Ma da, uvek su sve spavale samo sa jednim.
A oplavile su vise muda nego sto ima lampica u Diznilendu.
:cool:

Hvala

Zbog takvih kao sto si ti savetujem zene da vas lazu...niste za bolje, pa uzivajte u zenskoj cednosti do mile volje i ne pitajte posto i zasto:dash:

eh :-) verovatno si jos mlad? ili iz crne gore? kad ti mozes da mislis kitom (kako sam kazes) zasto mislis da ona savrseno normalna i dobra i iskrena i sve (kako sam opet slikas je) ne bi mogla isto to? ko te ucio da zene treba da budu cedne?

njoj nisu gadni muskarci kao sto tebi su, normalno. zato ako ne mozes proslost da progutas nemoj ni da slusas o tome. ili nadji neku ne voli muskarce (nego samo specijalno zbog tebe se odlucila da oslobodi svoju prirodu) ili nadji neku koja dobro laze :-)

inace, kad vec gubim vreme sa vama umesto da radim, a imam toga toliko da ne smem ni da pocnem jer zoru docekacu na kompu:

imam potpuno suprotan problem. svidja mi se klinka izgleda nevina je. ah. 18 godinica, ali visoka 175 tako krupna, sise-dupe, lepa fina i slatka, iz dobre familije, dobar djak (student generacije plus vec zarvsila prvu godinu faksa). i ybt, bojim se njene nevinosti. da je malo iskusna druzili bi se i to je to, budemo drugari, opustenzi, ali tako ja da joj budem prvi ovako mator konj bas mi glupo upickuma.

pa pazi, glupo je ako oćeš samo ovo ono s njom... mislim, ako oćeš samo seks
zaljubiće se, a ti ćeš da je šutneš, i onda kuku lele

pa tako nesto. meni ne treba isto sto i njoj. mislim ona ocekuje mnogo toga, a meni je to zezanje samo. ne zelim ni taj teret da se zaljubi u mene. mislim zahebano. ybt sto nisam crnogorac da je ozenim odmah...

Back