Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ajoj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chinaski... prebrzo si zakljucio da je djevojka glupaca... pokusaj da se uzdrzis od ovakvih naprecas donesenih zakljucaka, posto to ne ide tebi u prilog.
moglo bi se pomisliti da si glupan... ako vec djevojku sa inteligencijom genija, koja je jedan od najistaknutijih strucnjaka u zemlji u njenoj oblasti, sa manje od trideset godinja, nazivas glupacom
Emotivna i socialna inteligencija nisu isto
Aj što idemo u wc, nego nam ni gomno ne miriše na poljsko cveće u rosno prolećno jutro![]()
nađite mi takvog, da ga prosim, da mi ceo život bude poljsko cveće u prolećno jutro![]()
nađite mi takvog, da ga prosim, da mi ceo život bude poljsko cveće u prolećno jutro![]()
Pa onda morash nachi nekog shto mnoogo s3r3
ili kupis onaj Ouust s mirisom lavande za 300 dindzi...
mislim, sama odluci sta ti je...jeftinije...
Reko sam da mi smeta samo ovaj 1!
Pipi, svi oni preterano kake, al onda neka bude bar sa mirisom poljskog cveća
ne mogu da se udam za limenu bocu![]()
ili kupis onaj Ouust s mirisom lavande za 300 dindzi...
mislim, sama odluci sta ti je...jeftinije...
Tako ti je to obicno u zivotu. Jedno "ali" srecu kvari.
Verujem da te bas teski problemi muce, ali njihovo izvoriste nije u tvojoj devojci. Jer teret svog primitivizma i gluposti ces nositi sa sobom gde god da krenes i sa kojoj god da budes bio.
Ako ne odgovara lavanda, ima i prolećna svežina, pa da održimo iluziju![]()
Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?
Hvala
Nije problem u njenoj proshlosti vech u tvojoj nesigurnosti i posesivnosti.
Zato, umesto da maltretirash devojku i sebe poradi na svojoj lichnosti. Bezrazloszzna ljubomora nikad nishta dobro donela nije.
... ali se osobom bez grama mozga ne naziva osoba koja...
... Takve glupacice obicno ipak imaju po koji gram mozga...
Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Hvala
Sa koliko si ti bio?
Znas brate da je 10 umesto te trojice zene bi opet rekle isto i nasle opravdanje za takav blud..njima imponuje kad smo ebali sto vise zena kao frajeri smo pozeljni..a nama nema sta da prija kad daje svima
Pa i on je valjda imao taj isti seks sa njom na prvom sastanku, šta to o njemu govori?
Mislim, znam žvaku, ali s.ere mi se od ovih teorija. Nije mu smetalo dok je trajalo, al' kad je zakopčao pantalone, e, onda ima inhibicije.
Elem, ja sam jednom takvom divnom i super muškarcu bila "sumnjiva" jer, citiram, previše uživam u seksu![]()
Ono, kao, dobro se snalazim, ne govori to lepo o meni.
Te stvari nisu inhibicije, nego samo i isključivo kompleks.
Hvala
Ha-ha ....moja prica je bolja .... muvao mene tako jedna faca (lep momak, radi u unistranstvu, popularan, ...gde ces vise ) i ja necu lepo mu stavim do znanja , on opet , pa opet pocne kao drugarski pa opet a sto ne bismo vise od toga , ja NE
...i na kraju znas sta mi je rekao .... "gde si ti ono bese zavrsila skolovanje" ? Ja mu kazem . Sto? A on ce kao "Da znas da sam ja drustvu vec rekao da sam spavao sa tobom i da znas da su mi svi poverovali jer znaju da si morala da se skolujes daleko od kuce i ko zna sta si sve radila tamo a ovamo mi glumis ......" ...moja reakcija je bila bas ovakva
uz "pa dobro"