vipgirl
Primećen član
- Poruka
- 895
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 puta nista daju nista, prema tome crva nije ni bilo![]()
E to ne mora da znaci...
Ja sam cuo, i to bas za tu njegovu devojku,da je bila sa crncem, zapravo sa dva crnca samo istovremeno, pa ona to racuna kao jedan
I obojica su imali "palije" od 20 cm, i kaze rasturali su se do iznemoglosti, ali sada hoce da se skrasi, pa su joj neke druge stvari bitnije...
![]()
![]()
Vi, žene koje imate ćerke, umesto što napadate tog čoveka, bolje pokušajte da mu objasnite kako da se sa tim izbori. Kada se vaša ćerka bude našla u toj situaciji, njoj neće biti od pomoći vaši stavovi (koji će postati njeni) nego pokušaj tog čoveka da je razume(što ovaj čini ovom temom), pa da time i njemu bude lakše.
Svoju prošlost branite kad vi budete napadnute, što ovde nije slučaj.
Valjalo bi da su svi savršeni, samo sa pozitivnim osećanjima, bez dilema, sa iskustvom,al' je.bi ga, nije tako.
Tu si u pravu, nismo svi isti i ima nas raznih, ali ne mogu da verujem da njemu smeta sto je devojka pre njega promenila tri muskarca! Stvarno strasno!
E to ne mora da znaci...
Ja sam cuo, i to bas za tu njegovu devojku,da je bila sa crncem, zapravo sa dva crnca samo istovremeno, pa ona to racuna kao jedan
I obojica su imali "palije" od 20 cm, i kaze rasturali su se do iznemoglosti, ali sada hoce da se skrasi, pa su joj neke druge stvari bitnije...
![]()
![]()
Vi, žene koje imate ćerke, umesto što napadate tog čoveka, bolje pokušajte da mu objasnite kako da se sa tim izbori. Kada se vaša ćerka bude našla u toj situaciji, njoj neće biti od pomoći vaši stavovi (koji će postati njeni) nego pokušaj tog čoveka da je razume(što ovaj čini ovom temom), pa da time i njemu bude lakše.
Valjalo bi da su svi savršeni, samo sa pozitivnim osećanjima, bez dilema, sa iskustvom,al' je.bi ga, nije tako.
Koja crnca?
Njena?
Nisam ja imala crnce...
![]()
Pri tome su je vezivali za krevet, sodomizovali, cupali za kosu, divlje spenkovali i urlikali![]()
Pri tome su je vezivali za krevet, sodomizovali, cupali za kosu, divlje spenkovali i urlikali![]()
Nije vazzno ako ona pri tom nije uzzivala, onda je moralno skroz
DA a ona je trazila "Jos, jos!!!" nego je bila tako glasna da su komsije zvale pandure, tako se to i saznalo!
![]()
MA ne ti sto ti NISI bila sa njima, nego ti njeni...![]()
Ako je ona tebi ovako dobra, i sam kazes da je super osoba, dobra i iskrena, batali proslost! Svi mi gresimo! Pa nije ih promenila ne znam koliko. Budi srecan sto si nasao takvu devojku, a ne neku koja ni sama nezna koliko ih je promenila!
Ti kao nisi napravio neke greske u zivotu? Nikada nisi nista uradio brzopleto?
Ako ti je stalo do nje, ostavi sve to po strani i uzivaj u svojoj vezi!
Da. Djura ce ti oprostiti sto te je tukao...![]()
Sta je tu?
Uopste nije strasno sto je devojka promenila tri muskarca i nema zasto da se opetrecuje time!
šta da mu objasnimo?
da ima neki kompleks?
da je u redu da devojka ima par momaka pre njega?
Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?
Hvala
Nista ne razumes
Ja cu moju cerku nauciti da ne treba da se ebe i ako to vec radi ni u ludilu ne sme da uziva u tome
A sina cu nauciti da ebe,ebe i samo ebe jer ima pravo na to musko je
I ne daj boze da mi snajka ne bude nevina pa vraticu je odmah roditeljima![]()
[sarkazam]
Pa to i ja kazem. Iako mozda nije bas zasluzila da predje preko tog njenog silnog bludnicenja, treba joj opostiti ipak na kraju, pogotovo ako bude bila dobra i poslusna ubuduce...
[/sarkazam]